Beauty One – totul pentru înfrumusețare

Beauty One – totul pentru înfrumusețare

Înfrumusețarea este un domeniu de interes pentru mine, mai ales că nu sunt vreo mare frumusețe. Însă de-a lungul timpului am descoperit care sunt atuurile mele și am învățat cum să le valorific. Țin destul de mult la propria-mi persoană așa încât sunt foarte atentă cu ce produse cosmetice sau de machiaj mă răsfăț. Iar de ceva vreme optez numai pentru produse de calitate, pentru că o viață am și consider că merit. În căutările mele am descoperit un site de unde îmi pot achiziționa produse profesionale de orice tip, fie ele de skincare sau de haircare. Despre Beauty One este vorba, site-ul de pe care am încercat deocamdată un produs de machiaj și unul pentru păr. Dar cu siguranță vă întrebați cine sunt aceștia, pentru că probabil nu ați auzit despre ei, nu-i așa?

Cine este Beauty One și cu ce se ocupă?

Așa cum vă spuneam și anterior, Beauty One este un magazin online de unde se pot comanda produse profesionale, în special pentru saloanele de înfrumusețare. Portofoliul acestora cuprinde deopotrivă produse de skincare, machiaj și haircare, Beauty One fiind lider pe piața de profil din țara noastră. Sunt numărul 1 la capitolul aparatură performantă și mobilier, precum și la cel al cosmeticelor exclusiviste, de cea mai bună calitate.

Site-ul este foarte bine structurat în Divizia Beauty și Divizia Medicală, însă astăzi îmi voi concentra atenția pe prima dintre ele. Divizia Beauty cuprinde subcategorii precum:

  • cosmetice profesionale pentru îngrijire corporală și facială – brand-uri precum Bruno Vassari, Pevonia Botanica;
  • make-up profesional – Paese;
  • produse profesionale pentru îngrijirea părului și hairstyiling – Label.m, CHI, KAIPRO & iColor;
  • estetica genelor și a sprâncenelor – MAXELLE;
  • mobilier și dotări pentru coafor și salon de înfrumusețare – Ceriotti.

Dintre toate cele enumerate mai sus eu am avut ocazia de a încerca produse din categoria de make-up profesional și pentru îngrijirea părului. De data aceasta vă voi vorbi despre o mascara aparținând brand-ului Paese și un ulei de argan pentru păr CHI.

Paese Adore Volume Lash Mascara 

Brandu-ul Paese nu îmi este deloc străin, acum ceva timp am mai folosit câteva produse de machiaj de la ei. Încă de atunci m-am convins de calitatea superioară ale acestora și mi-am dorit să mai încerc și altceva din portofoliul lor.

Adore Volume este o mascara aparținând brand-ului Paese, de un negru intens și cu un aplicator generos. Ambalajul acestuia este în stilul lor caracteristic, negru, lucios, nu s-a schimbat nimic în afară de inscripție.

Produsul în sine este absolut ge-ni-al! Se aplică foarte ușor pe gene despărțindu-le și conferindu-le un volum și o alungire de invidiat! Este printre puținele mascare folosite de mine care chiar și-au dovedit eficiența îndeosebi în ceea ce privește alungirea.

În imaginea de mai jos puteți vedea cam cât de lungi îmi sunt genele după folosirea acestei mascare. Eu sunt uluită de rezultat și-mi doresc să o folosesc în continuare. Pentru prețul său accesibil face o treabă neașteptat de bună. Nici chiar cu unele mascare high-end nu am obținut așa alungire! Îl recomand cu maximă încredere, trebuie neapărat să îl încercați și voi!

CHI Argan Oil

Produse ale brand-ului CHI am mai folosit și în trecut, și dacă unul dintre ele nu m-a încântat foarte tare, cel de-al doilea m-a cucerit! Testasem CHI Silk Infusion și nu văzusem să fi adus vreo contribuție părului meu. Dar pe parcursul folosirii spray-ului pentru protecție termică 44 Iron Guard am rămas de-a dreptul fascinată de ceea ce poate face.

Cum spuneam și cu altă ocazie, nimic nu m-a oprit din a mai încerca și alte produse din vastul portofoliu al acestui brand de haircare. Așa că de data aceasta am vrut să îmi fac o idee despre uleiul lor de argan pentru păr.

Textura acestuia este exact așa cum mă așteptam să fie, nici prea vâscoasă, dar nici prea fluidă. Mirosul este – așa cum m-am obișnuit – deosebit și persistă până la două zile în firul de păr.

După energica sa încălzire între palme se aplică foarte simplu pe păr și, contrar așteptărilor, nu îl îngrașă. Iar după ce se usucă complet, părul arată și se simte hidratat în profunzime, reparat și strălucitor. Îmi place foarte mult și chiar mi-ar plăcea să îl folosesc în varianta full size deoarece pare să fie exact ceea ce părul meu are nevoie. Dacă și voi aveți părul casant, deteriorat sau pur și simplu uscat, CHI Argan Oil este exact ceea ce vă trebuie și nimic mai mult.

În încheiere

Tot ce pot spune este că experiența de testare a acestor două produse a decurs conform așteptărilor mele. Știam despre ele că sunt produse profesionale și mă așteptam să obțin rezultate de top în urma folosirii acestora.

Nu-mi mai rămâne decât să vă încurajez și pe voi să încercați deopotrivă produsele de machiaj Paese și pe cele de haircare CHI. Cu siguranță veți fi la fel de încântate de ele ca și mine și vă veți mai dori să le recumpărați!

De curiozitate, este cineva care a încercat produsele testate de mine? Cum vi s-au părut?



24 thoughts on “Beauty One – totul pentru înfrumusețare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.