Bijuterii minimaliste marca SaraTremo

Bijuterii minimaliste marca SaraTremo

Dacă mă urmăriți deja de ceva vreme cu siguranță știți că sunt o împătimită a accesorizării și că prefer îndeosebi bijuteriile din argint. Este metalul prețios față de care am dezvoltat cel mai mare atașament de-a lungul timpului, este cel pe care l-aș alege fără să clipesc în defavoarea oricărui alt metal. Însă un aspect despre care nu v-am povestit este acela că atunci când vine vorba despre bijuterii, urmez două direcții contrare. Dintotdeauna mi-au plăcut fie bijuteriile minimaliste, fie cele opulente. Și pentru că aveam destul de puține bijuterii minimaliste, am adăugat recent încă două de la brand-ul SaraTremo. Dar înainte de a vi le arăta, propun să trecem în revistă câteva informații cu privire la apariția argintului.

SaraTremo

Istoria argintului

Istoria argintului este una foarte interesantă, primele mine de argint datând în jurul anului 4000 î.en., în Anatolia – actuala Turcia. Este considerat un metal nobil ce se găsește în stare naturală, de culoare alb-argintiu, strălucitor, fiind inclus în categoria metalelor prețioase.

Argintul a avut de-a lungul timpului multiple întrebuințări, nu doar în industria bijuteriilor. Pe lângă aceasta, argintul s-a folosit spre exemplu și în:

  •  fabricarea monezilor sau a medaliilor;
  •  confecționarea obiectelor de cult;
  •  fabricarea oglinzilor;
  •  fabricarea aparaturii de laborator și a instrumentarului medical;
  •  metalurgie;
  •  industria electrică, etc.

În timp, bijuteriile din argint au devenit cele mai accesibile, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, din câte am putut observa, cele mai variate modele de bijuterii se lucrează în argint. Așa că din acest punct de vedere mă consider norocoasă că îmi place atât de mult și că îl prefer.

Mai facem o ultimă oprire în drumul spre cele mai recente achiziții, pentru că îmi doresc să vă spun câteva cuvinte și despre site-ul SaraTremo.

Despre SaraTremo

SaraTremo.ro este un brand românesc materializat într-un magazin online de bijuterii, având un portofoliu foarte vast. Este la dispoziția voastră o gamă largă de bijuterii și accesorii moderne și de calitate, atât din argint, cât și placate cu aur.

SaraTremo nu își concentrează atenția numai asupra reprezentantelor sexului frumos, ci și asupra bărbaților și a copiilor. Astfel, pe acest site găsiți bijuterii pentru întreaga familie, pe gustul sau conform preferințelor fiecărui membru al acesteia.

SaraTremo

Site-ul este foarte bine structurat, astfel că veți găsi cu ușurință bijuteriile care vă interesează, navigarea fiind una foarte ușoară. În plus, acesta se diferențiază prin faptul că puteți beneficia de consultanță în alegerea bijuteriilor de luni până duminică între orele 9 și 21 la telefon, și non-stop pe mail. Sinceră să fiu, așa customer service eu nu am mai întâlnit pe nicăieri, motiv pentru care de la mine au o mare bilă albă.

Comenzile vin împachetate cu grijă, fiecare bijuterie dispune de propria cutie brand-uita și primiți și sacoșică de cadou. Pe langă acestea, în colet veți regăsi atât factura, cât și certificatul de autenticitate al bijuteriilor. Această atenție la detalii mi se pare o mare dovadă de respect față de clienți, drept pentru care au toată aprecierea și respectul meu.

Bijuterii minimaliste SaraTremo

Revenind la bijuteriile pe care mi le-am comandat, țin să vă spun că este vorba despre o pereche de cercei la baza urechii și de un inel stil verighetă, bătut cu zirconii.

Nu mai aveam nicio pereche de cercei de genul acesta, pe care să îi pot purta non-stop, fără să mai fiu nevoită să îi scot. Cât despre inel, îmi doream de foarte multă vreme modelul acesta, însă se lăsa așteptat. Nu l-am găsit pe nicăieri, până ce l-am descoperit pe acest site.

Cercei

Cerceii au 1 cm lungime, au încrustate zirconii albe și negre și dispun de încuietoare englezească. Dintre toate tipurile de încuietori, am două favorite, le prefer pe cea englezeasă și pe cea cu tijă cu stopper. Motivul pentru care am ales acești cercei este acela că îmi doream un model finuț, cu care să pot dormi. Nu de alta, însă tijele în general mă înțeapă și pot deveni destul de incomode atunci când dorm pe o parte sau pe alta.

SaraTremoSunt exact ce îmi doream, sunt extrem de comozi și deseori uit că îi am ”la purtător”. Sunt foarte versatili și se potrivesc la absolut orice ținută. Sunt foarte bucuroasă că i-am ales și chiar îmi erau necesari.

SaraTremo

Inel

Inelul s-a nimerit să fie exact măsura mea de la degetul mijlociu de la mâna dreaptă, respectiv 1,7mm diametru. Este perfect deoarece exact pe acel deget intenționam să îl port. Deși este destul de finuț, este un model care atrage atenția mai mult decât m-aș fi așteptat. Chiar am primit numeroase complimente la adresa acestuia.

SaraTremoÎn ciuda faptului că pare subțirel, acest aspect este doar o aparență, el fiind destul de grosuț/lătuț lucrat. Ce încerc să spun este că nu e tocmai o ”sârmuliță” firavă, dimpotrivă, este neașteptat de masiv.

SaraTremo

Concluzii

Per total, mă declar foarte încântată de alegerile făcute. Cu niciuna dintre cele două bijuterii din argint nu am dat greș și am ajuns din nou la concluzia că less is more. Asta deoarece am sesizat că mai tare mi-au fost admirate aceste două bijuterii minimaliste decât cele opulente, spre exemplu. Ori de câte ori sunt în pană de idei în ceea ce privește accesorizarea, întind mâna după acestea două pentru că deja le știu potențialul. Și știu sigur că purtându-le nu voi da greș niciodată deoarece se potrivesc cu atât de multe combinații vestimentare încât își merită fiecare bănuț.

SaraTremoVă recomand și vouă să aruncați o privire pe site-ul SaraTremo deoarece veți găsi o mulțime de bijuterii pe care nu le-ați mai văzut în altă parte. De fapt, cred că asta este unul dintre motivele pentru care îmi place site-ul așa de mult. Pentru că nu are modele de bijuterii comune, din contră, achiziționând de la ei îmi asigur și o oarecare originalitate.

Mânuța sus, cine a mai comandat bijuterii sau accesorii de la SaraTremo? Cum ați descrie în câteva cuvinte experiența voastră de client al acestui magazin online?

 

 



14 thoughts on “Bijuterii minimaliste marca SaraTremo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.