LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster

Când vine vorba despre aspectul fizic, femeile prin natura lor își doresc de regulă ceea ce nu au. Dacă au părul creț îl doresc drept și invers, iar dacă au buzele subțiri le-ar dori mai voluptoase. Ei bine, despre acest ultim aspect vom vorbi astăzi, despre un mic artificiu cu ajutorul căruia ne putem mări buzele. De-a lungul timpului în mediul online au apărut tot felul de trucuri pentru mărirea buzelor și probabil le știți deja. Numai că la fel de bine s-a dovedit faptul că nu au avut rezultatele scontate. Iată că, intuind această dorință a femeilor, s-a creat un produs revoluționar. Dacă este folosit cu regularitate, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster ne este de un real folos.

Ce este LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster?

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este un produs special creat pentru a conferi un plus de volum buzelor. Acest lucru este posibil datorită conținutului de acid hialuronic reticulat și lipide.

Cunoaștem faptul că în timp pielea delicată și sensibilă a buzelor se subțiază, creând premisa perfectă apariției ridurilor fine. LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster netezește textura buzelor, oferindu-le atât un plus de volum pentru 3-5 ore, cât și îngrijire de lungă durată.

LIPSUP Hyaluron Volume Lip BoosterProdusul este disponibil în două nuanțe, Rose și Marsala, eu având ocazia de a le încerca pe amândouă. Varianta Rose îmi pare mai potrivită de toată ziua, pe când Marsala merge foarte bine seara, la evenimente de exemplu. Bineînțeles că fiecare dintre voi le poate folosi după bunul plac sau după preferințe, fără niciun fel de problemă.

Cum se utilizează și ce efect are?

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster are un ambalaj din plastic asemănător unui luciu de buze. Dispune de un aplicator sub formă de burețel, cu câteva orificii de evacuare a produsului. Acesta nu se aseamănă numai la nivel de ambalaj cu un luciu de buze, ci și la textură și aspect. Când este aplicat pe buze, LIPS UP conferă un luciu intens buzelor și o nuanță discretă.

LIPSUP Hyaluron Volume Lip BoosterCum se produce, totuși, efectul de volum? Aplicat de două ori pe zi, produsul pișcă puțin buzele și după foarte puțin timp dela aplicare conturul buzelor devine mai ferm și mai rotunjit. Efectul de volum se produce și vizual, prin aspectul strălucitor pe care îl are pe buze. Un alt beneficiu al produsului LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este acela că hidratează în profunzime buzele. Practic, nu le conferă numai un plus de fermitate și de volum, ci le conferă o îngrijire completă și complexă.

Experiența mea

În ceea ce mă privește, acest produs a dat rezultate încă de la prima utilizare. Sinceră să fiu, nu mă așteptam și recunosc, mi-a întrecut toate așteptările! Buzele mele au devenit aproape instantaneu mai pline, conturul acestora fiind vizibil mai rotunjit, mai ferm.

LIPSUP Hyaluron Volume Lip BoosterÎncă o dată, regret că din cauza entuziasmului de a testa produsul am omis să fac poze before-after. Însă vă promit solemn că voi reveni cu un later edit pentru a vă arăta și vouă efectul de după.

Este adevărat că efectul nu este neapărat unul de durată, ca în cazul injecțiilor cu acid hialuronic, spre exemplu. Însă este un truc eficient la care puteți apela ori de câte ori vă doriți buze mai voluptoase. Iar dacă simțiți nevoia să vă îmbunătățiți fermitatea conturului buzelor, îl puteți folosi zilnic.

LIPSUP Hyaluron Volume Lip BoosterÎnchei prin a vă recomanda acest booster pentru volum cu toată încrederea, îl puteți achiziționa din farmaciile fizice sau online.

Dar acum spuneți-mi, câte dintre voi l-au încercat deja? V-a plăcut? S-au văzut rezultate în cazul vostru?15 thoughts on “LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.