Inspirație pentru sezonul nunților

Inspirație pentru sezonul nunților

Trăim într-o lume în care egalitatea femeii cu bărbatul pe aproape orice plan este tot mai râvnită. Deseori glumesc spunând că noi le-am luat pantalonii și joburile, iar ei s-au ”răzbunat” purtând cercei în ambele urechi și cămăși înflorate. Nu am nimic împotriva acestor tendințe și consider că fiecare este liber să poarte ce vrea și ce îi place. Dar în cursa aceasta pentru supremație îmi pare că singurul articol vestimentar care nu va fi niciodată preluat de către bărbați se numește rochie. Ea rămâne, astfel, un simbol pur feminin care face evidentă diferența dintre sexe.

Stresul rochiei de ocazie

Și pentru că în luna mai începe oficial sezonul nunților, m-am gândit să dedic articolul de astăzi acestui subiect. Acum este momentul propice pentru a începe căutarea rochiei perfecte, cu ajutorul căreia să fiți o prezență fermecătoare. În cazul în care evenimentul la care participați va avea loc în aceeași localitate, este destul de riscantă achiziționarea rochiei din magazinele fizice. De ce? Pentru că este foarte probabil ca una sau mai multe dintre invitate să aivă aceeași rochie ca a dvs. Știu cât poate fi de neplăcut acest aspect, tocmai de aceea vin cu câteva sugestii pentru voi, toate de pe site-ul Medelin.ro. Cu siguranță nu vă este străin acest site, deoarece v-am mai povestit despre el și cu altă ocazie. Vă arătam într-un alt articol ce rochii aș alege eu pentru petrecerea de Ziua Femeii, vă amintiți? Dar zic să nu vă mai țin prea mult în suspans și să vă satisfac curiozitatea. Iată ce rochii de ocazie mi-au atras atenția de pe site și cu ce le-aș combina.

Rochie Ana Radu | Medelin.ro

După părerea mea, nu veți da niciodată greș purtând o rochie lungă, este cea mai elegantă dintre toate câte există. Pentru petrecerea de la restaurant recomandarea mea este să optați pentru materiale fine, prețioase. O astfel de rochie este aceasta creată de un designer român pe nume Ana Radu.

rochie medelin.roNuanța de verde fistic și design-ul deosebit vă vor ajuta să ieși din anonimat! Un alt avantaj cu care vine la pachet această rochie este acela că nu necesită accesorizare, se poartă numai cu o pereche de cercei statement.

În ceea ce privește încălțămintea, puteți opta pentru o pereche de sandale într-o nuanță de nude sau șampanie. Am găsit ceva de genul pe site, vi le recomand cu dragă inimă mai ales pentru că au tocul gros. Sunt extrem de comode și vă puteți distra în voie toată noaptea. Să verificați aici dacă au mărimea voastră.

rochie medelin.ro

Rochie Artista rosa | Medelin.ro 

Dacă nu sunteți adeptele rochiilor lungi, am pentru voi o altă sugestie, o rochie cloche superbă, midi, într-o nuanță primăvăratică. Nici aceasta nu necesită accesorizare excesivă, asta datorită broderiei din zona bustului. În cazul acesteia eu vă recomand purtarea unor cerceluși finuți și eventual a unei brățări cu pietricele.

rochie medelin.roDacă mă întrebați pe mine, încălțămintea din imaginea de mai sus nu este cea mai fericită alegere pentru un eveniment precum o nuntă. Eu aș merge tot pe o pereche de sandale bej/nude, însă de această dată cu toc subțire. Un exemplu ar fi cele de mai jos, care pot fi comandate de aici. Mare atenție dacă sunteți scunde, deoarece bareta din jurul gleznei scurtează piciorul. Mignonele ar trebui să meargă pe varianta de sanda fără baretă.

rochie medelin.ro

Rochie neagră tip creion | Medelin.ro

Pentru cele care au o siluetă de invidiat recomand purtarea unei rochii midi, pe corp, cu imprimeu sofisticat. Anul acesta se poartă printurile metalice, dar dezavantajul ar fi acela că nu se pot purta de zi cu zi. Așadar, nunta este evenimentul ideal pentru a purta o astfel de rochie în tendințe.

rochie medelin.roDacă este să mă gândesc la o accesorizare potrivită acestei rochii, aceea ar una extrem de simplă. Dat fiind faptul că ea în sine este foarte sofisticată, merge foarte bine cu o pereche de cerceluși micuți, finuți.

Cât privește încălțămintea, am găsit pe site-ul medelin.ro perechea perfectă de sandale pentru rochia din imagine. Este vorba despre o combinație de negru cu auriu, sofisticate și comode.

rochie medelin.ro

Geantă plic de ocazie

Și, evident că aveți nevoie și de o geantă plic pentru a lua cu dvs strictul necesar, nu-i așa? Am găsit plicul perfect care se pliază perfect pe toate cele trei ținute prezentate mai sus. Este vorba despre o geantă plic de dimensiuni mici, într-o nuanță de auriu-șampanie.

rochie medelin.roEste lucrată cu întăritură, își păstrează forma indiferent cât de puține obiecte aveți în aceasta. Și dacă nu e genul dvs să purtați gentuța plic în mână, nicio problemă, aceasta dispune și de o baretă de tip lanț.

Pe site-ul medelin.ro găsiți o mare varietate de rochii de ocazie, încălțăminte și accesorii de unde puteți alege. Indiferent care ar fi stilul dvs vestimentar, cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru. Și, cel mai important, cu siguranță nimeni nu va mai avea o ținută precum a dvs.

Și acum, vă invit să îmi spuneți care dintre cele trei ținute vă place cel mai mult? Eu am rămas fascinată de prima rochie, cea verde fistic și chiar mă gândesc să o comand.



13 thoughts on “Inspirație pentru sezonul nunților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.