Review produse de haircare și skincare Herbaris

Review produse de haircare și skincare Herbaris

Tendința oamenilor de a se apropia din nou de natură este din ce în ce mai pronunțată în ultima perioadă. Se poate observa cu ochiul liber o reorientare a acestora către alimentația și cosmetica BIO, spre exemplu. Sunt dorite din nou produsele realizate ca ”altădată”, a se înțelege cu câteva zeci de ani în urmă, cu cât mai puțini aditivi/conservanți spre deloc. Speculând acest fapt, numeroase brand-uri și-au concentrat atenția spre această zonă și au creat atât produse de îngrijire corporală, cât și de curățenie, cu ingrediente naturale. Un astfel de brand este Herbaris, despre care vă voi povesti câte ceva prin intermediul acestui articol.

Cunoașteți deja faptul că cele două mari domenii de interes ale mele sunt îngrijirea corpului și a părului. Astfel, după ce am răsfoit temeinic site-ul mi-au atras atenția două produse de haircare și unul de skincare.

Propun să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte – ingrediente și experiența mea de testare.

Șampon natural, solid, regenerator Herbaris

Șamponul natural, solid, regenerator de la Herbaris m-a dus cu gândul direct la copilărie, la vacanțele petrecute la bunici. Îmi amintesc că ei obișnuiau să folosească săpun de casă pentru spălarea părului, iar eu îl refuzam cu desăvârșire. Acum am ajuns în situația de a comanda un astfel de produs, mai mult de curiozitate, pentru a vedea cum este. Ambalajul acestuia este unul inedit, eticheta din hârtie fiind prinsă cu o sfoară sigilată cu o pecete din lut.

Acest șampon solid a fost realizat din următoarele ingrediente:

  • bere;
  • ulei naturale de măsline, floarea soarelui, cocos, ricin, cânepă și unt de shea, saponificate cu leșie vegetală și sare;
  • uleiuri nesaponificate de abisinian, ricin, cânepă, tărâțe de orz, jojoba;
  • uleiuri esențiale de anason, lavandă, roiniță, salvie.

Tot acest complex de ingrediente are rolul:

  • de a regenera părul;
  • de a regla secreția de sebum în cazul persoanelor cu părul gras, lungind perioada dintre spălări;
  • de a menține hidratarea optimă a persoanelor cu scalpul uscat.

Poate fi folosit cu succes și de către persoanele cu dermatită seboreică și/sau cu mătreață.

Experiența mea

Prima utilizare a acestui șampon solid a debutat puțin cam stângace, deoarece nu prea știam cum se folosește. Mă întrebam dacă e mai bine să îl masez pe părul umed sau să fac spumă între palme și-apoi s-o aplic pe păr. În final, am folosit o combinație între cele două și totul a fost un succes!

Mirosul acestuia nici nu mi-a displăcut, dar nici nu m-a dat pe spate, în schimb m-a impresionat spuma sa abundentă. Mi-a curățat părul foarte bine, exact ca un șampon lichid și s-a clătit foarte bine.

Ce m-a uimit după uscarea părului cu föhn-ul a fost volumul incredibil pe care l-am experimentat! Nu îmi amintesc să-l mai fi avut așa decât în urma utilizării unor produse profesionale pentru volum!

Per total, părul meu arată și se simte sănătos și viguros, drept pentru care mă declar complet mulțumită de acest șampon solid. Cu siguranță este alternativa sănătoasă a șampoanelor ce au în compoziție sulfați, sulfiți, parabeni și alte substanțe nocive părului.

Balsam natural fără clătire Herbaris

Când vine vorba despre aplicarea balsamurilor sau a măștilor pentru păr, sunt complet depășită de situație. Și vă spun și de ce. Niciodată nu am suficientă răbdare pentru a lăsa produsul să acționeze pe păr atât timp cât are nevoie. Precis dacă îi sunt necesare 5 minute eu îl las maxim 3, iar daca e vorba de 3 minute îl las cam 1 minut și-un pic. Așa că balsamurile fără clătire sunt preferatele mele pentru că pur și simplu le aplic și am uitat de ele!

Balsamul natural fără clătire de la Herbaris reprezintă o combinație de:

  • apă Aur’a
  • keratină vegetală;
  • argilă albă;
  • extract de arnică;
  • ulei de germeni de grâu;
  • Vitamina E;
  • antioxidanți.

Practic, toate aceste ingrediente ajută la închiderea cuticulelor părului și la menținerea hidratării naturale a acestuia.

Experiența mea

Produsul este foarte ușor de folosit prin prisma faptului că vine îmbuteliat într-un recipient cu pompiță. Acesta mă ajută să dozez foarte bine cantitatea de balsam de păr care îmi este necesară.

Are o textură ușor aerată care nu îngreunează părul și se distribuie uniform pe toată lungimea acestuia. Absorbția este rapidă, părul rămânând ușor de pieptănat, suplu și mătăsos. Ba chiar îmi pare că ori de câte ori folosesc acest balsam fără clătire, părul capătă un luciu ceva mai intens decât de obicei.

Așadar, pot afirma sus și tare că această combinație de șampon solid și balsam fără clătire face minuni pentru părul meu. Cu siguranță le voi comanda din nou pentru că experiența de testare a acestora a fost o reală încântare.

”Cheia” produselor de haircare Herbaris

Structura de bază a produselor Herbaris pentru îngrijirea părului este simplă, elegantă şi eficientă. Chiar și așa, aceasta reușește să satisfacă necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului.

Cheia produselor de haircare Herbaris este Apa Aur’acea mai bună apă naturală din Romania, îmbogaţită natural cu particule de aur şi argint.  Aceasta este recunoscută și premiată cu cea mai importantă distincţie în domeniu. Distincția poartă numele de Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate.

Pomadă pentru corp Herbaris

Încă de pe la începutul toamnei trecute pielea corpului meu a cam luat-o razna, în ideea în care s-a uscat foarte tare. Am continuat să mă hidratez atât intern cât și extern la fel ca în decursul verii, însă pare-se că nimic nu a funcționat. Așa că pentru a scăpa de inesteticele și neplăcutele cojițe de pe corp, m-am văzut nevoită să apelez la o cremă/loțiune ceva mai grasă. Astfel, în căutările mele ”mi-a picat în mână” pomada pentru corp de la Herbaris.

Această pomadă pentru corp este realizată prin combinarea următoarelor ingrediente:

  • unt de shea;
  • unt de cacao;
  • unt de cocos;
  • ulei din sâmburi de struguri;
  • ulei de măsline;
  • ulei de migdale;
  • ulei de jojoba;
  • ulei de abisinian;
  • ulei esențial de lavandă;
  • uleiuri esențiale de citrice;
  • vitamina E.

Experiența mea

Tot acest amestec de ingrediente s-a concretizat într-un produs intensiv hidratant sub forma unui unt de corp. Cu toate acestea, se absoarbe foarte repede în piele, lăsându-i un luciu discret, plăcut, de parcă ar radia de sănătate.

Și cu toate că senzația de hidratare se menține mult timp, produsul nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă la suprafața pielii. Aceasta și-a revenit instantaneu, cojițele dispărând chiar de la prima utilizare a acestei pomade pentru corp. Ba chiar, a doua zi nu am simțit nevoia să o reaplic, ceea ce mi se pare foarte tare!

Uleiurile esențiale de citrice din compoziție conferă pomadei un miros discret și plăcut, care se menține câteva ore pe piele. Per total, este un produs care își merită fiecare bănuț și pe care vă recomand și vouă cu toată încrederea să-l folosiți. Este o binecuvântare atât pentru persoanele cu pielea uscată, cât pentru cele care își doresc o piele constant hidratată.

Concluzii

Folosirea celor trei produse de la Herbaris este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în ultima perioadă. Chiar dacă inițial le-am privit cu un oarecare scepticism, după ce am văzut rezultate încă de la prima utilizare, m-am convins de calitatea acestora.

După părerea mea, produsele lor chiar își merită titulatura de produse BIO pentru că se vede și se simte că sunt naturale. Și pentru că produsele de haircare și de skincare m-au convins, pe viitor intenționez să încerc și câteva produse de curățenie. Am citit numai lucruri bune la adresa lor și nu am cum să le ratez! 😀

Cine a mai folosit produse Herbaris? Cât de mulțumite ați fost de ele? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc din portofoliul lor de produse?



13 thoughts on “Review produse de haircare și skincare Herbaris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.