Manichiură semipermanentă cu produse E’xpresiv

Manichiură semipermanentă cu produse E’xpresiv

Mâinile – acea parte a corpului cu ajutorul căreia întreprindem aproape orice activitate din viața noastră merită o deosebită atenție. După părerea mea, manichiura unei femei este cea care vorbește cel mai bine despre aceasta. Bineînțeles că multe dintre reprezentantele sexului frumos nu au timpul necesar realizării unor manichiuri sofisticate. Însă este de dorit ca unghiile să fie măcar curățate în permanență pentru a avea un aspect curat. Evident că există deopotrivă și cealaltă categorie, care preferă manichiura tehnică, cu gel sau cu ojă semipermanentă. Ei bine, și eu mă regăsesc în aceasta, prefer manichiura cu ojă semipermanentă, pe care mi-o realizez singură, acasă. De aceea experimentez brand-uri de produse pentru unghii tehnice și de câte ori descopăr unul interesant vă povestesc și vouă. Este și cazul brand-ului E’xpresiv Professional disponibil pe site-ul Afi-Star Shop, despre care vă voi vorbi astazi.

E'xpresiv

Despre Afi-Star Shop

Afi-Star Shop a luat naștere din pasiune pentru frumos, dar și din setea de calitate. Produsele oferite de Afi-Star Shop sunt testate înainte de a fi comercializate pe site, deoarece se dorește oferirea unor produse de calitate superioară.

Totodată, se urmărește ca produsele să deservească orice buget, inclusiv pe al tehnicienelor aflate la început de drum în această frumoasă meserie.

La Afi-Star Shop clientul este în centrul atenției, el fiind motorul care pune în mișcare profesionalismul activităților desfășurate. Se depun eforturi continue pentru a oferi produse de calitate și o experiență de cumpărare cât mai simplificată.

Astfel, sub aripa Afi-Star Shop a luat naștere brand-ul de produse de manichiură E’xpresiv, care a fost înregistrat la OSIM. Aceasta garantează că nu veți mai întâlni nicăieri nici textura/consistența produselor, dar nici ambalajele și numele acestora.

Și pentru că mi-am dorit foarte mult să le încerc, am adăugat colecției mele șapte produse E’xpresiv. Este vorba despre Easy Base, Easy Top și cinci nuanțe de ojă pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos.

E'xpresiv

Despre oja semipermanentă E’xpresiv

Faptul că ojele semipermanente E’xpresiv au prețuri relativ mici poate ridica un semn de întrebare și determina scepticism. Been there, done that, însă mi-am spus să le dau o șansă ca să mă conving dacă sunt în regulă sau nu.

Încă de când le-am primit mi-au atras atenția ambalajele acestora, negre, mate și minimaliste. Mă știți că sunt o snoabă a ambalajelor și că deseori acestea îmi influențează decizia de cumpărare. Așadar, acest aspect a fost primul care m-a determinat să plasez comanda, first of all.

E'xpresivCând le-am desfăcut am fost puțin dezamăgită pentru că nu prea s-au potrivit nuanțele reale cu ce văzusem eu pe site. Însă am înțeles că pot exista diferențe de nuanță în funcție de device-ul de pe care se vizualizează produsele. Două dintre nuanțe au o tentă ușor neon la care vă spun sincer că nu mă așteptam, însă nu este problemă. Dacă sunteți la curent cu tendințele din modă, atunci precis știți că anul acesta revin la putere nuanțele neon. Și nu, nu doar la capitolul vestimentație și accesorii, ci și pe unghii. 😀

Caracteristici ojă semipermanentă E’xpresiv

M-a uimit forma aplicatorului, una ușor rotunjită la colțuri, pentru că nu mai văzusem nimic similar. Chiar mă întrebam dacă mă voi descurca să aplic ojele cu o astfel de pensulică. Însă, ce credeți? Forma anatomică a acesteia ușurează mult procesul de aplicare și elimină riscul atingerii cuticulei cu bază/ojă/top. Deci, WOW! În sfârșit un tip de pensulă care scurtează mult timpul de aplicare al produselor, practic îl înjumătățește!

E'xpresivȘi nu în cele din urmă, consistența este una densă, omogenă, opacă, foarte pigmentată, cu o vâscozitate și o aderență foarte bună. Astfel, este suficientă aplicarea unui singur strat pentru obținerea unei manichiuri impecabile. Easy Top-ul este genial, flexibil și conferă unghiilor luciul și rezistența la care toate amatoarele de manichiură cu ojă semipermanentă visează.

Pentru realizarea unei astfel de manichiuri puteți folosi atât o lampă UV, cât și una LED. Eu am încercat ambele variante, iar rezultatele au fost la fel de bune. Îndepărtarea ojei semipermanente de pe unghii se face repede și ușor, cu un remover și un instrument pentru împingerea cuticulelor.

Nuanța folosită în imaginea de mai sus este ușor cameleonică, foarte interesantă. Ați putea crede că este un maro gen cafea cu lapte, însă la lumina zilei este un kaki deschis, de-a dreptul interesant.

În încheiere

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa Afi-Star Shop și a produselor pentru manichiură semipermanentă E’xpresiv. Categoric mi-au întrecut toate așteptările, sunt mult mai bune decât mă așteptam. Iată cum, chiar și cu un buget restrâns, vă puteți realiza o manichiură semipermamentă durabilă și de calitate în incinta căminului vostru.

Urmând toți pașii unei astfel de manichiuri și folosind produsele E’xpresiv veți obține și voi rezultate ca la salon. Aplicată corect aceasta nu va sări de pe unghii și va rezista cu brio până când hotărâți să o îndepărtați.

Dacă v-am făcut curioase, vă las aici trimitere către categoria produselor pentru manichiură cu ojă semipermanentă de unde să vă alegeți nuanțele preferate.

Și acum, spuneți-mi câte dintre voi vă faceți singure manichiură cu ojă semipermanentă? Și câte ați încercat deja produsele E’xpresiv?

 

 16 thoughts on “Manichiură semipermanentă cu produse E’xpresiv”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.