Casual style w/ Bonprix

Casual style w/ Bonprix

Dintotdeauna am fost o persoană pasionată de modă și mi-a plăcut să fiu la curent cu tendințele acesteia. Numai că de-a lungul timpului am învățat să iau din aceasta numai ceea ce se potrivește conformației mele fizice. Până odinioară aveam o garderobă destul de vastă, cu multă îmbrăcăminte și încălțăminte. Dar deoarece în ultimii doi ani mi-am schimbat destul de mult stilul vestimentar, am păstrat în ea strict ceea ce mă reprezintă. Bag de seamă că deși sunt destul de feminină, stilul casual este cel în care mă simt cel mai confortabil. Și dacă în materie de articole vestimentare am mers mai mult pe piese basic, mi-am dat seama ca la capitolul încălțăminte îmi lipsea totuși ceva. Mă gândeam la o pereche de pantofi care să meargă cu orice ținută aș concepe și i-am găsit la bonprix.

Nu aș putea afirma că am devenit chiar minimalistă, dar cred că într-acolo mă îndrept. În timp mi-am dat seama că, de fapt, abia dacă purtam 25% dintre hainele și încălțămintea din garderobă. De aceea de pe la începutul anului am început să mă reinventez și să merg mai mult pe piese statement. Îmi achiziționez strict lucruri care îmi plac foarte mult și pe care să le pot combina în nenumărate feluri. Este și cazul celor două articole comandate de pe site-ul bonprix, mai exact o pereche de pantofi din piele naturală și o geantă. Dar haideți să vi le arăt în detaliu pe amândouă.

Pantofi casual din piele alb/argintiu | bonprix

Deși sunt înnebunită după alb, obișnuiam să îl evit din motivul că se prăfuiește foarte repede, indiferent că era vorba despre îmbrăcăminte sau încălțăminte. Cu toate acestea, albul chiar se potrivește cu orice și ar trebui să fie indispensabil în garderoba noastră.

Încălțămintea albă mi-a ”furat” ochii dintotdeauna, mi s-a părut cea mai versatilă ever. Și totuși în ultimii 5 ani de zile nu am mai îndrăznit să-mi cumpăr nimic din motivul deja menționat anterior. Însă ori de câte ori aveam nevoie de încălțăminte nouă, tânjeam efectiv după alb, așa că am cedat! Recent mi-au atras atenția acești pantofi albi de la bonprix și mi-am spus că trebuie să fie ai mei.

Au un design foarte finuț și feminin, iar combinația de alb cu argintiu mi se pare demențială, una dintre cele mai reușite ever! Pielea naturală din care sunt confecționați este de foarte bună calitate, pantofii mulându-se efectiv pe picior. Sunt extrem de ușori și de comozi și nu exagerez cu nimic dacă spun că sunt cei mai confortabili pantofi din toată colecția mea actuală.

De asemenea, este singura pereche de pantofi care nu mi-a creat niciun fel de neplăcere de tipul rănilor, bătăturilor sau bășicilor. Știu că poate suna ușor forțat sau exagerat, dar ori de câte ori îi încalț mă simt binecuvântată! Persoanele care de-a lungul timpului au experimentat disconfortul creat de încălțăminte cu siguranță știu despre ce vorbesc.

Și nu, cea mai mare temere a mea privind încălțămintea de culoare albă nu s-a materializat. Dimpotrivă, chiar am fost uimită să constat cât de repede și de ușor se curăță această pereche de pantofi! Tocmai de aceea mi-am făcut curaj să o port mai des, și chiar și pe vreme ploioasă!

Nu există ținută la care să nu pot purta această pereche de pantofi din piele naturală, ceea ce mă bucură foarte tare. Asta îmi confirmă faptul că achiziționarea acesteia reprezintă una dintre cele mai bune alegeri ever. Sunt, realmente, o piesă statement care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă.

În cazul în care vă tentau dar stăteați în dubii dacă să-i cumpărați sau nu, go for it cu toată încrederea! Cu siguranță nu vă va părea rău de achiziția făcută! Aici găsiți întreaga categorie a încălțămintei confecționată din piele naturală, printre care și această pereche.

Geantă shopper cu aspect metalic | bonprix

Am dezvoltat un iremediabil crush pentru argintiu și îmi place să-l port îndeosebi la încălțăminte și genți. Cred că în fiecare sezon am cel puțin o piesă în această nuanță la fel de versatilă precum albul. Așa că era inadmisibil să nu am ceva de genul și sezonul acesta, nu-i așa? 🙂 Iată că pentru a asorta pantofii despre care v-am povestit mai sus, am adăugat în coș și o geantă de tip shopper cu aspect metalizat.

Geanta este confecționată dintr-o piele ecologică moale, calitativă, dar care are totuși o oarecare prestanță. Nu este lucrată cu întărituri, însă își păstrează forma indiferent câte obiecte as pune în aceasta. Deși nu este compartimentată la interior, toate stau bine organizate înăuntru și nu înnebunesc căutându-le. Prezintă căptușeală și dispune de două buzunărele mai mici, respectiv unul cu fermoar și unul pentru telefonul mobil.

Sunt foarte mulțumită și de aceasta și de când am primit-o am purtat-o cam 90% numai pe ea Întocmai ca un copil care se atașează de cea mai recentă jucărie pe care o primește, tot la fel sunt și eu cu această geantă shopper.

Vă recomand și vouă să aruncați o privire peste categoria genților de pe site. Nu de alta, însă este disponibilă o mare varietate de modele aparte, cu care veți scoate din anonimat orice ținută.

Tips & tricks

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, atunci cu siguranță știți deja că nu este prima dată când comand de la bonprix. V-am mai povestit aici, pe blog, și despre alte comenzi, de aceea sunt în măsură să vă dau câteva sfaturi. Cu riscul de a mă repeta, vă recomand ca la îmbrăcăminte să vă comandați cu o măsură mai mică față de cât purtați în mod normal.

În ceea ce privește încălțămintea, mărimile corespund, așa că no worries. Eu port 37, masura 37 am comandat și îmi vine perfect. Și nu, nu depinde de tipul încălțămintei. Spre exemplu și la cizme am comandat aceeași masură și îmi vin la fix.

Concluzii

Una peste alta, dacă aveți răbdare să așteptați o săptămână coletul, chiar se merită să plasați comenzi la bonprix! Modele lor sunt destul de exclusiviste, prețurile sunt moderate – accesibile oricui, iar calitatea – mult peste așteptări! Eu revin pe site-ul lor de fiecare dată cu drag și cu încredere, mai ales că primesc des și diverse cupoane de reducere! Puteți primi și voi dacă vă abonați la newsletter-ul lor, spre a fi la curent cu tot ce e nou, inclusiv cu promoțiile. Și vă asigur că nu-s puține! 🙂

Care este experiența voastră cu bonprix? Aveți vreo comandă la activ?

Ce vă place mai mult dintre cele două articolecomandate de mine, pantofii sau geanta?

 



29 thoughts on “Casual style w/ Bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.