Gehwol – produse antiperspirante pentru picioare

Gehwol – produse antiperspirante pentru picioare

Ca o skincare addict ce sunt, mă preocupă fiecare părticică a corpului în egală măsură, inclusiv tălpile. Ne sunt indispensabile, fără ele nu am putea întreprinde niciuna dintre activitățile cotidiene. Este evident de ce, prin faptul că ne ajută să ne deplasăm dintr-un loc în altul. Ele sunt cele care susțin, totodată, toată greutatea noastră corporală, așa că din punctul meu de vedere necesită o îngrijire intensivă, constantă și atentă. Vom descoperi astăzi împreună cum ne putem preocupa de ele cu ajutorul unor produse aparținând unui brand numit Gehwol.

Câteva detalii despre Gehwol

Brand-ul Gehwol datează din anul 1868. Atunci, chimistul Eduard Gerlach a preluat de la tatăl său asociația familială și a transpus-o într-o farmacie. Aceasta a cunoscut succesul foarte repede, devenind renumită nu numai pe plan local, cât și internațional. Practic, denumită pe atunci Gerlach, marca a fost asociată produselor pentru îngrijirea picioarelor.

Sursă foto: gehwol.ro

Se poate spune chiar că Eduard Gerlach a fost cel care a pus bazele industriei produselor pentru îngrijirea modernă a picioarelor. Asta deoarece acesta a dezvoltat formula primei creme de producție industrială pentru protejarea picioarelor și calmarea durerii. Vastele sale cunoștințe științifice, dar și observațiile ample i-au permis acestuia elaborarea unui produs deosebit de eficient. La baza acestuia au stat acizii grași saturați speciali, lubrifianții minerali și uleiurile esențiale dezinfectante. Astfel, de-a lungul timpului produsul a câștigat numeroase premii, fiind foarte apreciat.

Rutina mea de îngrijire a picioarelor

În ceea ce mă privește, am grijă să îmi exfoliez celulele moarte și pielea întărită de pe tălpi și călcâie. Acest lucru se întâmplă la fiecare baie, procedura fiind urmată și de hidratarea în profunzime a acestora. Dar dacă este un lucru pe care l-am observat la mine, este acela că am destul de multe glande sudoripare inclusiv în tălpi. Astfel că în anotimpurile calde rutina mea de îngrijire a picioarelor TREBUIE să conțină ceva în plus. Ea trebuie să fie neapărat completată și de câteva produse împotriva transpirației, special concepute pentru aceasta. 👣

Ce am făcut în acest sens?

Iată că de când au început să crească temperaturile în termometre am apelat la două produse Gehwol pentru a-mi răsfăța picioarele. Este vorba, mai exact, despre o cremă și un spray, ambele având rolul de a mă proteja împotriva transpirației. Despre fiecare în parte vă povestesc în continuare.

Cremă deodorantă pentru picioare Gehwol

Cremă pentru picioare folosesc tot timpul anului, tocmai din motivul că-mi doresc să am în permanență pielea hidratată. Dar dacă mai este și antiperspirantă, este cu atât mai bine pentru mine! Astfel am ajuns să testez această cremă deodorantă pentru picioare de la Gehwol, despre care am numai cuvinte de laudă.

Ambalajul acestui produs este similar celor care se comercializează numai în farmacii, în sensul în care este metalic. Vine sigilat și trebuie ”împuns” cu capătul exterior al capacului pentru a avea acces la produs.

Crema în sine are o consistență semi-grasă, dar se absoarbe instantaneu în piele și nu lasă peliculă lipicioasă la suprafața acesteia. Dimpotrivă, după absorbția completă îmi simt tălpile perfect uscate și cu o senzație catifelată de parcă aș fi folosit pudră de talc.

Ingrediente

Printre ingredientele active ale acestei creme se regăsesc următoarele:

  • uleiul de jojoba – are valoroase uleiuri nesaturate și se absoarbe rapid;
  • aloe vera – este bacteriostatică, antiinflamatorie, regeneratoare și hidratantă;
  • uleiul de manuka – are proprietăți antibacteriene și antifungice;
  • oxidul de zinc – are efect antimicrobian.

Folosirea acestei creme antiperspirante de la Gehwol mă ajută să am constant picioarele uscate. Prea multă vreme m-am luptat cu rănile provocate de încălțăminte în contextul unor picioare transpirate. Și poate ați pățit și voi și știți cât este de neplăcut, așa că vă recomand și vouă să încercați acest produs. De aici îl puteți comanda spre a vă bucura din plin de toate beneficiile sale.

Deodorant pentru picioare și încălțăminte Gehwol

Încă de când am descoperit produsele de genul acesta, 2 în 1 picioare și încălțăminte, le-am adorat! Nu că aș poza într-o minimalistă, nu este cazul, dar în general prefer produsele 2 sau 3 în 1 din considerente de spațiu. Este și cazul acestui produs de la Gehwol, pe care eram nerăbdătoare să îl folosesc, să văd cum este.

Ambalajul este tot metalic și dispune de un pulverizator ferm și uniform, care poate fi mânuit cu ușurință de către oricine.

Consistența spray-lui pentru picioare și încălțăminte de la Gehwol este destul de bogată. Astfel, nu este necesară aplicarea unei cantități mari de produs, ceea ce înseamnă că se va consuma destul de greu.

Senzația pe care o resimt imediat după aplicare este de răcorire locală, urmată de o tușă de prospețime. Senzația se menține câteva minute, iar în combinație cu crema antiperspirantă face minuni pentru picioarele mele.

Cât privește aplicarea acestuia în interiorul încălțămintei, remarca mea este că elimină mirosurile neplăcute din interiorul acesteia. În unele cazuri, previne apariția acestora, ceea ce reprezintă un mare bonus!

Ingredientul activ din acest produs este zinc ricionelate, care nu doar că ameliorează mirosurile neplăcute, dar e și un important antimicotic.

Mirosul este unul fresh-bărbătesc, dar chiar nu îmi displace. Singurul minus ar fi acela că pentru sinusurile mele bolnăvicioase este puțin cam înnecăcios, însă m-am învățat să îl aplic în altă cameră. Astfel, nu îl mai inhalez și nu mă mai ia cu tuse de la el. 🙂 Trecând peste acest mic detaliu, clar trebuie să vă răsfățați cu acest spray, deoarece nu se compară cu niciun altul! Aici puteți plasa și voi comanda.

În încheiere

Mă declar foarte încântată de aceste două produse testate de la Gehwol și mă bucur nespus de mult că am descoperit acest brand! De-a lungul timpului am înțeles că nu este de glumit cu îngrijirea picioarelor. Și, dacă nu ne dorim să dezvoltăm diverse ciuperci sau alte afecțiuni ale acestora, am face bine să folosim produse calitative precum acestea.

Eu cu siguranță voi mai încerca și alte produse aparținând acestui brand. Chiar îmi doresc să mai testez și alte produse pentru picioare din portofoliul acestora.

În prezent mă delectez cu două produse pentru mâini, dar despre ele vă voi povesti într-un articol viitor. Până atunci, spuneți-mi, care este rutina voastră de îngrijire a picioarelor? Ați încercat produse Gehwol?25 thoughts on “Gehwol – produse antiperspirante pentru picioare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.