Sandale din piele naturală FUNKYFAIN.ro

Sandale din piele naturală FUNKYFAIN.ro

Primăvara și vara sunt anotimpurile mele preferate din simplul motiv că dintotdeauna mi-a plăcut căldura. Aș putea trăi fără probleme într-o țară în care este cald în mod constant. Sunt convinsă că aș fi tot timpul veselă și plină de viață. Un alt motiv pentru care iubesc anotimpurile calde este acela că pot purta sandale. Ador lejeritatea conferită de acestea și în fiecare an aștept cu nerăbdare să le port. Și dacă până acum câțiva ani purtam sandale confecționate din aproape orice material, de ceva timp optez numai pentru cele din piele naturală. De asemenea, aceasta ar fi a doua vară în care adaug colecției mele o pereche de sandale FUNKYFAIN. Despre cealaltă pereche v-am povestit în detaliu aici, iar despre cea mai recentă achiziție puteți citi în continuare.

Cine este FUNKYFAIN?

FUNKYFAIN.ro este un magazin online care comercializează articole confecționate pe o frumoasă insulă grecească. Și dacă inițial acesta s-a axat majoritar pe sandale de damă, iată că în ultimul an de zile portofoliul acestuia s-a îmbogățit destul de mult. Astfel, în prezent puteți achiziționa pe lângă sandale, și bocanci, genți și rucsacuri, lucrate în serii mici.

În spatele acestui site se află două persoane:

  • Ioana, partea funky, responsabilă de design și marketing;
  • Bogdan, partea faină, care se ocupă de IT și financiar.

Așa cum vă povesteam anterior, pielea din care sunt confecționate produsele este importată din Africa. De acolo este achiziționată în formă destul de brută, apoi aceasta este pregatită pentru producție direct în atelierul din Grecia.

Este foarte important de menționat faptul că materia primă NU este tratată chimic, fiind singurul atelier din Grecia care utilizează o astfel de piele naturală. Sandalele sunt lucrate manual, o pereche fiind realizată în aproximativ o oră, în funcție de complexitatea modelului.

Motivație pentru alegerea sandalelor din piele naturală

V-am mai enumerat de-a lungul timpului motivele pentru care prefer încălțămintea din piele naturală, așa că nu mă voi repeta. Dar un lucru este sigur, nu aveți cum să aflați ce vă poate aduce aceasta decât dacă o încercați.

Spre exemplu, experiența de purtare a unor sandale confecționate din piele naturală este net superioară oricărui alt material. Iar picioarele nu numai că se vor simți complimentate, dar vă vor fi recunoscătoare pentru alegerea pe care ați făcut-o.

Și eliminați din start gândul că sunt mai scumpe, gândiți-vă doar câți bani cheltuiți într-o vară pe sandalele din înlocuitori. Așa-i că suma respectivă v-ar fi îndeajuns pentru achiziționarea unei perechi din piele naturală?

Sandale Funky People de la FUNKYFAIN

Vara trecută am optat pentru un model FUNKYFAIN relativ simplu dar extrem de versatil, însă totodată tânjeam după alte câteva modele. Am ales o pereche de sandale minimaliste, însă mult timp după aceea gândul îmi era la modelele ceva mai sofisticate.

Iată că de data aceasta am optat pentru un design ceva mai inedit, un model nou apărut, numit Funky People. După cum deja ați remarcat, este un model bicolor – negru cu argintiu – și are baretele dispuse în X. Design-ul acestora chiar mă poartă cu gândul la insulele grecești. Deja mă văd purtându-le acolo în combinație cu o ținută complet albă, spre exemplu.

Calapodul acestor sandale este, de asemenea, unul normal, iar mărimea corespunde ca și în cazul celeilalte perechi comandate. Acestea dispun de aceeași talpă extrem de ușoară și care pare să nu se tocească niciodată. De altfel, talpa este unul dintre motivele care mă determină să le acord o mare bilă albă! Ba chiar, și pe celelalte le-am purtat foarte des astă-vară, însă talpa arată intact și acum.

Cât sunt de comode?

Deși sunt confecționate din piele naturală de bovină, rigiditatea acesteia nu se resimte, astfel că pot parcurge kilometri întregi pe jos. Nu mi-au provocat niciun fel de disconfort la nivelul degetelor, așa cum probabil v-ați fi așteptat. Dimpotrivă, acestea s-au pliat perfect pe picioarele mele.

Sandalele Funky People sunt, de departe, genul de sandale în care pt sta încălțată o zi întreagă fără să mă plâng de dureri de picioare. Design-ul aparte al acestui model îmi permite să le port atât în activitățile de zi cu zi, cât și la o ocazie specială.

Categoric reușesc să scoată din anonimat chiar și cea mai banală ținută, asta pentru că prin natura lor au acel ”je ne sais quoi”. Nu au cum să treacă neobservate, mai ales că nu este un model comun, ba mai mult este unul lucrat în serie mică. Asta înseamnă că, cel puțin pe plan local, există mari șanse să am o pereche de sandale unicat. 🙂

Sandalele Funky People reprezintă îmbinarea perfectă între stilurile elegant și casual, între feminitate și confort. Este genul de model care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, deoarece poate fi purtat într-o mulțime de combinații vestimentare.

Iată cum o singură pereche de sandale poate deservi aproape toate outfit-urile de vară care vă trec prin minte! Sandalele FUNKYFAIN reprezintă una dintre cele mai bune investiții pe care o puteți face în materie de încălțăminte.

Dacă am reușit să vă conving de comoditatea și de versatilitatea sandalelor FUNKYFAIN, aici le puteți accesa portofoliul de sandale. Iar dacă vă atrag acestea Funky People în mod special, de aici le puteți comanda pe măsura voastră.

Sacoșă ecologică FUNKYFAIN

Din faptul că nu tratează chimic pielea naturală din care confecționează încălțămintea mi-am dat seama de un lucru. Acela că FUNKYFAIN se dorește a fi un brand prietenos cu mediul înconjurător. Însă, ca o confirmare a acestui fapt a venit linia acestuia de sacoșe refolosibile confecționate din bumbac.

La prima vedere este o simplă sacoșă, însă ce o face specială este tocmai mesajul de care aceasta vine însoțită. Iată că de acum am și eu onoarea de a plimba prin lume o sacoșă FUNKYFAIN. În momentul de față este numărul 1 în topul preferințelor mele dintre toate sacoșele eco-friendly pe care le am în colecția mea.

Posibil ca această sacoșă să tenteze și alte reprezentante ale sexului frumos, așa că vă las aici trimitere către aceasta.

În încheiere

Îmi exprim încă o dată toată stima pentru tot ce reprezintă FUNKYFAIN, pentru toată munca și dedicarea aflată în spatele acestui brand. Pentru că da, eu îl consider a fi un brand în toată regula, unul funky și fain în egală măsură, cu care eu rezonez 100%.

Cea de-a doua pereche de sandale comandată reprezintă confirmarea faptului că activitatea Ioanei și a lui Bogdan este la superlativ. Eu sper ca FUNKYFAIN să se dezvolte cât mai mult și să câștige popularitatea pe care o merită pe deplin!

În final, sunt curioasă dacă sunt printre voi persoane care au comenzi la activ pe site-ul FUNKYFAIN. Ce modele v-ați comandat și cum vi se par?

 



30 thoughts on “Sandale din piele naturală FUNKYFAIN.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.