Șosetăria – secretul picioarelor fericite

Șosetăria – secretul picioarelor fericite

Nu știu despre voi, însă eu de când mă știu sunt o friguroasă, totul plecând de la picioare. Astfel că, în ceea ce le privește, încă de pe la jumătatea lunii septembrie și până la sfârșitul lui mai le protejez purtând dresuri. Încep cu purtarea unor dresuri 15DEN, după care cresc progresiv până pe la… 600DEN, iar primăvara – din nou în scădere. Ei bine, cât privește acest capitol al dresurilor, un site de unde fac achiziții de foarte mulți ani este Șosetăria.

Despre Șosetăria

Nu am idee cât vă este de cunoscut, însă țin să menționez că acesta este primul site de dresuri și șosete din România. Îmi amintesc faptul că pe vremea când eram liceană îmi cumpăram frecvent dresuri de la ei. Pe atunci nu prea găseam măsura II în magazinele fizice, așa că salvarea mea venea întruchipată în acest site.

De-a lungul timpului, Șosetăria s-a reinventat și și-a adaptat portofoliul de produse la cerințele pieței. Astfel, de ceva timp puteți găsi pe site atât dresuri și șosete, cât și lenjerie intimă și pijamale de damă, bărbați și copii.

Unul dintre motivele pentru care aleg dresurile Șosetăria este calitatea acestora, oricât de clișeic ar suna. Ca să înțelegeți de ce spun asta, aflați că obișnuiam să rup dresurile în vârf încă de la prima purtare. Ori, în ceea ce le privește pe cele achiziționate de pe acest site, ei bine, cred că au mai bine de zece purtări și arată impecabil.

Și dacă odinioară preferam dresurile simple, de câțiva ani m-am reorientat către cele cu model, în special cu buline. Dresurile cu buline mi se par cele mai feminine dintre toate câte există și îmi fac impresia că dau un aer retro ținutei. Haideți să vedeți ce mi-am ales de data aceasta.

Dres Fiore Dezire | Șosetăria

Dintre toate tipurile de dresuri cu buline, cel mai mult îmi plac cele cu buline mici, precum cele din imaginea de mai jos. Am deja câțiva ani de zile de când îmi cumpăr dresuri modelul acesta și tot nu m-am plictisit de el! 🙂

Modul cum sunt dispuse aceste buline dau iluzia optică de alungire a picioarelor, ceea ce mie îmi convine de minune. Așadar, acest model de dresuri poate fi purtat cu succes și de către persoanele mignone, pentru că ajută.

Îmi pare că au și ușor efect compresiv asupra acestora, fără a fi incomode totuși. Dacă vă tentează și pe voi modelul acesta, sunteți la un click distanță de el.

Dres Fiore Encore | Șosetăria

Trebuie să recunosc, dresuri cu buline mari nu am avut niciodată, nu am idee de ce le-am evitat. Dar anul acesta mi-am spus că ar fi cazul să adaug colecției mele și o astfel de pereche.

Deși sunt și acestea extrem de comode, mie îmi pare că, opus bulinelor mici, acestea ”scurtează” picioarele. Totuși, adaugă o tușă de eleganță ținutelor în care sunt integrate, însă eu le-aș recomanda îndeosebi celor cu picioare lungi.

Vă încântă privirea și doriți să aveți si să purtați acest model? Achiziționati-l în măsura potrivită de aici.

Dres Fiore Spice Up | Șosetăria

Dresurile cu model de tip portjartier sunt încă în vogă, așa că le puteți purta în continuare, fie că aveți, fie că vă doriți. Mi-am dorit să încerc și eu o astfel de pereche, însă nu oricum, ci tot cu buline mici.

Particularitatea acestui model de dresuri este aceea că sunt extrem de sexy, având capacitatea de a incita imaginația reprezentanților sexului tare.

Este genul de ciorap care adaugă un plus de sex-appeal nu doar ținutei, ci și purtătoarei. Benzile acelea care urcă în sus pe picior adaugă mister și stârnesc interesul celor care le întrezăresc de sub fustă sau rochie. Parcă vă bate un gând să vă cumpărați acest model, nu-i așa? Nicio grijă, aici aveți trimitere directă în pagina produsului.

Șosete Fiore Elena | Șosetăria

Încă de pe la începutul acestui an am sesizat în afara țării un trend pe care m-am gândit să îl adopt și eu. Este vorba despre purtarea adidașilor, a saboților și a sandalelor cu șosete scurte din lycra.

Obișnuiam să port și eu din acelea din plasă, dar s-au dovedit cam prea agresive pentru mine. Însă nici nu erau de calitate, fiind cumpărate de prin magazine chinezești. Așa că modelul acesta cu fir argintiu și inserție transparentă este perfect pentru a fi integrat în tot felul de outfituri, de la elegante la casual.

Așa-i că sunt absolut delicioase? De aici vi le puteți lua și voi.

Șosete cu buline Fiore Trinity | Șosetăria

Și ultima, dar nu cea din urmă pereche este una cu… buline mici, evident! 😀 Cum puteam să ratez o pereche de genul acesta?

Și acestea sunt foarte trendy, finuțe și purtabile în orice combinație vă trece prin minte. Sunt foarte șic și aș îndrăzni să spun că sunt chiar un must have anul acesta.

Drăgălășeniile acestea aici se găsesc de cumpărat, în caz că vă fac cu ochiul.

În încheiere

Vă îndemn și pe voi să ”răsfoiți” site-ul deoarece veți rămâne surprinse de marea varietate de produse disponibile. Multe dintre modelele comercializate de Șosetăria nu le-am mai văzut pe nicăieri, așa că dresuri unicat sounds good for me!

Despre calitatea produselor lor v-am spus deja mai sus, nu încape îndoială că au unele dintre cele mai bune dresuri de pe piața de profil. Prețurile sunt accesibile tuturor, dar oricum aceștia practică frecvent reduceri. Numai că pentru a fi la curent cu ele, ar trebui să fiți abonate la newsletter-ul lor. Apropo de asta, în momentul abonării primiți și un voucher de 10% reducere la prima comandă. Deci încă un motiv în plus de a trece pe la ei!

Una peste alta, eu sunt mulțumită de faptul că de-a lungul timpului au păstrat aceeași calitate a produselor, așa că le voi rămâne clientă. Dar, spuneți-mi, voi ați plasat vreo comandă pe site-ul acestora? Ați fost mulțumite de produsele primite?

 



20 thoughts on “Șosetăria – secretul picioarelor fericite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.