Mască de păr Alikay Naturals

Mască de păr Alikay Naturals

Când vine vorba despre rutina de îngrijire a părului meu, aceasta îmi pare incompletă dacă nu include și o mască pentru păr. Obișnuiesc să îmi agresez termic părul fie cu uscătorul de păr, fie cu placa, astfel că am nevoie de un produs reparator. De-a lungul timpului am folosit foarte multe măști pentru păr de care am fost mai mult sau mai puțin încântată. Până odinioară avusesem un crush pe măștile de păr cu keratină până să o descopăr pe cea despre care vă voi vorbi astăzi. Recent am consumat masca intensiv hidratantă de la Alikay Naturals și-mi doresc să aflați și voi mai multe despre ea.

Despre Alikay Naturals

Alikay Naturals este un brand din SUA aparținând beauty-vloggeriței Rochelle Alikay Graham-Campbell. Aceasta a luat inițiativa creării de produse de haircare și skincare folosind cunoștințele sale despre beneficiile ingredientelor naturale pe care le-a învățat de la herbalistul YaYa.

Alikay Naturals

Produsele Alikay Naturals utilizează proprietățile vindecătoare găsite în ingredientele naturale și organice pentru a hrăni pielea, respectiv părul din interior. Petrolul, uleiul mineral, alcoolul, parabenii, sulfații sau siliconul ies din discuție, astfel că nu se vor regăsi în niciunul dintre produsele acestui brand.

Masca de păr Alikay Naturals

Masca de păr Alikay Naturals atrage în primul rând prin aspectul acesteia, mai exact prin ambalaj. După cum puteți observa, recipientul nu este unul luxuriant, însă eticheta viu colorată este atrăgătoare și captează atenția.

Alikay NaturalsAm descoperit cu încântare că acest produs era sigilat, lucru pe care rareori l-am întâlnit la măștile de păr. Acest aspect îmi crește încrederea atât în brand, cât și în produsul în sine. Mie mi se pare una dintre dovezile de respect față de consumatorul final.

Alikay NaturalsCând am desigilat produsul am rămas uimită de consistența acestei măști deoarece era diferită de tot ce am mai încercat. Masca de păr Alikay Naturals arată și miroase mai degrabă ca un piure de fructe, din acest motiv eram contrariată. La fiecare utilizare a acesteia mă întrebam în glumă dacă sigur nu este de mâncare, pentru că și culoarea o ”trădează”. 🙂

Alikay Naturals

Despre ingrediente

Principalele două ingrediente ale acestei măști de păr sunt mierea și salvia. Mierea are rolul de a atrage umezeala din aer și a o sigila în firul de păr pentru a-l menține perfect hidratat. De cealaltă parte, extractele de salvie și de babassu pătrund în firul de păr cu scopul de a-l hrăni și revitaliza. Apoi, uleiul extravirgin de măsline conferă strălucire părului, lăsându-l moale și ușor de pieptănat și de coafat.

De reținut faptul că această mască NU conține uleiuri minerale, sulfați, parabeni, silicon, ftalați, gluten, parafină și propilenă.

Experiența de testare

Experiența de testare a măștii de păr Alikay Naturals este una specială tocmai datorită consistenței sale. La fiecare aplicare a acesteia mă simțeam de parcă foloseam o mască pentru păr preparată în casă.

Este genul de mască de păr cu care se fac împachetări, fiindu-i necesar un timp de acțiune de 30 de minute. Aceasta se poate folosi pe post de mască (înainte de spălarea părului) sau pe post de tratament (după spălare).

Are o foarte bună aderență și în ciuda texturii sale nu cade de pe păr, așa cum m-aș fi așteptat. Se distribuie uniform și se clătește cu ușurință, lăsând părul parfumat, vizibil hidratat, suplu și mătăsos. Pe măsură ce ingredientele pătrund din ce în ce mai adânc în foliculi, masca începe să-și facă ”magia”.

Concluzii

Folosirea îndelungată a acestei complexe măști Alikay Naturals conferă părului o îngrijire atentă, delicată, dar totodată bine țintită. Rezutatul utilizării acestui produs este foarte similar cu aplicarea unui tratament în cadrul unui salon de înfrumusețare.

Mă declar foarte încântată de această mască și cu siguranță o voi mai reachiziționa, deoarece este unică în felul său. Deși inițial am privit-o cu un oarecare scepticism, folosind-o m-am convins de calitatea superioară a acesteia.

Vă recomand cu încredere să o încercați, mai ales că este recomandată oricărui tip de păr. Poate fi achiziționată de pe site-ul naturalhysteria.ro despre care v-am mai povestit aici, pe blog.

Totuși, este cineva care deja a încercat acest produs? Ați fost la fel de mulțumite de el ca și mine?



17 thoughts on “Mască de păr Alikay Naturals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.