Esență Oudh Masti | Oudh Australia

Esență Oudh Masti | Oudh Australia

Una dintre marile mele slăbiciuni o reprezintă parfumurile și nu mai este de multă vreme un secret. Știu că sună clișeic, însă chiar reprezintă ceva fără de care existența mea nu ar avea culoare. Fără parfumuri viața mea ar fi anostă și chiar am observat un lucru: de câte ori uit să mă parfumez, parcă-mi scade stima de sine. Ciudată senzație experimentez, nu-i așa? Să fie, oare, acesta un semn ca sunt o #perfumeaddict? Despre pasiunea mea pentru parfumurile orientale știți deja, v-am povestit despre ea în repetate rânduri. Și nici esențele Oudh Australia nu vă sunt străine, cele despre care vă spuneam că-mi dau senzația că-s ”rupte” chiar de pe acele meleaguri. Iată că a venit momentul să vă povestesc despre cea de-a doua dintre cele cinci esențe ale setului de lux. Oudh Masti este numele ei și pot spune cu mâna pe inimă că este preferata mea.

Oudh Masti

Oudh Masti | Oudh Australia

Folosirea parfumurilor pur și simplu face parte din natura mea, cu atât mai mult cele de inspirație orientală. De multe ori glumesc spunând că sigur m-am născut în regiunea greșită, deoarece mă regăsesc întru-totul în orient. De la vestimentație și accesorii, până la parfumuri, toate îmi plac în egală măsură și-mi duc feminitatea la cote alarmante.

Oudh MastiÎntregul set de esențe de lux Oudh Australia arată și miroase senzațional, însă Oudh Masti mi-a căzut cu tronc. Cumva era de așteptat ca dintre cele cinci esențe una să îmi placă în mod deosebit. S-a nimerit să fie chiar aceasta cu cănăfior galben – culoarea mea preferată, de altfel. Și nu, nu acesta este criteriul după care am ales-o, ci mirosul ei total aparte.

Despre Oudh Masti

Studiind etimologia termenului ”Masti”, vă pot spune că provine din limbajul hindu și că înseamnă ”distracție” sau ”a te simți bine”. Practic, asta este ceea ce face Oudh Masti cu mine, îmi ridică moralul și mă face să am mai multă încredere în mine, îmi crește stima de sine. Mă face să mă simt deosebită, îmi induce o stare de bine, lucru care instinctiv mă determină să zâmbesc. Iată cum simpla folosire a acestei esențe îmi poate face ziua mai frumoasă!

Oudh Masti este despre combinarea unor note florale complexe, rare, aparte. Este despre îmbinarea uleiului esențial Oudh cu lemnul de santal și florile orientale Blue Lotus, Marigold și Royal Poinciana. Categoric, nu se compară cu nimic din ce am mai mirosit anterior. Îmi este complet străină această combinație de note lemnoase și florale, dar îmi place la nebunie!

La fel ca și celelalte esențe din setul Oudh Australia, nici Oudh Masti nu face rabat de la calitate. Astfel, și aceasta este:

  • supranumită ”aurul lichid”;
  • 100% naturală, organică, fără alcool;
  • unisex – pentru amândoi;
  • de 4 ori mai durabilă;
  • antistres – prin efectul său terapeutic.

Oudh MastiVă întrebați cum puteți mirosi și voi precum reprezentanții marilor Case Regale sau precum aristocrații? Foarte simplu: comandându-vă întregul set sau mireasma preferată de pe site-ul Oudh România. Esențele Oudh Australia au fost create cu o deosebită atenție, special pentru a vă aduce cinci experiențe unice și fascinante.

Până data viitoare, vă las impresiile mele asupra unei alte esențe aparținând acestui set, cea cu cănofior albastru – Oudh Musk.

Și acum vă invit să îmi povestiți despre experiența voastră cu parfumurile de inspirație orientală. Pe acestea de la Oudh Australia le-ați încercat? Pe o scară de la 1 la 10 cât de tare vă tentează?



13 thoughts on “Esență Oudh Masti | Oudh Australia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.