Rekze Anti-Acne Cream

Rekze Anti-Acne Cream

Surprinzător, problemele tenului precum acneea mi-au provocat neplăceri după vârsta de 25 de ani și nu în perioada pubertății. Pe fondul unor dereglări hormonale pot spune că tenul meu a luat-o razna, ținând-o dintr-o erupție în alta. În ultimii cinci ani de zile indiferent ce produse aș fi folosit, unele coșuri îmi treceau și altele apăreau în mod constant. Perioadele de acalmie dintre erupții erau foarte scurte, asta până când am descoperit un nou produs. Produsul care mi-a liniștit micii inamici și le-a împiedicat reapariția a fost Rekze Anti-Acne Cream, un produs de-a dreptul revoluționar. Despre acesta vom vorbi astăzi, însă nu înainte de a trece în revistă câteva aspecte referitoare la acnee.

Ce este acneea?

Acneea este una dintre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice, fiind o inflamație a epidermei ca urmare a hipersecreției glandelor sebacee. Aceasta se poate materializa prin puncte albe, puncte negre sau coșuri, în unele cazuri fiind vorba și de leziuni mai profunde numite chisturi. În 2010, se estima că acneea afecta 650 milioane de oameni la nivel global, fiind a 8-a cea mai comună afecțiune de pe glob.

Acneea este de șapte tipuri, după cum urmează:

  1. acneea vulgară;
  2. acneea medicamentoasă;
  3. acneea conglobată;
  4. acneea pustuloasă;
  5. acneea necrotică;
  6. acneea cheloidiană.

Cea mai comună formă a acneei este cea vulgară, fiind o afecțiune a pielii pe termen lung care poate determina apariția unor semne. Aceasta poate apărea și la alte vârste decât cea a pubertății și cauzează în cele mai multe dintre cazuri o stimă de sine scăzută.

Sursă foto: www.thepharmacist.co.uk

Pare-se că moștenirea genetică este responsabilă în 80% dintre cazuri pentru apariția acneei. Și deși rolul dietei nu este foarte clar, s-a demonstrat că reducerea consumului de carbohidrați simpli precum zahărul poate ajuta la eradicarea acneei.

Există numeroase variante de tratare a acneei, începând cu schimbarea stilului de viață și a rutinei de îngrijire, până la administrarea unor medicamente. Dar pentru că administrarea orală a antibioticelor și retinoidelor poate determina în timp o rezistență la antibiotice, se recomandă tratamentele locale. În sensul acesta, vă pot face o recomandare constând în cel mai recent produs folosit de către mine – Rekze Anti-Acne Cream.

Rekze Anti-Acne Cream

Rekze Anti-Acne Cream este o emulsie fluida anti-acnee bazată pe o formulă inovatoare ce combină o serie de ingrediente active-cheie în concentrații ridicate. Aceasta este concepută cu atenție prin extragerea ingredientelor naturale cele mai pure, necesare unei pieli sănătoase.

Ingrediente

Rekze Anti-Acne Cream este rezultatul unor cercetări amănunțite, fiind unul dintre cele mai complexe și eficiente produse anti-acnee. Principalele ingrediente active împotriva acneei din compoziția acestei creme sunt:

  • Palmitat de Retinol – antioxidant eficient care stimulează regenerarea pielii;
  • Zinc – proprietăți purificatoare, calmante;
  • Acnacidol ™ BG – un ingredient activ, unic, care restabilește echilibrul fiziologic al tenului acneic;
  • Vitamina E – luptă împotriva radicalilor liberi are efect antirid, accelerează cicatrizarea leziunilor cauzate de acnee;
  • Ceramide – redau hidratarea pielii și fortifică bariera acesteia, protejând-o din exterior;
  • Licopen – antioxidant ce îmbunătățește funcția de regenerare celulară și combate îmbătrânirea prematură a pielii;
  • Fitosfingosină – menține integritatea pielii și limitează pierderea de apă din țesut, împiedicând deshidratarea acesteia;
  • Acid Azelaic – are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, ajută pielea să se reînnoiască rapid;
  • Acid acetilsalicilic – ajută la exfolierea blândă a pielii și decongestionează porii în vederea tratării leziunilor cauzate de acnee;
  • Colagen – ajută pielea să devină mai fermă și mai elastică.

Practic, Rekze Anti-Acne Cream prezintă proprietăți astringente, antiinflamatoare, antiseptice, antifungice și antibacteriene.

Și pentru acele persoane care înainte de achiziționare își doresc să consulte întreaga listă de ingrediente, o atașez mai jos:

Beneficii dovedite clinic

Crema anti-acnee Rekze a fost testată dermatologic și clinic pe bărbați și femei. Aceasta a fost foarte bine tolerată de către ambele sexe și nu au existat reacții adverse precum usturime, mâncărime, roșeață, ș.a.m.d. În urma desfășurării studiului clinic au fost demonstrate o serie de beneficii ale acesteia:

  • reduce secreția de sebum;
  • este non-comedogenic (nu contribuie la formarea de noi coșuri);
  • hidratează, revigorează și exfoliază ușor;
  • ajută la echilibrarea pielii;
  • reduce numărul coșurilor și a petelor/semnelor post-acneice;
  • micșorează porii dilatați;
  • oprește coșurile din evoluție, reducând inflamația;
  • accelerează vindecarea leziunilor pielii.

Experiența de testare

Recipientul produsului este asemănător cu cel al cremelor de mâini, astfel că nu intră în contact cu aerul și e ușor de utilizat. Fluidul are o consistență subțire, ușoară care favorizează întinderea cu ușurință a acesteia, precum și absorbția rapidă în piele. Nu am sesizat să aivă vreun miros, poate doar unul extrem de discret, ușor medicamentos aș spune.

Este adevărat că în prima săptămână de utilizare nu am văzut rezultate, dimpotrivă, unele coșuri se vindecau, dar altele apăreau. Însă nu mi-am pierdut speranța și am continuat să o folosesc, dându-i timp tenului meu să se obișnuiască cu ingredientele, cu produsul în sine. Și astfel am putut constata faptul că folosit cu regularitate fluidul anti-acnee dă rezultate foarte bune și nu numai la capitolul coșuri.

Am testat acest produs timp de 28 de zile și iată care au fost constatările mele la finalul acestora:

  • tenul arată mai luminos;
  • îmi simt pielea constant hidratată și cumva mai elastică;
  • coșurile sunt eradicate, mai apare foarte rar câte unul răzleț;
  • porii sunt minimizați;
  • sebumul din zona T este diminuat;
  • semnele vechi lăsate de acnee sunt vizibil estompate.

Per total, nu regret nicio secundă că am luat decizia de a încerca fluidul anti-acnee, deoarece tenul meu este complet schimbat. Sunt tare încântată de rezultatele obținute în urma folosirii acestuia, drept pentru care vă recomand să îl încercați dacă și voi vă confruntați cu acneea.

Vă las aici trimitere directă către pagina produsului de pe site-ul Rekze, de unde îl puteți comanda spre a vă bucura de toate beneficiile sale. Și dacă sunteți sceptice în a achiziționa produsul, aveți în vedere faptul că Rekze este unul dintre puținele brand-uri care oferă garanția calității.

Garanția calității

Rekze oferă garanția calității produsului. Cum funcționează? Foarte simplu! Achiziționați produsul și îl folosiți corespunzător. Iar dacă nu se ridică la înălțimea așteptărilor voastre, îl puteți returna în 14 zile și vă primiți banii înapoi.

În încheiere

Vreau să vă mai spun că acesta nu este primul produs pe care îl încerc din portofoliul Rekze. În trecut am mai folosit și un șampon, mai exact Rekze 63, ideal pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului.

Practic, specialiștii din spatele acestui brand au o rezolvare pentru orice problemă cu care v-ați putea confrunta în materie de skincare și haircare. Pe mine m-au convins de calitatea superioară a produselor acestora și îmi doresc foarte mult să încerc și celelalte produse ale lor.

Dar acum, spuneți-mi vă rog, voi ați încercat vreunul dintre produsele acestora? Ce altceva îmi mai puteți recomanda din ce ați folosit?



13 thoughts on “Rekze Anti-Acne Cream”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.