Produse de skincare Viorica Cosmetic

Produse de skincare Viorica Cosmetic

Ma consider o skincare addict deoarece îngrijirea pielii corpului chiar reprezintă un domeniu de maxim interes pentru mine. Numai că, recunosc, nu sunt foarte consecventă în ceea ce privește produsele cosmetice, asta deoarece îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou în domeniu. Spre exemplu, ori de câte ori am vizitat Republica Moldova am auzit frecvent despre produsele unui brand de-al lor numit Viorica Cosmetic. Însă nu știu de ce niciodată nu mi-am achiziționat niciun produs, de câte ori am fost în Chișinău sau în Cahul.

Iată că a mea curiozitate nu a rămas nesatisfăcută, brand-ul intrând cu succes și pe piața din România. Sunteți curioase ce folosesc de la ei? Două produse, mai exact un săpun lichid pentru mâini și corp și un spray pentru corp, dar rămâneți aproape ca să aflați mai multe despre ele.

După cum ați putut observa deja, cele două produse din imaginea de mai sus fac parte din gama Viorica Grapes. Așadar, haideți să aflăm mai întâi care sunt beneficiile strugurilor asupra pielii.

Beneficiile strugurilor asupra pielii

Este bine-cunoscut faptul că strugurii au multiple beneficii pentru sănătatea pielii, având proprietăți unice asupra acesteia. Fiind foarte bogați în aminoacizi, strugurii au rol regenerator în cazul țesutului cutanat.

Totodată, aceștia reprezintă o importantă sursă de vitamine, săruri minerale, fito-nutrienți și electroliți:

  • vitamine: A, B1 (Tiamină), B2 (Riboflavină), B3 (Niacină), B5 (Acidul Pantotenic), B6 (Piridoxină), C, E și K;
  • minerale: calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, zinc;
  • fito-nutrienți: alfa-caroten, beta-caroten, luteină;
  • electroliți: sodiu, potasiu.
Sursă foto: internet

Iată cele mai importante beneficii ale strugurilor asupra pielii:

  • au efect antioxidant – datorită conținutului de polifenoli și acizi grași saturați;
  • au efect purifiant și exfoliant;
  • au efect astringent și cicatrizant;
  • combat radicalii liberi;
  • au efect antiîmbătrânire – protejând fibrele de colagen și elastină datorită resveratrolului;
  • calmează pielea iritată;
  • conferă luminozitate.

Așadar, iată de ce ar trebui să acordăm mai multă atenție produselor pe bază de extract de struguri. Și acum să vă povestesc despre cele două produse cu care mă delectez la momentul actual.

Săpun lichid pentru mâini și corp antioxidant | Viorica Cosmetic

Când vine vorba despre produsele pentru spălare, recunosc faptul că sunt adepta celor 2 în 1. Adică îmi convine de minune să folosesc un produs creat spre a fi folosit atât pe corp cât și pentru mâini. Exact ca acest săpun lichid de la Viorica Cosmetic, ce poate fi folosit cu succes în ambele cazuri. Recipientul acestuia este minimalist, dar atrage atenția prin grafica sa viu colorată și sugestivă. Îmi place că are pompiță în dotare, mă ajută mult în dozarea perfectă a produsului și nici nu oxidează la contactul cu aerul.

Principalele ingrediente care stau la baza săpunului lichid pentru mâini și corp sunt:

  • extractul de struguri – antioxidant, regenerator;
  • extractul de levănțică – antiseptic, tonifiant;
  • glicerina – hidratantă, catifelantă.

Produsul în sine este sub formă de gel transparent, are o consistență plăcută și face multă spumă la contactul cu apa. Curăță foarte bine și foarte blând pielea, lăsând-o parfumată și catifelată. Mirosul său delicios de struguri m-a cucerit instantaneu!

Chiar am urmărit îndeaproape acest aspect și nu, n-am simțit nevoia aplicării unei loțiuni de corp după utilizarea acestui produs. Pot spune că în timpul dușului nu numai că m-a ajutat la îndepărtarea reziduurilor de pe piele, dar a menținut și hidratarea acesteia.

Per total, sunt destul de mulțumită de acest produs, chiar mi-a întrecut așteptările. Pot spune că este de calitate superioară, chiar dacă ar putea fi încadrat la categoria de produse de tip drugstore. Așadar, acesta poate fi considerat un produs accesibil și bun, pe care vă îndemn să îl încercați. Cu siguranță veți fi tot la fel de încântate de el ca și mine, iar dacă am reușit să vă tentez, de aici îl puteți comanda.

Spray pentru corp revigorant | Viorica Cosmetic

Iarna nu prea, însă vara simt nevoia să folosesc spray pentru corp zilnic, după fiecare duș. Am folosit multe astfel de produse de-a lungul timpului, însă niciunul care să miroasă a struguri, așa că devenisem extrem de curioasă. Voiam să văd dacă miroase la fel de bine ca săpunul lichid și dacă persistă cât de cât. Ambalajul este în aceeași zonă cu cea a săpunului, iar pulverizatorul este calitativ, distribuie uniform produsul, nu-l împroșcă.

Formula acestui produs este pe cât de simplă, pe atât de eficientă, ingredientele de bază fiind:

  • extractul de struguri – antioxidant, regenerator;
  • glicerina – hidratantă, catifelantă.

Spray-ul de corp Viorica Cosmetic are același miros delicios în care îmi face o deosebită plăcere să-mi învălui corpul. Și nu numai că se simte ore bune pe piele, dar rămâne impregnat în pijamale, astfel că-l port cu mine întreaga zi.

Este o reală încântare să folosesc acest produs, mai ales că îmi conferă o senzație de răcorire instantanee de câte ori îl folosesc. Uneori îl folosesc chiar și de mai multe ori pe zi, ori de câte ori simt nevoia să-mi dau un refresh. Și nu, nu este doar despre mirosul acestuia, ci și despre hidratarea pe care o conferă. Este o bună modalitate de a optimiza balanța de hidratare a pielii corpului, de această dată din exterior.

Este o certitudine faptul că spray-ul de corp Viorica Cosmetic va face parte din rutina mea de îngrijire pentru mult timp de acum înainte. Este genul de produs care reușește să creeze dependență odată ce e încercat. Dacă și vouă vă place mirosul dulce-fructat de struguri, îl puteți achiziționa de aici.

Concluzii

Închei prin a vă spune că nu regret nicio secundă că, în sfârșit, am încercat produse din portofoliul brand-ului Viorica Cosmetic. Tot ceea ce auzeam în patria-mamă a acestora este adevărat, sunt produse de calitate la prețuri foarte avantajoase.

Produsele Viorica Cosmetic aduc cu sine beneficiile produselor scumpe, rămânând totodată la îndemâna oricui. Au o gamă foarte variată de produse de unde le puteți alege pe acelea care vi se potrivesc.

Eu cu siguranță nu mă voi opri aici, voi mai încerca și alte produse și vă voi povesti despre ele. Voi cunoașteți brand-ul sau produsele? Ați folosit ceva de la ei sau vă tentează ceva anume?



22 thoughts on “Produse de skincare Viorica Cosmetic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.