Rutină de îngrijire a părului cu produse 3DeLuXe

Rutină de îngrijire a părului cu produse 3DeLuXe

Din punctul meu de vedere, tenul, unghiile și părul reprezintă cartea de vizită a unei femei. Îmi pare că aspectul acestora reflectă cel mai bine câtă grijă are o femeie de ea însăși. În ceea ce mă privește, multă vreme nu am folosit ojă, însă mi-am menținut manichiura curată, îngrijită. Iar în ceea ce privește tenul și părul, nu am avut cum să le neglijez, nici dacă aș fi avut tendința să o fac. Asta pentru că am avut parte de un ten capricios și de un păr foarte lung. Cât privește îngrijirea părului, de câțiva ani am început să folosesc preponderent numai produse profesionale. Îmi place să descopăr și să mă pun la curent cu toate noutățile din domeniu, pentru ca mai apoi să le împărtășesc cu voi. Este și cazul brand-ului despre care vă povestesc astăzi, 3DeLuXe, pe care l-am descoperit prin iarnă. Mi-am creat o rutină de cinci produse pe care vreau să o detaliez în cele ce urmează.

3DeLuXe

Despre 3DeLuXe

3DeLuXe este un brand italienesc de produse profesionale pentru îngrijirea părului disponibil în țara noastră prin intermediul site-ului diva-line.ro.

În industria de haircare, 3DeLuXe este considerat a fi un brand high-end care produce în propria sa fabrică echipată cu cele mai moderne utilaje. Sunt utilizate cele mai bune ingrediente cu tehnologii de vârf și formule de înaltă performanță, pentru a obține produse de o calitate excepțională.

3DeLuXeBrand-ul își dezvoltă produsele prin formularea lor cu ajutorul propriei sale echipe de cercetare și dezvoltare. Produsele 3DeLuXe sunt obținute în urma unei cercetări continue și a folosirii unor ingrediente active de calitate. Scopul este acela de a de a oferi experiențe de înfrumusețare premium prin produse inspirate din natură cu texturi senzoriale și parfumuri unice.

În portofoliul acestora se regăsesc atât produse destinate îngrijirii părului, cât și pentru colorarea sau stylingul acestuia. Rutina de îngrijire a părului meu cuprinde patru produse de îngrijire și unul pentru stilizare. Haideți să vedem despre ce produse este vorba și care este rolul lor. Voi începe în ordinea în care le folosesc ori de câte ori îmi spăl părul.

Șampon nutritiv 3DeLuXe

Șamponul nutritiv 3DeLuXe se adresează în special persoanelor cu părul uscat și rebel, având efect hidratant și hrănitor. Acesta are rolul de a satura părul cu oligoelemente utile, oferindu-i suplețe și un aspect mătăsos. Aceste lucruri sunt posibile datorită principalelor ingrediente naturale din compoziția acestuia, precum ulei de argan și miere.

3DeLuXeȘamponul are o consistență foarte bună, groasă, face suficient de multă spumă, curăță foarte bine scalpul și se clătește cu ușurință. În urma folosirii acestuia, părul meu arată vizibil mai sănătos, se simte hidratat și dispune de un plus de volum. Îmi place că miroase delicios și că persistă în păr până la 3 zile. Ca să vă faceți o idee despre cum miroase, aflați că este o combinație a notelor de migdală dulce, unt de karite, miere și lemn de abanos.

Șampon No Yellow 3DeLuXe

Acest șampon este destinat persoanelor vopsite blond și are rolul de a întreține culoarea. Pigmentul violet al acestuia neutralizează reflexiile galbene ale părului blond, superblond, decolorat, șuvițat sau cărunt.

3DeLuXeNu este cazul meu, eu având părul castaniu, natural, însă l-am testat de curiozitate pe o prietenă. Am fost surprinsă să descopăr cât de bine își face treaba acest șampon și ce reflexii de blond platinat a obținut ea în urma folosirii.

Și acest sampon mi-a plăcut tare mult cum miroase, fiind o combinație între notele de mango, papaya, mosc și cașmir. Un deliciu! Cred că mi-ar plăcea un parfum care să miroasă astfel!

Mască nutritivă 3DeLuXe

Masca nutritivă 3DeLuXe este sora șamponului nutritiv, ca atare și aceasta este recomandă a fi utilizată îndeosebi pentru tratarea părului uscat. Aceasta contribuie la repararea rapidă a părului subțire și fragil prin saturarea acestuia cu vitaminele și microelementele esențiale din compoziție. La fel ca și în cazul șamponului, principalele ingrediente active ale măștii sunt uleiul de argan și mierea.

3DeLuXeCât privește consistența, nu știu de ce mă așteptam să fie mai groasă și mai grasă, ea fiind de fapt ușoară și cumva aerată. Însă se distribuie foarte bine pe păr, iar după timpul de acțiune acesta rămâne suplu, hidratat, flexibil și mătăsos la atingere.

Mirosul acestei măști a fost mult mai discret decât cel al șamponului, deși are la bază aceleași note de migdală dulce, unt de karite, miere și lemn de abanos.

Ulei iluminant Luxury Oil Spa 3DeLuXe

Uleiul iluminant Luxury Oil Spa este produsul care m-a surprins cel mai tare dintre toate, din mai multe motive. Unul ar fi acela că se poate folosi și în aromaterapie, nu numai pentru îngrijirea părului, deci how cool is this?

Acest ulei oferă o îngrijire intensivă luxuriantă, întocmai ca după un tratament la Spa. Acest lucru este posibil datorită ingredientelor sale naturale care protejează structura internă a părului, prin sigilarea și închiderea cuticulelor acestuia.

Este recomandat pentru toate tipurile de păr, dar în special celui fragil, deteriorat sau vopsit, serul de cristale fiind un tratament indispensabil tratării firelor despicate.

3DeLuXeAcest ulei iluminant se poate folosi atât pe părul umed, cât și pe părul uscat, înainte de coafare. Eu am ales să îl aplic numai pe părul umed, foarte bine șters cu prosopul, prin încălzirea acestuia între palme și apoi masarea energică pe toată lungimea sa.

Nu îmi încărcă părul absolut deloc, ba dimpotrivă, are efect reparator, mi-l hidratează în profunzime și îi dă un aspect strălucitor. Pe lângă toate beneficiile cu care vine ”la pachet”, acest ulei conferă părului un deosebit miros de bergamotă. Nu știu despre voi, însă în cazul meu bergamota este una dintre notele mele preferate când vine vorba despre industria parfumieră. Și ca să vedeți cam cât de încântată sunt de acest produs, aflați de la mine că îl folosesc deseori și în aromaterapie, prin picurarea sa în diffuser.

Fixativ Extreme Hold 3DeLuXe

Spray-ul cu fixare puternică de la 3DeLuXe oferă posibilitatea modelării părului, asigurându-i ținută și rezistență fără să-l încarce. Uleiul de argan din compoziție conferă coafurii o strălucire intensă precum și volum, totul fără să lase reziduuri vizibile.

Așadar, beneficiile fixativului Extreme Hold sunt:

  • fixare puternică;
  • strălucire intensă;
  • structură și volum.

3DeLuXeTunsoarea bob pe care am adoptat-o acum mai bine de un an de zile a presupus stilizarea zilnică a părului. În acest context, eram în căutarea celui mai light fixativ posibil, care să nu mi-l încarce, să nu-mi lipeasă firele între ele. Și deși găsisem unul astfel și-aveam senzația că nu mai este altul ca el, fixativul aici de față m-a făcut să îmi schimb părerea.

Rareori am găsit fixative pe care să le folosesc zilnic și după care să nu fie nevoie să-mi spăl părul în fiecare seară. Acesta se îndepărtează ușor prin pieptănare, fără să îl îngrașe și fără să-mi lase reziduuri albe prin păr. Fixarea este, într-adevăr, una puternică, nici nu este necesară folosirea unei prea mari cantități de produs. Am senzația că voi avea cam un an dintr-un astfel de recipient de 500 ml.

Concluzii

Pe cât de mare a fost curiozitatea mea de a încerca aceste produse, pe atât de uimită am rămas de calitatea lor. Rezultatele nu întârzie să apară, ba dimpotrivă. Părul a arătat și s-a simțit mai sănătos și mai viguros încă de la primele utilizări, ceea ce mie îmi demonstrează eficacitatea produselor.

Iată că se pot obține rezultate profesionale, ca la salon, în intimitatea căminului vostru dacă alegeți produsele potrivite. Și sincer, prețurile acestora nu sunt de speriat, din contră. Din punctul meu de vedere sunt chiar accesibile pentru niște produse high-end pentru îngrijirea părului. Doar aruncați și voi o privire pe site și vă veți convinge că ceea ce spun este real. Și totodată, spuneți-mi în comentarii ce produs vă tentează cel mai mult de acolo.

De curiozitate, cui îi este cunoscut brand-ul 3DeLuXe? Ați folosit vreun produs din portofoliul acestora? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc?



19 thoughts on “Rutină de îngrijire a părului cu produse 3DeLuXe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.