All4silver – Bijuterii din argint en gross

All4silver – Bijuterii din argint en gross

Bijuteriile din argint sunt preferatele mele dintotdeauna, le prefer atât în defavoarea celorlalte metale prețioase, cât și a gablonțurilor. Nu am idee dacă acest lucru se datorează primei mele perechi de cercei din argint pe care am primit-o la 2 anișori, dar cert este că-mi plac. Cerceii sunt preferații mei, cei fără de care nu ies din casă și de-a lungul timpului mi-am făcut o colecție măricică. Astfel, mereu sunt în căutarea de noi magazine fizice sau online de bijuterii din argint și despre asta vă voi povesti și astăzi. Mai exact, despre site-ul All4silver prin intermediul căruia am adăugat colecției mele 7 noi perechi de cercei.

Câteva cuvinte despre All4silver

All4silver este un magazin online de top, specializat pe vânzarea de bijuterii din argint en gross. Este un shop B2B (business-to-business) adresat comercianților de bijuterii cu amănuntul și posesorilor de magazine de accesorii.

Țelul echipei All4silver este acela de a fi întâia alegere a cumpărătorilor de argint din regiunea de Est a Europei. Se urmărește oferirea de produse și servicii de calitate superioară, la prețuri competitive. Un plus al acestora îl reprezintă și multitudinea de modalități de plată disponibile, respectiv ramburs, cu cardul, prin transfer bancar și chiar cu bitcoin!

În portofoliul de produse al celor de la All4silver se găsesc peste 20.000 de bijuterii din argint, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Astfel, accesând site-ul veți putea consulta categoriile acestora precum cercei, coliere, pandantive, brățări, inele și amulete.

Cei mai populari sunt, de departe cerceii, în special modelele cu șurub și cei pentru copii. O mare parte dintre articole sunt cu pietre Swarovski, zirconiu cubic, pietre semiprețioase și perle de apă dulce. Stocul All4silver este reînnoit zilnic prin adăugarea de noi produse în fiecare categorie, totul pentru a satisface nevoile potențialilor clienți.

Experiența mea de client

Site-ul All4silver nu îmi este străin deloc, ba chiar l-am frecventat de o perioadă bună de timp. Motivul este acela că la un moment dat cochetam destul de serios cu ideea de a avea un magazin fizic cu bijuterii din argint. Recunosc, mi-ar fi plăcut să ”corup” și alte persoane, să cadă în ”capcana” bijuteriilor din argint. În fond, este un metal prețios foarte accesibil și în care se lucrează cele mai multe modele de bijuterii.

Fiind un magazin online de bijuterii en gross, prețurile sunt foarte accesibile, așa că am fost curioasă câte perechi de cercei îmi pot lua de 100 lei. S-au nimerit să fie 7 la număr, dar asta pentru că le-am selectat conform gusturilor mele actuale. Numărul acestora se putea dubla în cazul în care le alegeam pe cele mai ieftine, spre exemplu.

Dat fiind faptul că în ultima perioadă mi-am schimbat destul de mult gusturile, de data aceasta am mers pe cercei minimaliști. Ce e drept, colecția mea era destul de deficitară la acest capitol. Am optat pentru cercei cu forme geometrice și mă bucur foarte mult că am făcut această alegere. Toate perechile mă reprezintă în totalitate și le-am purtat foarte des de când am intrat în posesia lor.

Ba mai mult, am creat o ”diversiune” și-am transformat un set de cercei pentru nas într-unii pentru lobul urechii. Am avut norocul să mă ajute lungimea tijelor acestora, scopul meu fiind bine stabilit de când i-am comandat. Și arată de minune, nimeni nu a intuit pentru ce au fost creați de fapt.

Tot pentru lobul urechii i-am ales și pe aceștia, niște steluțe cu pietre zirconia transparente. Strălucesc foarte frumos la contactul cu lumina și sunt foarte șic.

Cerceii minimaliști precum aceștia pot fi purtați la o multitudine de combinații vestimentare, îndeosebi la cele smart-casual. Mi se par o alegere foarte înțeleaptă și consider că nu ar trebui să lipsească niciunei reprezentante ale sexului frumos. Sunt genul de cercei indispensabili din caseta de bijuterii. Își dovedesc utilitatea mai ales în momentele în care nu ne putem decide asupra perechii de cercei pentru care să optăm.

În încheiere

Am doar cuvinte de laudă la adresa site-ului All4silver, am fost încântată de tot parcursul comenzii, de la plasare până la livrare. Customer service-ul este unul foarte profi, cum rar întâlnesc, livrarea pachetului foarte rapidă, iar calitatea bijuteriilor – superioară.

Cu siguranță voi mai reveni și pentru alte comenzi! Mai ales că mi-a rămas gândul la câteva bijuterii care mi-au atras atenția. De asemenea, vor fi prima alegere atunci când voi deveni antreprenor cu acte în regulă, pentru că sunt foarte profi.

Dacă sunteți comercianți de bijuterii din argint sau iubiți argintul ca și mine, vă recomand All4silver cu toată încrederea. Dar vă spun – rezervați-vă aproape o zi întreagă pentru ”răsfoirea” site-ului, pentru că aveți ce vedea.

Acestea fiind spuse, sunt tare curioasă: printre voi, cititorii, mai sunt persoane care au plasat comenzi pe acest site? Care este experiența voastră cu All4silver?

 

 

 



21 thoughts on “All4silver – Bijuterii din argint en gross”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.