Smart & Pretty – accesorizare inteligentă

Smart & Pretty – accesorizare inteligentă

Studiind tendințele în modă de-a lungul timpului, mi-am putut da seama de un lucru. Acela că accesorizarea este foarte importantă, deoarece are capacitatea de a schimba cu totul look-ul final. Indiferent cât de simplu este un outfit, el poate fi scos din anonimat cu accesoriile potrivite. Colecția mea de accesorii este destul de vastă, de la bijuterii la eșarfe și curele, dar recent am făcut o pasiune pentru papioane. În sensul acesta, recent am adăugat colecției mele două noi papioane de tip fundiță, tare drăgălașe, marca Smart & Pretty.

Smart & Pretty

Smart & Pretty este un atelier de creație axat îndeosebi pe papioane pentru întreaga familie. Portofoliul acestuia nu este deocamdată unul foarte vast, însă modelele sunt cu adevărat deosebite, numai unul și unul.

Conceptul Smart & Pretty a luat naștere din dorința Rekăi de a dărui lumii ceva dăinuitor în timp și totodată de a avea ea însăși accesorii deosebite. Aceasta își dorește ca creațiile sale să aducă bucurie în sufletele oamenilor și să îi facă să se simtă unici.

Reka este de părere că fiecare accesoriu Smart & Pretty are în spatele său o poveste și că, cu siguranță, nu este ales întâmplător. Papioanele Smart & Pretty au menirea de a însenina chiar și cea mai înnourată zi celor care le poartă.

În ceea ce privește sistemul de prindere a papioanelor, se poate opta pentru una dintre cele două opțiuni disponibile:

  1. cu ac de broșă;
  2. cu elastic reglabil și închizătoare metalică.

Despre împachetare

Atenția la detalii este definitorie în cazul Smart & Pretty, papioanele venind ambalate în cutie albă brand-uită, inclusă în prețul acestora. Vă spuneam și cu altă ocazie că, din punctul meu de vedere, tipul acesta de ambalaje reprezintă un semn de respect pentru clientelă.

Dar acum haideți să vedeți ce modele de papioane – fundiță mi-am ales eu de pe site și de ce. Precis sunteți nerăbdătoare, nu-i așa? 🙂

Dar stați, că lucrurile nu e chiar atât de simple! Fiecare papion are propria lui denumire, dar și un motiv pentru care l-am ales.

Papion Brenda

Voi începe prin a vă vorbi despre papionul numit Brenda, deoarece îmi pare că este în topul preferințelor mele. Spun asta pentru că, fără să-mi dau seama, pe el l-am purtat cel mai des în ultima perioadă.

Motivele pentru care l-am ales sunt simple: adoooor galbenul și bulinele, de când mă știu. Mai am și alte papioane cu buline, însă pe galben îmi lipsea, așa că acesta a fost un bun prilej pentru a-l adăuga colecției mele. Mai jos v-am atașat o imagine cu el ”la purtător” pentru a vă face o idee despre cât este de mare și cum se așează.

 

Este confecționat din 100% bumbac, are 16X16 cm și doar 28 de grame, ceea ce-l face foarte ușor de purtat. Îmi place foarte mult atenția la detalii cu care este realizat, de aceea îl includ într-o mulțime de ținute.

Papion Karen

Pare-se că în 2019 am făcut o obsesie pentru nuanțele de bordeaux, dar am sesizat că îmi lipsea un accesoriu în această culoare. Astfel și-a făcut loc în colecția mea de accesorii papionul Karen.

Acesta este cu atât mai deosebit cu cât este o combinație între o nuanță uni și un alb imprimat cu floricele. Mi-a plăcut tare mult cum arată această juxtapunere, drept pentru care am cedat tentației. Iată și cum arată atunci când este purtat.

Acest papion este confecționat dintr-un alt material, de data aceasta este vorba despre un jerse foarte elastic. Dimensiunile și greutatea sunt aceleași ca și în cazul celuilalt, 16X16 cm, respectiv 28 de grame.

În încheiere

Vă încurajez să aruncați o privire pe site-ul Smart & Pretty dacă sunteti în căutarea unor accesorii unice. După părerea mea, niciunei femei nu ar trebui să îi lipsească din colecție câteva astfel de papioane feminine și incredibil de versatile. Acestea completează cu succes orice ținută elegantă sau smart casual și aduc un plus de feminitate purtătoarei.

Mie îmi plac atât de mult, încât cu siguranță nu mă voi opri aici! Mi-aș dori să am câte un exemplar din fiecare model disponibil de site! Preferatele mele sunt cele cu ac de broșă deoarece le pot prinde foarte bine și în păr, la codiță.

Dar acum am o curiozitate: care dintre papioanele alese de mine vă place mai mult? Voi ați comandat de pe site-ul Smart & Pretty?



16 thoughts on “Smart & Pretty – accesorizare inteligentă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.