Esență Oudh Musk | Oudh Australia

Esență Oudh Musk | Oudh Australia

În ceea ce privește parfumurile, încă de când am descoperit această industrie mi-am dat seama că mi se potrivește numai un anumit segment. Dintre toate câte există, rareori mi-au intrat în grații parfumurile fructate sau proaspete, preferatele mele fiind cele floral-lemnoase. Îmi plac combinațiile de miresme unice, aparte, conforme cu personalitatea mea puternică. În general prefer apele de parfum, tocmai datorită concentrației mai mari de esență și implicit a persistenței mai mari. De aproximativ un an de zile înclin spre parfumurile cu miresme orientale și-mi plac tare mult oudh-urile. Vă povesteam acum ceva timp că am descoperit un site ce comercializează niște oudh-uri geniale, oudh.ro.

Oudh Musk Era vorba despre un set de cinci uleiuri foarte interesante, cu influențe orientale, despre care puteți citi aici. Zic să vă mai arăt încă o dată aceste recipiente deosebite, confecționate din sticlă cu metal.

Oudh MuskVă promisesem atunci că vă voi povesti câte ceva despre fiecare ulei în parte, așa că începem cu Oudh Musk.

Oudh Musk | Oudh Australia

Când am descoperit oudh-urile aveam impresia ca toate sunt de sine stătătoare, conținând un singur ingredient. Nu mică mi-a fost mirarea când am aflat că aurul lichid este combinat cu încă alte câteva miresme. Oudh Musk este o împletire de oudh (lemn de agar) cu lemn de santal, trandafir și mosc.

Deși trandafirul nu este preferatul meu în industria parfumieră, în cazul de față acesta este foarte bine camuflat. Îl simt foarte vag, abia dacă mi-am dat seama că este vorba despre el.

Oudh MuskÎntregul tablou olfactiv descris mai sus este perfect completat de o aromă naturală, misterioasă de pământ ars. Oudh Musk este per total o esență cu note lemnoase, exotice, ideal pentru zi. Oudh Musk este creat artizanal, cu multă atenție la detalii, fiind 100% organic și natural.

Dintre toate cele cinci esențe ale setului Oudh Australia, din punctul meu de vedere Oudh Musk este una unisex. O văd ca fiind purtată cu succes și de către un bărbat, găsesc în aceasta o notă cumva masculină. Chiar aș fi curioasă cum miroase pe un reprezentant al sexului tare, ca să mă conving dacă mă înșală intuiția.

Închei prin a vă spune că notele de bază nu mă încântă foarte tare, însă pe parcurs se transformă foarte frumos. Este o esență de-a dreptul unică, interesantă, aparte, cu care cu siguranță nu voi da greș niciodată.

Dacă sunteți în căutarea unui parfum diferit, vă recomand esența aceasta Oudh Musk, veți mirosi magnific, ca nimeni altcineva! De aici îl puteți comanda în varianta full size, însă aveți posibilitatea de a comanda și mostră dacă achitați voi transportul.

Și totuși, este cineva care deja a încercat această esență? Vă place? Este pe gustul vostru?

 24 thoughts on “Esență Oudh Musk | Oudh Australia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.