HAIArt Leather Bombons

HAIArt Leather Bombons

Cunoașteți deja că sunt pasionată de modă și că îmi place să fiu la curent cu tendințele acesteia. Încerc să mă conformez pe cât posibil, însă sunt atentă să aleg din ele numai ce mi se potrivește. Ceea ce nu știți este că sunt pasionată îndeosebi de accesorizare, deoarece îmi pare că poate schimba complet o ținută. Până și cel mai banal outfit iese din anonimat cu accesorizarea potrivită. Dar ce înseamnă accesorizarea potrivită? Înseamnă alegerea unor accesorii deosebite, unice, aparte, care să atragă atenția asupra lor și să fie demne de un ”UAU!”. Ei bine, despre asta vă voi povesti astăzi, mai exact despre niște coliere fixe marca HAIArt.

HAIArtDespre HAIArt

HAIArt a luat naștere în ziua în care creativitatea Adelinei și pielea naturală s-au întâlnit și-au pus la cale să conceapă ceva aparte. Astfel, puținul timp liber al acesteia a început să fie consumat într-un mod productiv pentru noi – iubitoarele de frumos. Adelina și-a pus imaginația la încercare și a venit cu ceva complet diferit pe piața din România. Este vorba despre mărgele din piele naturală înșirate și combinate pe o bază fixă, siliconată. Fiecare mărgea de acest gen are o terminație metalică, inoxidabilă, care o completează perfect.

HAIArtIdeea în sine are la bază principiul Pandora, deoarece mărgelele sunt interschimbabile. Astfel, puteți face combinații infinite de culori și/sau de texturi. Adelina numește aceste mărgele ”bomboane din piele” sau ”leather bombons” deoarece chiar arată ca unele. Îndeosebi cele colorate în nuanțe vii arată ca niște fondante despre care adesea am impresia că se pot mânca. Deseori Adelina afirmă despre acestea că sunt singurele bomboane care nu îngrașă, iar eu pot confirma acest lucru. 🙂

Despre ambalare

Voi știți deja că sunt o snoabă a ambalajelor și că de multe ori împachetarea ori ambalajul în sine îmi influențează decizia de cumpărare. Ei bine, HAIArt nu a făcut rabat de la acest lucru și a investit în ambalaje minimaliste dar de foarte mult bun gust. Ați putut observa modalitatea de ambalare încă de la începutul articolului. Însă acela a fost numai exteriorul, iar în imaginea de mai sus puteți observa cum au venit împachetate colierele. În plus, faptul că au venit însoțite de carte de vizită și de o etichetă cu un mesaj scris de mână m-au câștigat. Se vede că Adelina este o adevărată profesionistă și că s-a gândit la toate, până în cele mai mici detalii.

HAIArtMai mult decât atât, dat fiind faptul că aceste coliere au venit înainte de sărbătorile de iarnă, am mai avut o surpriză. Una dintre ”bomboane” era gravată manual cu cuvântul ”Christmas”, însă Adelina poate grava orice alt cuvânt vă doriți, în măsura în care încape pe suprafața vizibilă a ”bomboanei”.

HAIArtColierele mele HAIArt

Sinceră să fiu, nu pot să mă hotărăsc care dintre cele două coliere îmi place mai mult. Unul are nuanțe mai pământii, specifice toamnei și iernii, iar celălalt merge de minune în anotimpurile calde. Chiar și așa, pe principiul interschimbabilității, pot comuta mărgelele între ele și obține nenumărate combinații de culori.

HAIArtȘi pentru că anul acesta am făcut o fixație pentru nuanțele de bleu și pentru cele pastel, nu mă voi opri aici. Intenționez să-mi mai achiziționez măcar încă 10 leather bombons pe care să le combin în perioada însorită care urmează.

Părerea mea despre colierele HAIArt

De câțiva ani de zile sunt înnebunită după tot ce înseamnă accesorii handmade, de orice tip ar fi ele. Am adăugat diverse accesorii colecției mele, însă colierele HAIArt sunt ceva cu totul aparte! Mă bucur mult că le-am descoperit și că am ocazia să le port.

HAIArtCând port astfel de coliere nemaivăzute, unicat, îmi crește și mie stima de sine și mă fac să mă simt mai bine. Iată cum accesoriile handmade precum aceste coliere HAIArt pot lucra la psihic și aduce zâmbetul pe buze chiar și-ntr-o zi ploioasă!

HAIArtNu găsesc cuvinte pentru a descrie cât de încântată sunt de creațiile Adelinei și cât de mândră sunt de reușita ei! Pot spune doar atât despre ele: sunt GENIALE și trebuie să le aveți în colecția voastră!

Dacă vă doriți să fiți în centrul atenției, atunci purtați coliere marca HAIArt! Vă îndemn cu căldură să-i urmăriți activitatea pe pagina de Facebook, deoarece a postat o mulțime de minunății!

Recent, cu ocazia târgului Dichisar, aceasta și-a lăsat imaginația să zburde și-a creat pentru târg niște accesorii care m-au lăsat cu gura căscată! O găsiți la târg pe Adelina cu al său Leather Bombons Bar unde vă puteți crea pe loc propriile coliere și achiziționa mărțișoare unicat.

Cum vi se par aceste coliere HAIArt? Vă încântă ideea? Le-ați purta?



23 thoughts on “HAIArt Leather Bombons”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.