Plaja.biz – Costume de baie de excepție

Plaja.biz – Costume de baie de excepție

Încă de la apariția primelor raze de soare, de prin primăvară, principala preocupare a noastră – a femeilor – o reprezintă găsirea costumului de baie. Așteptăm cu nerăbdare să se încălzească vremea, să mergem la plajă ca să ne bronzăm pielea. Însă chiar dacă poate părea o banalitate, vă garantez că nu e chiar atât de simplu. Găsirea costumului de baie ideal poate dura o veșnicie, lucru care îi poate scoate din minți pe partenerii noștri. Tot acest proces debutează cu studierea tendințelor verii respective și continuă cu goana propriu-zisă după costumul de baie perfect. Cunosc foarte bine aceste aspecte deoarece până odinioară și eu procedam la fel, însă de anul acesta m-am liniștit. Am găsit rezolvarea acestei așa-zise probleme și vreau să o împărtășesc cu voi: este vorba despre site-ul Plaja.biz.

Ce este Plaja.biz?

Plaja.biz este un magazin online specializat în comercializarea de costume de baie și accesorii pentru plajă. Pe site-ul acesta găsiți o mare varietate de costume de baie, rochii de plajă și caftane, totul într-un singur loc.

Eu nu mă mai stresez cu a mă pune la curent cu tendințele din domeniu deoarece îmi pun toată baza în personalul din spatele site-ului. Știu că Plaja.biz se preocupă de a oferi clientelor sale cele mai noi modele de costume de baie, totul pentru ca ele să strălucească.

Ei bine, da, Plaja.biz nu este numai despre a face profit și atât. Este despre a vedea clientele fericite și mulțumite de achizițiile făcute de pe site-ul acestora. Este despre cliente care se simt bine în pielea lor purtând creații marca Plaja.biz.

Relația mea cu costumele de baie

De-a lungul timpului mi-am creat o frumoasă colecție de costume de baie, însă majoritatea din două piese. Recent am constatat cu stupoare că am doar câteva costume de baie întregi și mi-am spus că este imperios necesar să reglez ”problema”. Nu de alta, însă din codul bunelor maniere am reținut că este o chestiune ce ține de etichetă a purta costum de baie întreg la piscină.

După ce am ”răsfoit” temeinic secțiunea costumelor de baie one piece de pe Plaja.biz și m-am oprit la modelul preferat. Singapore se numește, motivul pentru care l-am ales fiind acela că este cumva atipic și totodată multifuncțional.

Costumul de baie Singapore este special creat pentru practicarea sporturilor pe apă precum surfing. Însă poate fi purtat cu succes și la piscină, fiind atipic datorită design-ului cu mâneci scurte și multifuncțional deoarece poate fi purtat și pe stradă. Îmbrăcat pe post de body, cu o pereche de blugi scurți franjurați și o pereche de teneși albi în picioare obțineți un look smart-casual de senzație!

Cum arată în realitate

Sunt foarte mulțumită de acest costum de baie marca Plaja.biz din toate punctele de vedere. Vine ambalat într-o husă impermeabilă personalizată cu logo, ce poate fi folosită pentru depozitarea costumului de baie ud.

Apoi, calitatea materialului din care este confecționat este mult peste așteptări, este plinuț și foarte rezistent. Cusăturile sunt ireproșabile, iar în zona bustului dispune și de bureței.

Unul dintre motivele pentru care mi-a căzut cu tronc acest costum de baie, pe lângă mâneci, este imprimeul aztec. Este unul dintre printurile mele preferate și nu prea spun nu când văd articole vestimentare de genul acesta.

Combinația de culori mi se pare foarte reușită, este categoric un costum de baie cu care reușesc să fiu în centrul atenției. Și realizez că nu v-am arătat spatele acestuia, însă nu este simplu după cum poate v-ați fi așteptat. Dimpotrivă, acest costum de baie one piece prezintă la spate un decupaj rotund, adânc, de mare efect.

Dacă vă tentează acest costum de baie și doriți să vă bucurați de el, de aici îl puteți comanda și voi, fiind chiar la reducere.

Și că tot veni vorba de reduceri, dați fuguța pe site! Am văzut numeroase modele reduse și cu până la 50% față de prețul inițial, deci e o bună ocazie de a vă reînnoi colecția de costume de baie!

Acum, spuneți-mi, ce părere aveți despre modelul pe care mi l-am ales? Vă place? L-ați purta? Voi aveți costume de baie marca Plaja.biz?



28 thoughts on “Plaja.biz – Costume de baie de excepție”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.