Benefit – produse pentru stilizarea sprâncenelor

Benefit – produse pentru stilizarea sprâncenelor

Stilizarea sprâncenelor mă preocupă de pe la vârsta de 15 ani, când mi le-am ”modelat” pentru prima dată cu penseta. Îmi amintesc faptul că am vrut să-mi modific puțin forma acestora, însă am înțeles că vor arăta destul de inestetic din cauza golurilor rezultate și că voi fi nevoită să le umplu cumva. Pe atunci nu existau creioane special create pentru stilizarea sprâncenelor, însă am început să mă folosesc de un dermatograf. Brunetă fiind, le preferam foarte închise la culoare, asta până acum câțiva ani când am schimbat macazul. Mi-am dorit să obțin din nou atât forma cât și culoarea lor naturală, așa că le-am lăsat să crească. Numai că golurile din sprâncene nu au dispărut în totalitate, nici chiar cu serurile pentru stimularea creșterii acestora. Așa că în continuare le stilizez doar că de această dată la un nivel profi, cu ajutorul produselor Benefit.

Citisem foarte multe review-uri ale produselor Benefit și pentru că toată lumea le lăuda mi-am spus că ar fi timpul să le încerc și eu. După ce studiasem bine gama de produse, am mers în Sephora țintită pe creionul Goof Proof. Însă la sugestia unui beauty adviser am optat pentru un întreg kit de stilizare a sprâncenelor, la un preț mult mai accesibil. Kit-ul se numește Benefit Soft&Natural Brows, dar haideți să vi-l și arăt în detaliu.

Kit Benefit Soft&Natural Brows

Kit-ul Soft&Natural Brows de la Benefit are un ambalaj feminin și cumva vivace, care te atrage ca un magnet! De altfel, este caracteristic celor de la Benefit – majoritatea ambalajelor lor arată în felul acesta. Ah, și ce vă arăt în imaginea de mai jos este doar cutia din carton în care este băgat kitul de produse, să știți.

BenefitKit-ul Soft&Naturals conține cinci produse care ”stau cuminți” într-o cutie metalică, bine fixate în interior.

BenefitEste vorba, mai exact, despre trei produse și două accesorii pentru stilizarea sprâncenelor, după cum urmează:

  • creion retractabil Goof Proof;
  • gel transparent pentru fixare Ready, Set, Brow!;
  • creion iluminator High Brow;
  • șabloane pentru sprâncene;
  • suport pentru creioane.

BenefitȘi pentru că știu că am reușit să vă fac curioase cu acest kit, zic să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte.

Benefit Goof Poof

Așa cum vă spuneam anterior, creionul retractabil Goof Proof este cel pentru care am mers în Sephora. Îmi doream foarte mult să-mi achiziționez și eu acest lăudat creion pentru stilizarea sprâncenelor și iată că este produsul vedetă din kit.

Goof ProofGoof Proof dispune de două capete, unul reprezintă creionul retractabil, propriu-zis, iar celălalt este o periuță pentru sprâncene. Creionul în sine este destul de lătuț și în timp își pierde aspectul ascuțit, devenind ușor rotund însă acest aspect nu incomodează cu nimic.

Goof ProofAplicarea acestuia este foarte ușoară, nu necesită apăsare, ci doar atingerea delicată a zonelor ce se doresc a fi umplute/corectate. Aspectul conferit sprâncenelor este unul foarte natural, uimitor aș îndrăzni să spun! Cu siguranță este singurul produs pentru stilizarea sprâncenelor de la care am obținut această naturalețe.

Gel pentru fixarea sprâncenelor Benefit Ready, Set, Brow!

Gelul pentru fixarea sprâncenelor este incolor și seamănă destul de mult cu o mascara. Dimensiunile reduse ale recipientului permit strecurarea acestuia în geantă și utilizarea la nevoie, ori de câte ori sprâncenele par să aivă tendință frizzy.

Ready, Set, Brow!Aplicatorul este foarte calitativ, des și precis, astfel că se poate obține efectul dorit dintr-o singură aplicare. Este incolor, deci poate fi folosit cu succes de către oricine (chiar și de către bărbați 😀 ).

Ready, Set, Brow!Produsul în sine este foarte bun și își face treaba de minune, însă din experiența mea vă sugerez să luați o cantitate mică de gel pe aplicator. Cu alte cuvinte, ”ștergeți” aplicatorul de marginea recipientului, deoarece surplusul de produs se poate transforma în cojițe albe și inestetice după uscare. Așadar, atât timp cât îl dozați corect, veți obține efectul scontat.

Creion iluminator Benefit High Brow

În general, am o slăbiciune pentru creioanele iluminatoare și încerc pe cât posibil să nu-mi lipsească din rutina zilnică. Așa că am fost foarte încântată să descopăr că acest kit conține și un astfel de creion.

Benefit High BrowCreionul iluminator poate fi folosit atât pentru corectarea micilor greșeli survenite în timpul stilizării sprâncenelor, cât și pentru iluminarea arcadei. Eu îl folosesc cu succes în ambele cazuri și sunt foarte mulțumită de calitatea acestuia.

Benefit High BrowFoarte frecvent îl aplic în colțul intern al ochiului și în zona arcului lui Cupidon, deci aș putea spune că este cel mai folosit dintre toate creioanele mele iluminatoare.

Șabloane pentru sprâncene Benefit

Despre șabloane nu sunt foarte multe lucruri de spus, probabil că știți deja cum arată și la ce se folosesc. Acest kit de la Benefit vine cu două astfel de șabloane în dotare, însă formele acestora nu prea sunt pe gustul meu, de aceea nu le-am folosit.

sabloane spranceneÎn trecut am adoptat una dintre cele două modele de sprâncene și parcă n-aș mai reveni la ea. Mai ales acum când în sfârșit mi-am recăpătat forma naturală a acestora. Totuși, ele pot fi de un real folos care își doresc stilizarea lor în felul acesta.

Suport pentru creioane Benefit

Un accesoriu despre care nu știam nimic până când am citit pe spatele cutiei este acest suport pentru creioane de la Benefit.

suport creioaneSinceră să fiu, eu nu am folosit acest obiect în scopul pentru care a fost creat, însă am apelat la el pentru altceva. Mi-am spus că seamănă destul de mult cu dispozitivele acelea care ajută la efectuarea unui machiaj tip cut-crease. Așa că aceasta este întrebuințarea pe care i-am găsit-o, în cele din urmă.

Rezultat

Și pentru că mi-am tot exprimat încântarea cu privire la rezultatul obținut în urma stilizării sprâncenelor cu produsele Benefit mai sus menționate, zic să vă și arăt ce a ieșit.

Ei bine, imaginați-vă că sprânceana aceasta avea goluri în colțul intern, pe lungime (deasupra și dedesubt) și spre coadă. După părerea mea, dacă nu s-ar vedea puțin creionul în zona arcadei, ati fi putut crede că este o sprânceană naturală. Dar, ce să vedeți? Nu este!

Benefit Goof ProofIată, deci, de ce toate persoanele care au încercat creionul retractabil Goof Proof de la Benefit îl recomandă! M-am convins și eu că își merită fiecare bănuț și chiar îi simt lipsa acum că l-am consumat în totalitate. Dar cu siguranță voi mai merge în Sephora la vânătoare de astfel de kit-uri, iar dacă nu voi mai găsi, voi lua măcar creionul. Este mult prea calitativ ca să-mi mai lipsească din portfard. Și vă recomand și vouă cu toată încrederea să-l încercați, promițându-vă că nu veți fi dezamăgite de el nici măcar o secundă!

De curiozitate, mai este cineva care a folosit produse pentru stilizarea sprâncenelor de la Benefit? Ce altceva aș mai putea încerca de la ei?



18 thoughts on “Benefit – produse pentru stilizarea sprâncenelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.