Inaugurare Confident Concept Store Brăila

Inaugurare Confident Concept Store Brăila

După părerea mea, pasiunea pentru tot ce ține de modă este înnăscută și spun asta luându-mă pe mine drept exemplu. Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile m-au preocupat încă de mică, pe când făceam parada modei cu cele ale mamei. Îmi amintesc cum personalitatea mea și-a spus cuvântul încă de atunci, nu acceptam să mă îmbrac decât cu ceea ce voiam eu. După ce nu am mai fost sub întreținerea părinților mi-am putut contura propriul stil vestimentar. Mi-am reinventat cu totul garderoba, făcând loc în aceasta unor articole potrivite preferințelor mele. De atunci am încercat pe cât posibil să fiu la curent cu toate tendințele din modă, să nu-mi scape nimic. Tocmai de aceea mi-am spus că nu trebuie să ratez inaugurarea celui mai nou magazin de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. Pe data de 9 martie și-a deschis larg ”porțile” magazinul Confident Concept Store, localizat în Brăila, pe Șoseaua Buzăului, Nr 9.

Confident Concept Store

Cum a luat naștere Confident Concept Store?

Confident Concept Store este un proiect născut din dragoste pentru modă și apreciere a designerilor români. Acesta completează oferta mass market din zona Brăila – Galați și are ca obiectiv educarea publicului în materie de fashion, stil și accesorizare.

Shop-ul reunește creațiile a 30 de designeri români, vizându-se oferirea unei alternative selecte în ceea ce privește vestimentația. Confident se adresează femeilor cu venituri medii și mari, pasionate de modă și interesate de branding-ul personal. Astfel că dacă sunteți în căutarea unei alternative a produselor de mall, acesta va deveni locul vostru preferat.

Confident Concept StoreAți putea percepe Confident Concept Store ca pe încă un alt magazin de articole vestimentare. Însă iată prin ce anume se diferențiază de cele cu care sunteți deja obișnuite:

  • consilierea oferită clientelei;
  • posibilitatea de comandă made to measure;
  • ajustarea în timp util a îmbrăcămintei;
  • evenimente sociale;
  • un plus de know-how;
  • un curent de educare vestimentară.

Confident Concept Store

„Îmi doresc să facem din Confident un fashion space cu prestanță, un hub al evenimentelor frumoase: lansări de colecții, inaugurări diverse, activări de brand, sesiuni tematice informative, mici conferințe de parenting și întâlniri de socializare”, susține Ana Maria Păuna, fondator Confident Concept Store.

Confident Concept Store

Designeri prezenți prin creațiile lor în Confident Concept Store

În incinta Confident Concept Store clienții pot alege dintre creațiile a 30 de designeri români. Articolele sunt realizate în serii limitate sau pot fi chiar creații unicat. Găsiți aici haine pentru evenimente, street style, office, încălțăminte și accesorii, dar și haine pentru copii.

Confident Concept StoreȘi pentru că, cu siguranță v-am făcut curioase, vă voi divulga o parte dintre designeri:

  • Laura Ciobanu,
  • Monarh Design,
  • Izabela Mandoiu,
  • Baden 11,
  • Editha Lupea,
  • Studio Cabal,
  • Maestoso,
  • Gemelli,
  • Lemnia,
  • Fandacsia,
  • Părinți Urbani,
  • Blah Blah Gang,
  • The Black Sheep.

Mai multe detalii despre conceptul fiecăruia dintre cei 30 de designeri în parte puteți citi pe site, aici.

Atmosfera de la inaugurarea Confident Concept Store

Încă de la intrarea în locație am fost tratată cu profesionalism de către organizatori, exact pe măsura așteptărilor. Ca orice fashion hub care se respectă pe sine și pe cei care îi calcă pragul, am fost servită cu un vin bun și cu diverse gustări. Însă deși totul arăta cât se poate de apetisant, atenția mea a fost acaparată de toate creațiile din shop.

Confident Concept StoreÎn topul preferințelor mele se află, de departe, Laura Ciobanu, Monarh și Maestoso, așa cum am declarat și în cadrul interviului. Admiram de multă vreme creațiile acestora și m-am bucurat nespus să le pot vedea și proba ”pe viu”.

Confident Concept StoreDe asemenea, tot aici am avut ocazia de a mă revedea și cu o parte dintre membrele comunității #GalațiBeautySwap. Deși absorbite de frumusețile din jurul nostru, am reușit totuși să ne reunim pentru o poză de grup, ca amintire.

Confident Concept Store

Dresscode eveniment Confident Concept Store

Dresscode-ul pentru acest eveniment a fost ”confident”, ținuta mea fiind una relativ simplă, dar în care m-am simțit comod. Am purtat o helancă Mango, o fustă H&M și botine din piele naturală Respect. La capitolul accesorii am optat pentru bijuterii din argint, în ideea în care să se potrivească cu nuanța fustei.

Confident Concept Store

Cum mi s-au părut evenimentul și locația?

Evenimentul per total a fost un real suces, care a întrecut așteptările tuturor prin numărul mare de persoane prezente. Din aceasta este evident interesul reprezentantelor sexului frumos pentru articole vestimentare, încălțăminte și accesorii high-end. Este clar că nimeni nu-și mai dorește să poarte îmbrăcăminte ”trasă la xerox” și este bine că există astfel de alternative precum Confident Concept Store.

Locația este exact pe gustul meu, foarte bine luminată și decorată cu mult bun gust. Mi se pare foarte inspirat modul în care au fost aranjate stenderele cu îmbrăcăminte, respectiv vitrinele cu accesorii sau încălțăminte. Totul este într-o notă minimalistă, dar foarte feminină și elegantă. Atmosfera în sine este una perfectă pentru shopping, te îmbie să petreci mult timp în incinta concept store-ului.

În încheiere

Spre final eu și cu persoanele responsabile de acest fain eveniment, împreună cu prietena mea Lăcrămioara, am profitat de HaHa Foto și ne-am pozat împreună.

Confident Concept StorePartenerii evenimentului au fost HaHa Foto, Domeniile Urlați, Porolissum, EliteGym, Gerovital, Yves Rocher și Avon. Datorită acestora am avut parte de poze la minut, vin bun, tombolă cu premii generoase, dar și de goodiebag-uri la plecare.

O mică parte din ceea ce s-a petrecut acolo puteți vedea în filmulețul de prezentare de mai jos (apar și eu în cateva cadre 😀 ).

https://www.facebook.com/ConfidentConceptStore/videos/372569153576858/?__xts__%5B0%5D=68.ARDBMd2cBO-ZQAuC2dey8mbsJEePnM696qg0a4G7reXvU1Sj_eplUBwSd6UaoOXGdoLsZ3OYLboYcUxFlaCsNKmD3zvhNGidAwoQQdaKQhtE79RAhTsFUnqVMqW2YCoGthcqerkGgx_UN4mR8k2l4dBOk8ayafRucJmPC4ZDH3LQE8FyADXq8FHRbl0Y74gLDvqV0Q0vWsZbqEs138kJkqp2tpAoRCKHPq9nkFn2dSHEKbxTOFyd_25gV22wbEmrgU5SmU1LCF2LykC29us0_bWXiubSNRPKH8otVeqolIFM049mrp6hF-uIJJLUvM2NX26OvarON5f3vnyt5I6uD9WmWZAiKGPc&__tn__=-R

Mi-a plăcut foarte mult ambientul evenimentului și al shop-ului și cu siguranță voi reveni și cu alte ocazii. Mă bucur că am luat parte la inaugurarea acestui concept store unic în regiune și vă îndemn și pe voi să îl vizitați. Categoric, este altceva, dar nu vă spun mai multe, ci vă las să îl descoperiți, reamintindu-vă încă o dată adresa: Șos Buzăului 9, Brăila.

 

 



12 thoughts on “Inaugurare Confident Concept Store Brăila”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.