Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

Nu demult vă povesteam despre experiența mea cu privire la acea afecțiune solară a pielii numită melasmă. Apariția acesteia m-a făcut să realizez faptul că nu este de joacă cu soarele. Și totodată mi-a demonstrat ce efecte nocive poate avea asupra tenului. Câteva zile fără aplicarea unui produs cu SPF pe ten sunt suficiente pentru declanșarea unor probleme pe termen lung. Așadar, odată învățată această lecție, produsele cu factor de protcție solară nu mai lipsesc din rutina de îngrijire a tenului meu. Iar în prezent folosesc cea mai recentă lansare pe piața de profil, Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+. Exact despre acesta mi-am propus să vă povestesc astăzi. Dar înainte de toate vreau să trecem în revistă efectele nocive ale soarelui asupra pielii.

Efectele nocive ale soarelui asupra pielii

Expunerea la soare poate ajuta la ameliorarea simptomelor unor afecțiuni precum astmul bronșic sau artrita. Însă adesea beneficiile pot fi depășite de pericole. Astfel, aceasta poate aduce cu sine și o serie de efecte nocive precum:

  • îmbătrânirea prematură a pielii;
  • arsuri solare;
  • melasmă;
  • cancer de piele;
  • afecțiuni ale ochilor.

În cazul ochilor protecția acestora este relativ simplă și se face prin purtarea unor ochelari de soare polarizați. Cât privește pielea, ne putem feri de efectele nocive menționate anterior. Cum? Prin aplicarea cu regularitate a unei loțiuni sau a unui ulei cu factor de protecție solară.

În ceea ce mă privește, pe corp folosesc încă de anul trecut uleiul Bioderma Photoderm Bronz, vara trecută cu SPF 30+, iar vara aceasta cu SPF 50+. Este foarte bun și vi-l recomand și vouă, folosindu-l veți obține un bronz treptat și uniform. Iar pe ten, după ce m-am pricopsit cu melasma, am început să folosesc produsul Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ este un produs care conferă pielii o protecție solară invizibilă. Special creat pentru tenul mixt și gras, acesta deservește deopotrivă atât adolescenții, cât și adulții. Produsul este extrem de complex, oferind o protecție minerală foarte înaltă UVA/UVB. Aceasta este completată cu succes de o acțiune biologică internă. Ea este posibilă prin brevetul Cellular Bioprotection™ care oferă protecție imediată, cât și pe termen lung împotriva radiațiilor.

Această formulă 100% minerală, reprezintă o tehnologie revoluționară liquid-to-powder:

  • la aplicare conferă o senzație de prospețime și o textură fină;
  • se întinde ușor pe ten fără să lase pete și are o textură aerată;
  • are o textură pudrată, lăsând pielea catifelată la atingere.

Toate aceste trei aspecte se datorează următoarelor ingrediente:

  • pudrelor matifiante soft-focus cu efect anti-strălucire;
  • acidului acetilsalicilic care îmbunătășește textura pielii și îi redă strălucirea naturală.

Aplicarea zilnică a protecției solare Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ aduce tenului o serie de beneficii precum:

  • protecție solară invizibilă;
  • controlul cantității de sebum;
  • limitarea imperfecțiunilor pielii;
  • uniformizarea tenului.

Responsabile de reglarea sebumului și de prevenirea apariției imperfecțiunilor este brevetul Fluidactiv™ în combinație cu Capriloil Glicină.

Ingrediente

Mă gândesc că sunt persoane interesate de lista completă de ingrediente a acestui produs. Așadar, o voi atașa mai jos spre a fi consultată cu ușurință:

Experiența mea

Melasma mi-a apărut într-o perioadă în care mi se consumaseră toate produsele de față cu factor de protecție solară. Și documentându-mă preț de câteva zile în vederea achiziționării unui nou produs de genul acesta, m-am trezit cu petele inestetice pe față. Nu ar fi fost atât de deranjante dacă nu ar fi apărut preponderent deasupra buzei superioare și pe nas. Îmi era imperios necesară reintroducerea produselor cu SPF în rutina de îngrijire a tenului și astfel am început să folosesc Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.

Acest produs fluid este disponibil în trei nuanțe, respectiv foarte deschis (natural colour), deschis (light colour) și auriu (golden colour). V-am făcut și un swatch pentru a le vedea aplicate direct pe piele, în ordinea enumerată anterior, de la stânga la dreapta. Și totodată puteți observa și care dintre nuanțe mi se potrivește cel mai bine în momentul de față.

Înainte de aplicarea propriu-zisă, produsul trebuie agitat foarte bine până când auziți bule în interior. După care doar înclinați recipientul cu orificiul de eliberare a produsului în jos pentru eliberarea acestuia.

Deși îmi pare că pe degete are o textură ușor grasă, odată ajuns pe ten se uniformizează repede și devine de un mat catifelat. Se întinde cu ușurință și are un grad mic de acoperire, însă fără să încarce deloc tenul. Practic, Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ nu numai că protejează tenul împotriva radiațiilor nocive, dar îi conferă și o nuanță plăcută.

Acest fluid se aplică peste crema hidratantă de îngrijire zilnică și pe sub fondul de ten. Însă, în cazul meu, am destul de multe zile când nu mai aplic nimic pe deasupra deoarece consider că nu mi-e necesar. Și îmi place foarte mult senzația de lejeritate de la nivelul tenului și faptul că nu este comedogenic.

Concluzii

După părerea mea, este cea mai fericită alegere pe care o puteam face la capitolul acesta. Sunt foarte încântată că am descoperit Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ și îl recomand cu toată încrederea tuturor!

Merită încercat, pentru mine este o experiență pe cinste, nu se compară cu nimic din ce am mai utilizat. Cu siguranță va face parte din rutina de îngrijire a tenului meu pentru mult timp de acum înainte!

Folosirea acestui produs satisface toate necesitățile tenului gras sau mixt, astfel că își merită fiecare bănuț. Consider că este una dintre cele mai bune investiții pe care o puteți face în materie de produse de skincare.

Acum spuneți-mi, voi ați încercat Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+? Ce alte produse cu factor de protecție solară de la Bioderma ați mai folosit de-a lungul timpului? Ce îmi mai puteți recomanda din portofoliul acestora?

 

 



20 thoughts on “Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.