Ser densificator Toppik

Ser densificator Toppik

V-am vorbit de atâtea ori despre îngrijirea părului încât cu siguranță v-ați dat seama că este unul dintre domeniile mele de interes. Ce probabil nu știți este că deși am părul destul de des și cu firul gros, sunt avidă după volum. Îmi place ca părul să arate cât mai înfoiat, cât mai plin. Deși poate părea un tertip, părul plin de volum îmi dă senzația de un plus de atenție oferit coafurii. Știu, veți spune că nu oricine îl poate avea astfel de la mama natură. Însă noroc că s-au inventat diverse produse care să confere volum părului. Despre un astfel de produs vă voi vorbi astăzi, un ser densificator aparținând unui brand de produse profesionale numit Toppik.

De când mă știu nu am suportat ideea de păr lipit de scalp. Și chiar dacă am fost înzestrată cu suficient volum, am căutat metode de a-l înfoia și mai mult. De-a lungul timpului am folosit nenumărate trucuri pentru aceasta, unele au funcționat, altele mai puțin. La fel a fost și în cazul produselor pentru îngrijirea părului. Chiar dacă erau create cu scopul de a da volum, nu întoteauna se și întâmpla acest lucru.

În ultimii ani am folosit câteva spray-uri care se pulverizau pe părul umed, chiar înainte de uscarea acestuia cu föhnul. Și drept să spun, chiar eram mulțumită de rezultatele obținute, asta până să descopăr un produs de-a dreptul revoluționar, venit parcă din altă lume. Acest produs de la Toppik este cumva mind blowing! Dar înainte de a vă povesti despre produsul în sine, haideți să vorbim puțin despre brand.

Despre Toppik

Brand-ul a luat naștere în 1981 în SUA sub tutela lui Spencer Forrest. Acesta a luat inițiativa creării unor produse pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului. Totul a pornit chiar de la problema sa, având un păr rar s-a întrebat cum ar putea rezolva această situație. Și totodată, a-i ajuta pe cei care întâmpină aceleași probleme.

După o temeinică examinare a pieței de profil, Forrest a făcut o constatare. Aceea că nu există produse eficiente care să ajute persoanele cu părul rar și subțire. Așa a apărut Toppik, o gamă care vine în sprijinul tuturor celor care au de-a face cu diverse probleme legate de păr.

Portofoliul acestora conține chiar și un produs conceput pentru mascarea zonelor scalpului unde părul a căzut în smocuri. Este vorba despre nanofibrele cu keratină care se ”lipesc” de firele naturale de păr. Nanofibrele sunt indetectabile ochiului uman chiar și de la o distanță de 10 cm, să spunem. Acestea se pot folosi cu succes până la regenerarea completă a firelor de păr căzute.

În schimb, pentru persoanele care nu experimentează așa mari probleme cu părul, dar care-și doresc un plus de volum există altceva.

Serul densificator Toppik

Serul densificator Toppik este un produs care are la bază o formulă de keratină concentrată și nutrienți precum ulei de semințe de Jojoba și ulei din germeni de grâu. Produsul promite părului o finisare naturală și o amplificare a volumului acestuia, mai ales în cazul persoanelor cu firele subțiri sau rare.

Acesta se poate aplica fie pe păr umed, fie pe păr uscat printr-un masaj blând de la rădăcini până la vârfuri. NU se clătește, acesta trebuie lăsat să acționeze până la următoarea spălare pe cap.

Ambalajul acestui ser densificator este unul relativ minimalist dar calitativ și are în dotare o pompiță care dozează perfect serul. Ce m-a intrigat a fost faptul că nu dispune de tijă în interiorul recipientului. Așa că cel mai probabil aceasta eliberează produsul prin crearea unui vid.

Produsul în sine are o consistență de gel transparent și miroase discret, nefiind un miros deosebit, dar nici deranjant. Am observat că nu persistă pe păr, ceea ce e ok din acest punct de vedere.

Experiența de testare

În ceea ce mă privește, am părul până la umeri și folosesc cam șase pompițe după fiecare spălare, pe părul umed. Îl distribui bine pe palme și îl masez mai întâi la rădăcini și apoi pe toată lungimea părului. Pe mâini am experimentat o ușoară senzație lipicioasă, dar de cum ajunge pe păr aceasta dispare în totalitate.

Am putut observa că produsul dă randament și dacă părul este lăsat să se usuce în voie, dar și dacă se apelează la föhn. Efectul de volum este instantaneu, colosal și apare pe măsură ce produsul se absoarbe în scalp și în firele de păr.

Și nu este numai despre volum, cât și despre textură. Îmi pare că părul devine mult mai texturat, mai disciplinat și mai ușor de aranjat. Mai mult, un păr care arată și se simte bine conferă un plus de încredere în sine și în forțele proprii. Ați observat și voi că atunci când ”vă stă bine părul” aveți senzația că puteți muta munții din loc? 🙂

Per total, acum pot spune cu mâna pe inimă că dintre toate produsele pentru volum încercate de mine până în prezent, acesta este No 1! Cu serul densificator Toppik am obținut cele mai bune rezultate, drept pentru care voi continua să îl folosesc. Îmi doresc să îl mențin în rutina de îngrijire a părului meu cât mai mult timp posibil pentru că este cu adevărat genial!

Vă recomand cu toată încrederea să îl încercați, garantându-vă că veți fi uimite de rezultate. De aici se poate comanda, iar livrarea este gratuită atât prin curier, cât și prin Poșta Română.

Mâna sus cine a încercat deja acest ser densificator! Ați fost la fel de încântate de el ca și mine?



10 thoughts on “Ser densificator Toppik”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.