Cămașă tip rochie marca Dragoș Prioteasa

Cămașă tip rochie marca Dragoș Prioteasa

Până pe la vârsta de 18 ani am fost destul de băiețoasă, aveam un stil vestimentar destul de masculin. La majorat pare-se că s-a produs declick-ul și brusc am adoptat un stil gingaș și feminin. Din tricouri largi, blugi și teneși am ”sărit” direct în rochii, fuste și topuri elegante. Însă dintre toate articolele vestimentare cel mai mult îmi plac rochiile. Mi se par cele mai convenabile deoarece cu ajutorul acestora împac și partea de sus, și partea de jos a corpului. Inventariind-mi rochiile, deoarece simt nevoia să renunț la pantaloni și la pulovere, am constatat că-mi lipsește ceva. Aveam aproape toate modelele de rochii, însă nu am niciuna tip cămașă. Nicio problemă, recent am găsit rochia tip cămașă ideală la Dragoș Prioteasa, un tânăr designer român.

Despre Dragoș Prioteasa

Dragoș Prioteasa este mai mult decât un designer, este unul dintre puținii specialiști din țară pe segmentul de cămăși de bărbați și de damă. Deoarece știe ce înseamnă a nu-ți găsi cămașa potrivită, în atelierul lui Dragoș există posibilitatea de a lucra și pe comandă. În spatele brand-ului Dragoș Prioteasa se află ani de studii și multă muncă, toată centrată pe satisfacția clientului final.

Dragoș PrioteasaBrand-ul Dragoș Prioteasa a luat ființă în anul 2014, odată cu magazinul online dragoșprioteasa.ro. Astăzi acesta găzduiește modele originale de cămăși de bărbați și de damă, lucrate cu până la șase împunsături pe centimetru. Sunt realizate din 100% bumbac, nasturii brand-uiți fiind cusuți manual pentru a le asigura rezistență.

Cămașă tip rochie Dragoș Prioteasa

Încă de când au început să fie în vogă cămășile de tip rochie m-au atras foarte tare, însă nu o găsisem pe cea potrivită pentru mine. În majoritatea cazurilor, mă ”loveam” de o lungime nepotrivită, cumva prea indecentă pentru vârsta și statutul meu. Consider că nu se cade să mai port fuste și rochii foarte scurte, care nu mi-ar face cinste. Însă chiar când începusem să mă resemnez, am găsit o cămașă tip rochie marca Dragoș Prioteasa, perfectă pentru mine.

Dragoș PrioteasaÎmi place această cămașă tip rochie de la Dragoș Prioteasa din mai multe motive. În primul rând, sunt tare mulțumită de lungimea acesteia, care este una decentă, cu o palmă deasupra genunchiului. Apoi, nu cred că am mai văzut până acum o cămașă tip rochie model cloche, ceea ce mă încântă și mai tare. De ceva vreme îmi place să am articole vestimentare cumva diferite de ale celor din jur.

Dragoș PrioteasaFaptul că are mâneci lungi mă face să o îndrăgesc și mai mult, deoarece o pot purta în orice anotimp. Mânecile pot fi purtate și suflecate, arată bine în ambele cazuri. Apoi, lucrătura destul de amplă în partea de jos mă face să mă gândesc că o pot purta și când voi fi însărcinată.

Dragoș PrioteasaCordonul cu care este prevăzută în talie o face să fie foarte versatilă prin faptul că poate fi legat în față, pe lateral sau la spate. Eu cred că arată foarte bine cu pantofi cu toc, însă precis este la fel de șic chiar și cu o pereche de teniși.

Părerea mea

Materialul se vede și se simte că este 100% bumbac, se calcă foarte ușor, iar pielea respiră foarte bine prin acesta. Croiala îmi place tare mult, este una feminină, exact pe gustul meu. Doar mă știți că aleg frecvent croielile cloche în defavoarea celor drepte sau mulate.

Am ales măsura S și îmi vine destul de bine, este lejeră, am senzația că-mi este foarte puțin mare la mâneci, însă arată genial suflecată. Îmi place că se poate închide până sus, eu ador cămășile de genul acesta. Însă, atunci când simt nevoia să fiu puțin mai sexy, o pot descheia atât cât consider de cuviință.

Cu ajutorul acestei cămăși tip rochie pot să creez outfit-uri smart-casual-elegante pocnind din degete. Ea însăși este o piesă de rezistență și nu are nevoie de accesorizare pentru a fi o apariție remarcabilă.

Eu sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Voi ce părere aveți? Vă place? Ați purta o astfel de cămașă tip rochie? Vă las aici link direct către aceasta, în cazul în care este pe gustul vostru și doriți să o comandați.16 thoughts on “Cămașă tip rochie marca Dragoș Prioteasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.