Produse de machiaj Gerovital Beauty

Produse de machiaj Gerovital Beauty

De mic copil am avut o atracție pentru produsele de machiaj și îmi amintesc râzând cum mă jucam cu cele ale mamei. Prima mea tentativă de a mă machia a avut loc în jurul vârstei de patru ani, atunci când folosisem celebrul ruj verde pentru… orice. Și ca ruj, și pe post de fard, și blush, fapt care s-a succedat cu o demachiere temeinică preț de vreo… câteva zile! 😀 Precis vă mai amintiți persistența acelui ruj care nu se curăța cu mai nimic. Apoi, am luat contact la modul serios cu produsele de make-up în preadolescență, când am început să mă și machiez la modul amator. De atunci și până în prezent am folosit nenumărate mărci de produse de machiaj, dar pare-se că îmi scăpase una. Deși este pe piață de ceva vreme, gama Gerovital Beauty încă reprezenta un mister pentru mine până de curând.

Despre gama de machiaj Gerovital Beauty

Gama de machiaj Gerovital Beauty conține absolut toate produsele necesare creării unui machiaj complet. Produsele au fost gândite în așa manieră încât să nu încarce tenul, ci să îi confere lejeritate, hidratare, rezistență îndelungată și un aspect natural. În plus, avantajul folosirii produselor de machiaj Gerovital Beauty este acela că au în compoziție ingrediente active precum acidul hialuronic, vitamina E și pudra de diamant.

Din toată gama de produse Gerovital Beauty am folosit patru produse, mai exact fondul de ten, anticearcănul, mascara și rujul cu acid hialuronic.

Experiența din magazinul Gerovital

La inaugurarea noii ”aripi” a mall-ului de la mine din localitate, am constatat că în sfârșit avem și noi magazin Gerovital. De altfel, de acolo am luat toate aceste produse despre care vă vorbesc astăzi.

Ambientul magazinului este foarte plăcut, luminos și prietenos, astfel că experiența de shopping este una pe cinste. Acesta este completat cu succes de către personalul extrem de amabil, prietenos și bine pregătit. Beauty adviserii sunt dispuși oricând să ajute clientela în luarea celei mai bune decizii de cumpărare.

Toate produsele disponibile spre vânzare sunt bine organizate pe categorii, astfel că găsiți cu ușurință ceea ce căutați. Spre exemplu, în imaginea de mai jos este zona de produse de make-up, mai exact toată gama Gerovital Beauty. Aceasta poate fi testată fără nicio grijă, deoarece dispuneți de aplicatoare de unică folosință și de demachiant.

Dar acum haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte. Le-am testat temeinic, astfel că mi-am creat o părere pertinentă despre fiecare dintre cele patru pe care le am.

Fondul de ten Gerovital Beauty

Pentru prețul pe care îl are, fondul de ten Gerovital Beauty m-a uimit, m-a lăsat fără cuvinte. Este adevărat că nu am testat decât niște mostre, câteva pliculețe. Însă în cazul acestui produs au fost suficiente pentru a mă convinge de calitatea acestuia. M-am ”jucat” cu toate cele trei nuanțe, cea care mi se potrivește cel mai bine fiind Natural Beige. Pe celelalte două nu le-am putut folosi ca atare, însă combinate între ele ”au mers”.

Acest fond de ten are în compoziție acid hialuronic, vitamina E și SPF10, având rolul de a uniformiza perfect nuanța tenului.

Fondul de ten Gerovital Beauty are o textură foarte plăcută, se aplică ușor, are acoperire medie și rezistă bine peste zi. Finish-ul acestuia este dewy, exact cum îmi place mie, pentru că tenul arată foarte natural.

Acest fond de ten din punct de vedere al calității se aseamănă destul de mult cu cele high-end. Vă recomand cu toată încrederea să îl încercați și voi! Reprezintă cel mai bun raport calitate-preț din câte am încercat până în prezent. Dacă sunteți adeptele cumpărăturilor online, de aici îl puteți comanda.

Anticearcăn Soft Focus Gerovital Beauty

Am avut mare noroc să nu fiu posesoarea unor cearcăne genetice, însă uneori oboseala își pune amprenta pe fața mea. Acestea își fac apariția ori de câte ori nu dorm suficient, dar noroc că am descoperit anticearcănul Soft Focus! Este unul dintre puținele produse destinate mascării cearcănelor care chiar își face treaba cu brio!

Ingredientele de bază ale acestuia sunt haloxilul, acidul hialuronic, vitamina E și pudra de diamant – perfectă pentru a conferi luminozitate.

Recipientul produsului dispune de un orificiu de evacuare ascuțit, ceea ce permite aplicarea acestuia punctat pe zona cearcănelor. Are o consistență foarte bună, fină și cremoasă și se tapotează cu ușurință, iluminând instantaneu zona de sub ochi.

Setat cu puțină pudră rezistă cu succes întreaga zi, fără a se strânge în liniile fine de sub ochi. Iată încă un produs de care mă declar foarte încântată și pe care vă îndemn să-l achiziționați pentru a vă convinge de calitatea lui. Aici se găsește de cumpărat.

Ruj cremos cu acid hialuronic Gerovital Beauty

Sinceră să fiu, îmi era și dor să mai folosesc un ruj cremos de tip baton. În ultimii doi ani de zile am cam făcut abuz de rujurile lichide, mate, care în timp se știe că deshidratează buzele. Rujul cremos cu acid hialuronic din gama Gerovital Beauty chiar a venit ca o binecuvântare pentru ele.

Rujul cremos cu acid hialuronic din gama Gerovital Beauty este foarte pigmentat. Astfel, o singură aplicare este suficientă pentru a le învălui în nuanța vibrantă de roșu cu care mă delectez.

Rujul are un aspect foarte luxuriant, începând cu ambalajul magnetic și încheind cu forma atipică a acestuia. Este primul ruj a cărui tăietură este ceva mai curbată decât a celor obișnuite, având rolul de a aluneca perfect pe forma anatomică a buzelor.

Cât privește rezistența acestuia, este specifică rujurilor cremoase de tip baton. Totuși, eu am reușit să-l fac puțin mai persistent prin fixarea acestuia cu foarte puțină pudră liberă. În orice caz, pe mine chiar nu mă deranjează să-l reaplic ori de câte ori este nevoie. Sunt mulțumită de faptul că atunci când îl folosesc buzele mele par mai pline, se simt hidratate și capătă o senzualitate aparte. Acest ruj cu acid hialuronic este disponibil în 18 nuanțe, pe care le puteți consulta aici.

Mascara Devilash Gerovital Beauty

Mascara Devilash de la Gerovital Beauty reprezintă îmbinarea perfectă între textura sa cremoasă și pensula versatilă. Aceasta promite cu 67% mai multă densitate, 196% mai mult volum și 3% mai multă curbare.

Drept să vă spun, cu această mascara m-am acomodat cel mai greu din cauza aplicatorului. Însă cu puțin exercițiu am reușit, mi-am ”intrat în mână” și acum o folosesc zilnic.

Cât privește procentele de mai sus, în cazul meu aș spune că am beneficiat de 50% densitate și de 50% volum. Oricum, eu am genele destul de lungi și de groase, poate de asta în cazul meu a funcționat astfel. Dar una peste alta, chiar este interesantă și trebuie încercată măcar o dată, așa că dacă vă tentează, luați-o de aici.

Am încercat și un machiaj simplu numai cu cele patru produse Gerovital Beauty.  E adevărat că am trișat puțin cu un blush de la o altă marcă. Iată ce a ieșit:

Concluzii

Produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty chiar sunt de calitate superioară și nu trebuie ratate! Mă bucur mult că am descoperit produse care se apropie de performanțele celor high-end, dar care sunt atât de accesibile! Până și ambalajele sunt minimaliste, dar cu toate acestea au un aer luxuriant, în special cel al rujului.

Mi-a rămas gândul și la alte câteva produse ale lor și intenționez să le adaug și pe acelea trusei mele de make-up. Dacă tot m-am convins cât sunt de bune, ar fi și păcat să mai ”arunc” banii pe produse scumpe. De când a început să le folosesc și am văzut cum se prezintă, le recomand tuturor persoanelor aflate în căutare de produse de machiaj.

Voi ați încercat produse din gama Gerovital Beauty? Ce altceva îmi mai puteți recomanda?



1 thought on “Produse de machiaj Gerovital Beauty”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.