Autobronzant Bioderma Photoderm

Autobronzant Bioderma Photoderm

Cu siguranță unul dintre motivele pentru care așteptăm cu nerăbdare vara este expunerea la soare în vederea bronzării. Bronzul este îndrăgit în egală măsură atât de către femei, cât și de către bărbați. Dar, în lipsa timpului pentru bronzarea naturală, majoritatea recurg la diverse alte metode pentru a-și închide pielea la culoare. Alternative mai mult sau mai puțin sănătoase ar fi solarul și bronzarea organică, însă eu vin cu o altă sugestie. Este vorba despre un produs pe care l-am folosit și care a dat rezultate uimitoare, un Autobronzant Bioderma Photoderm.

Despre autobronzante

Tendința generală atunci când se aduc în discuție autobronzantele este aceea de a strâmba nasul și știu și de ce. Toată lumea asociază autobronzantul cu acel produs care aplicat necorespunzător pe piele te transformă într-un dalmațian.

Îmi amintesc și eu formulele autobronzantelor de pe timpul copilăriei mele. Însă de-a lungul timpului formulele acestora au fost mult îmbunătățite și este și cazul celui despre care vă voi povesti.

Pași importanți înainte de aplicarea autobronzantului 

Pentru obținerea rezultatelor scontate, autobronzantul nu se aplică așa, oricum. Este necesară respectarea cu sfințenie a doi pași importanți, după cum urmează:

  1. exfoliați foarte bine pielea – insistând pe coate, genunchi, glezne și călcâie, pentru că autobronzantul are tendința de a se fixa pe zonele mai uscate ale acesteia;
  2. hidratați foarte bine pielea – cu ajutorul unei loțiuni intensiv hidratante, deoarece înainte de aplicarea propriu-zisă a autobronzantului pielea trebuie să fie netedă la atingere.

Aplicarea autobronzantului

Aplicarea autobronzantului se face de fiecare dată de jos în sus, deci se începe cu labele picioarelor și se încheie cu mâinile. Se folosește această tehnică pentru evitarea apariției oricăror linii/urme inestetice cauzate de aplecarea repetată către partea inferioară a corpului.

De asemenea, nu exagerați cu aplicarea autobronzantului pe ten și ce vă rămâne pe degete, trageți spre linia părului. Nu de alta, însă nu cred că vă dorițisă arăți ca și cum ați purta o mască, nu-i așa?

Dar probabil că sunteți deja foarte curioase să aflați detalii despre autobronzantul Bioderma Photoderm, nu-i așa? Haideți să vedem cum se prezintă și care îi sunt performanțele.

Autobronzant Bioderma Photoderm

Autobronzantul Bioderma Photoderm este sub formă de spray. Produsul are la bază o nouă tehnologie, asocierea agentului de auto-bronzare (DHA) cu un sistem de difuzie unic. Rolul celui din urmă este acela de a permite DHA-ului să intre în contact cu pielea și să îmbunătășească astfel calitatea culorii.

Acesta este recomandat pentru uzul adulților, atât pe față, cât și pe corp, fiind potrivit și persoanelor cu piele sensibilă.

Autobronzantul Bioderma Photoderm are o serie de beneficii:

  • garantează un bronz treptat și uniform;
  • conferă hidratare pielii;
  • se pulverizează ușor și se usucă instantaneu;
  • nu pătează hainele;
  • flaconul cu aerosoli permite aplicarea produsului din orice poziție.

Frecvența de aplicare a acestui autobronzant este o dată pe zi timp de trei zile, apoi o dată la două zile. După aceea, pentru întreținerea/menținerea bronzului se recomandă aplicarea acestuia o dată pe săptămână.

Experiența mea

Fiind nemulțumită de nuanța pielii mele și neavând timp să merg la plajă, m-am hotărât să apelez la un autobronzant. Mi-am luat mai întâi o perioadă de documentare și în final mi-am spus că acesta ar fi cel mai potrivit pentru mine.

Zis și făcut, am început să îl caut prin farmacii și cu greu l-am găsit, însă m-am bucurat și de o reducere. Ajunsă acasă mi-am exfoliat foarte bine pielea, am uscat-o cu prosopul și am hidratat-o cu o loțiune de corp. Când am considerat că pielea este numai bună de a fi autobronzată, am procedat la aplicarea produsului.

Am rămas surprinsă de cât de ușor de aplică pe piele, dar și de faptul că rezultatul începe să fie vizibil după doar câteva ore. Pentru că urma să merg la un eveniment, l-am aplicat de cateva ori pe zi, iar bronzul meu nu a întârziat să apară.

M-a surprins cât de natural a ieșit totul și că nu mi-a pătat absolut deloc hainele, cu atât mai mult cu cât la eveniment purtasem o rochie complet albă!

Din păcate, am și uitat să fac poze înainte și după, însă imaginați-vă că în mod natural am pielea destul de albă. Iar în imaginea de mai jos unde sunt alături de Cătălina este rezultatul obținut. Mi-am aplicat autobronzantul de vreo 4 sau 5 ori până în ziua evenimentului cu pricina.

Concluzii

Eu mă declar pe deplin mulțumită de ceea ce a ieșit și dacă ar fi să recomand cuiva un autobronzant, acesta ar fi! Nu numai că mi-a conferit un bronz gradual, discret și cu aspect natural, dar nici nu mi-a pătat hainele. Asta chiar e un mare bonus, majoritatea persoanelor se feresc de autobronzante în special din acest motiv.

Recipientul de 150 ml mi-a ajuns pentru opt aplicări, iar bronzul s-a menținut aproape o lună de zile, asta în condițiile în care mi-am făcut duș zilnic. Părerea mea este că am făcut o afacere foarte bună și în felul acesta mi-am și ferit pielea de razele UV nocive ale soarelui.

Cumva, folosind autobronzantul Bioderma Photoderm ”ies” mai bine din toate punctele de vedere:

  • nu mai pierd timpul cu expunerea la soare;
  • nu risc nimic expunându-mă la solar;
  • nu risc să mă fac portocalie bronzându-mă organic.

Cred că voi apela mai des la acest autobronzant, pentru că mi-a întrecut așteptările. Nici nu se putea altfel, având în vedere ce produse bune are brandul Bioderma, în general. Chiar am rezonat foarte bine cu toate produsele încercate de la ei.

Acum spuneți-mi, voi ați încercat acest autobronzant? Cât de satisfăcute ați fost de el? L-ați mai recumpăra?



17 thoughts on “Autobronzant Bioderma Photoderm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.