Accesorii by Ioana Fodor

Accesorii by Ioana Fodor

Încă de când am constatat că am un simț estetic înnăscut, mi-am concentrat destul de mult atenția pe accesorizare. Asta deoarece am înțeles destul de repede că accesoriile potrivite pot scoate din anonimat o ținută aparent banală. Ba chiar, un truc de care mă folosesc de multe ori este acela de a atrage atenția asupra unui accesoriu opulent. Astfel, #badhairdays trec mai repede și sunt mai puțin stânjenitoare pentru mine, de exemplu. Bun truc, nu-i așa? Ei bine, tot despre accesorii vă voi povesti și astăzi, mai exact despre câteva realizate handmade semnate Ioana Fodor.

În categoria accesoriilor sunt incluse toate acele obiecte pe care le adăugăm outfitului, precum genți, curele, bijuterii, eșarfe, etc. La capitolul eșarfe stau destul de bine, am chiar o colecție frumușică, însă de câțiva ani de zile am început să le înlocuiesc cu papioanele. Evident, nu cu cele bărbătești, clasice, ci cu unele mult mai feminine pentru care spun slavă Domnului că s-au inventat! 😀

Papioane Ioana Fodor

Acum ceva timp am adăugat câteva astfel de frumuseți în colecția mea, de care mă bucur în orice anotimp. Asta deoarece își dovedesc versatilitatea, putând fi integrate cu ușurință în aproape orice outfit. Cele pe care vi le voi arăta astăzi fac parte din vastul portofoliu de papioane ale Ioanei Fodor, create cu talent și măiestrie. Este vorba, mai exact, despre patru papioane și o broșă, pe care le-ați văzut mai demult pe Instagram:

Toate accesoriile pe care le am de la Ioana Fodor sunt realizate din materiale textile de calitate. Cusăturile sunt impecabile și fiecare dintre accesorii poartă cu sine eticheta cu numele creatoarei. Mai mult decât atât, fiecare comandă vine împachetată frumos, în cutie personalizată, precum cea din imaginea de mai jos.

Delectarea cu accesoriile Ioanei este o reală încântare, un adevărat răsfăț. Multe dintre ele sunt chiar unicat, ceea ce adaugă un plus de valoare ținutei în care sunt integrate.

În ceea ce mă privește, cel mai adesea am purtat aceste papioane la non-culori sau la culor uni, deoarece mi se pare că acestea le scot cel mai bine în evidență. Pentru exemplificare m-am folosit de o helancă neagră, acesta fiind o modalitate de a mă bucura de ele și în anotimpurile reci.

Papion cu imprimeu de marinar 

Acest pattern în dungi alb cu bleumarin mă poartă, fără dar și poate, cu gândul la mare. Pe undeva, îmi pare cel mai estival dintre toate și nu cred că mă înșel dacă afirm acest lucru. Voi ce spuneți?

Papion albastru regal

Acesta mi se pare cel mai prețios dintre toate cele patru papioane. Îmi inspiră acest lucru atât din punct de vedere al materialului din care este confecționat, cât și datorită charm-ului cu perluțe cu care este decorat. Paradoxal, până acum câțiva ani evitam să port nuanțe reci precum albastrul, însă acum pur și simplu îl ador!

Papion bordeaux

Nu știu când s-a petrecut declick-ul, însă anul acesta am făcut un crush pe nuanța bordeaux. Acest lucru mă miră cu atât mai tare cu cât înainte nu o agream deloc, ba chiar o evitam pe cât posibil. Dată fiind situația de față, mi-am spus că ar fi interesant să bifez în colecția mea și un papion în această nuanță.

Papion galben

De când mă știu, una dintre culorile mele preferate a fost galbenul, orice nuanță de galben. Singurul impediment în a-l purta mai des au fost insectele care tind instinctiv să se așeze pe hainele de această culoare. Însă nu mi-am pus problema că acest lucru s-ar putea întâmpla și cu un papion, așa că… Voila! Acesta vine și cu cercei asortați în dotare, deci… tare sau ce?

Broșă verde

O altă nuanță pe care nu am îndrăgit-o dar pe care acum o iubesc este verdele. Făcându-mi retrospectiva garderobei, mi-am dat seama că pe parcursul vieții am avut foarte puține haine și accesorii verzi. Așa că din dorința de a remedia acest aspect, am adăugat colecției mele această simpatică broșă verde. Ca și în cazul papionului de culoare galbenă, și aceasta face set complet cu o pereche de cercei.

În încheiere

Îmi exprim încă o dată admirația pentru Ioana Fodor, cea la care am văzut pentru prima dată papioane de genul acesta. Îmi pare că imaginația acesteia nu are limite, deoarece zilnic văd noi și noi creații ale sale, care mai de care mai atrăgătoare. Nu cred că a fost accesoriu din portofoliul Ioanei care să nu-mi fi plăcut și mă bucur că acesta s-a îmbogățit și cu seturi pentru întreaga familie.

Desigur, Ioana Fodor acceptă și provocări, așa că dacă aveți idei de astfel de papioane, apelați cu încredere la ea. Cu siguranță veți ajunge la un consens în ceea ce privește modelul dorit, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Din câte am observat, Ioana este foarte activă pe rețelele sociale, așa că pentru a fi la curent cu noutățile o puteți urmări acolo.

Acum spuneți-mi, care dintre cele cinci accesorii ale mele vă place cel mai mult? Care este pe gustul vostru?

 17 thoughts on “Accesorii by Ioana Fodor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.