Ruj mat Melkior X Alexia Eram

Ruj mat Melkior X Alexia Eram

Recent stăteam și mă gândeam care ar fi cele două produse de machiaj pe care cu siguranță le-aș lua cu mine pe o insulă pustie. După îndelungi cugetări mi-am dat seama că nu aș putea renunța niciodată la fondul de ten și la ruj. Fondul de ten este cel care mă ajută să-mi acopăr imperfecțiunile și semnele post-acneice, deci nici vorbă să îmi lipsească. Iar rujul este cel care îmi schimbă cu totul înfățișarea, chiar dacă nu mai port altceva pe față. Știți că v-am mai povestit că din punct de vedere al finish-ului rujurilor, preferatele mele sunt cele mate. Și ca să rămân în zona aceasta a rujurilor mate, vreau să vă povestesc câte ceva despre cel pe care l-am folosit cel mai des în ultima perioadă. Este vorba despre Melkior X Alexia (fiica Andreei Esca), care a luat naștere din frumoasa lor colaborare.

Melkior X Alexia EramBrand-ul Melkior Professional nu mai are nevoie de nicio prezentare, l-ați întâlnit în repetate rânduri aici, pe blog. Așa că propun să ne concentrăm puțin atenția asupra acestei recente lansări – rujul Melkior X Alexia.

Despre rujul Melkior X Alexia

Din câte am aflat, Alexia încă nu știe să se machieze la modul profesionist, astfel că și-a dorit să creeze un produs de machiaj pe care știe să îl folosească foarte bine. Așa a luat naștere un ruj lichid, mat, cu un ambalaj roz sidefat, delicios, care captează atenția instantaneu.

Atât cutia rujului, cât și recipientul în care este îmbuteliat sunt semnătura brand-ului Melkior. Doar culoarea ambalajului și a etichetei reprezintă o noutate, ceea ce cu siguranță a fost doleanța Alexiei. Sunt convinsă că și-a dorit un produs care să o reprezinte și care să fie în acord cu feminitatea și cu gingășia sa.

Totuși, am observat o mică diferență și la nivelul aplicatorului care este ceva mai ascuțit decât de obicei. Având și alte rujuri lichide, mate de la Melkior, am putut sesiza diferențele dintre pensule. Consider că această noutate este de bun augur, deoarece am experimentat o mai ușoară manevrare a acestuia.

Melkior X Alexia

Părerea mea

Fără să flatez sau să periez, pot spune că această variantă de ruj lichid, mat mi se pare cea mai reușită dintre toate câte am încercat de la Melkior. Textura sa este vizibil îmbunătățită, ceva mai cremoasă decât de obicei, iar aplicarea este mult mai flawless. Pensula alunecă pur și simplu pe buze, urmând conturul acestora fără a-l depăși.

Este foarte pigmentat, un singur strat este suficient pentru a ”îmbrăca” buzele în această superbă nuanță de roz. Se usucă mat foarte repede, însă rămâne catifelat la atingere și nu usucă buzele absolut deloc. Categoric, este unul dintre cele mai bune rujuri lichide, mate pe care le am în colecție.

Nuanța acestuia îmi place la nebunie și consider că ”mă prinde” tare bine! Este extrem de versatilă, de purtabilă, putând fi parte integrantă atât a machiajelor de zi, cât și a celor de seară. După părerea mea, are capacitatea de a flata orice tip de ten și orice formă a buzelor.

Melkior X AlexiaÎnchei prin a vă îndemna să încercați acest ruj Melkior X Alexia, garantându-vă că nu veți fi nicio secundă dezamăgite de el. Dimpotrivă, sunt convinsă că veți fi cel puțin la fel de încântate de el ca și mine. Consider că este un produs de calitate ce nu ar trebui să lipsească din portfardul reprezentantelor sexului frumos!

Mânuța sus cine l-a încercat deja! Care este părerea voastră? Tot la fel de bine v-ați ”împăcat” cu el?



23 thoughts on “Ruj mat Melkior X Alexia Eram”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.