Levol – totul într-un singur loc

Levol – totul într-un singur loc

Nu demult vă povesteam că am început să îmi fac manichiura singură, cu ojă semipermanentă. De atunci am tot continuat să exersez, așa încât acum mă simt pregătită pentru a face din asta o meserie. În sensul acesta, intenționez să-mi amenajez frumos un colțișor din casă, unde să-mi primesc viitoarele cliente. Când vine vorba despre amenajări interioare, am o mie de idei, însă cel mai adesea îmi plac decorațiunile feminine. Mi-am propus ca întregul traseu de la intrarea în casă și până la masa de manichiură să poarte amprenta mea. Sunt câteva decorațiuni pe care vreau să le amplasez în locuri cheie, cu scopul de a face atmosfera caldă și primitoare. Și pentru că în ultima perioadă m-am axat mai mult pe shopping-ul online, tot de pe internet intenționez să achiziționez cele necesare. Site-uri de decorațiuni sunt multe, însă cred că am găsit locul perfect unde să plasez o comandă. Pe site-ul Levol.ro – descoperit recent – am găsit tot ceea ce îmi trebuie pentru a-mi duce la bun sfârșit planul. Haideți să vă arăt la ce m-am gândit!

Cutie pentru chei Dove | Levol.ro

O primă decorațiune pe care îmi doresc să o amplasez în holul de la intrare este o cutie pentru chei. Nu știu despre voi, însă mie mi s-au părut foarte utile de prima oară când le-am văzut. Și-mi doream o astfel de cutie, însă nu știu de ce niciodată nu am achiziționat una până acum.

LevolAceasta cu porumbiță îmi place în mod deosebit și mă încântă și combinația de culori. În general înclin foarte tare spre lemn alb sau natur, ori o combinație între cele două. Cutia are o capacitate de 6 agățători, astfel că-și pot pune ”la păstrare” cheile șase persoane în același timp.

LevolDimensiunile acestei cutii sunt mai mult decât perfecte, are 29 X 21 X 7.5 cm și ar sta bine la mine-n hol, în vecinătatea ușii de la intrare. Vouă cum vi se pare? Așa-i că este drăgălașă această cutie pentru depozitarea cheilor?

Cuier Angels | Levol.ro

Rămânem în aceeași notă a lemnului natur și vreau să vă prezint cuierul pe care vreau să-l comand. Nu de alta, însă viitoarele cliente trebuie să aivă un loc al lor unde să-și poată agăța haina, să se facă comode.

Levol

Nu am mai văzut pe nicăieri acest model de cuier și mă bucur că l-am găsit pe acest site. Cu siguranță va atrage toate privirile! Dacă și pe voi vă tentează, vă las și dimensiunile acestuia, pentru a vedea dacă se încadrează în decorul vostru: 36 X 20 cm.

Oglindă decorativă Amarante | Levol.ro

Mai departe, în imediata vecinătate a cuierului pentru haine intenționez să amplasez această superbă oglindă. Sunt absolut convinsă că potențialelor cliente le va plăcea, mai ales că știm cu toții cum fac femeile când întâlnesc o oglindă.

LevolRecunosc, eu personal am o slăbiciune pentru genul acesta de oglinzi ovale, cu ramă în genul celei din imagine. Mi se pare cea mai feminină posibil și cu siguranță fetele se vor aranja în aceasta și la venire, și la plecare. Nu de alta, însă genul acesta de oglindă te face să te simți ca o prințesă. Cât despre dimensiuni, sunt destul de generoase, are 82 X 66 X 4 cm.

Colțișorul pe care vreau să-l amenajez în vederea realizării manichiurilor cu ojă semipermanentă vreau să fie în aceleași note cromatice. Îmi doresc să predomine albul, cremul și lemnul natur, eventual cu o tentă aurie-antichizată. Așadar, odata intrată în cameră, cel mai probabil potențiala clientă va căuta cu privirea un ceas, ca sa știe la ce oră am început. Și-atunci va da cu ochii de cel de mai jos.

Ceas de perete Bon Ton | Levol.ro

Într-o caldă și luminoasă nuanță de crem, ceasul de perete va da o notă elegantă încăperii. Realizat din lemn cu model ușor antichizat pe margini, acesta reprezintă o piesă decorativă captivantă.

LevolMi se pare cel mai potrivit model pentru design-ul general pe care mi-l doresc în cameră. Vouă cum vi se pare?

Tavă oglindă Bonita | Levol.ro

Și pentru că o manichiură reușită durează în medie cam 2h, m-am gândit să pun la dispoziția potențialelor cliente următoarele:

  • un pahar cu apă;
  • o ceașcă cu ceai.

Bineînțeles că cele două nu vor fi așezate direct pe masa de lucru. Mă voi folosi de o tavă la fel de elegantă ca restul decorului.

Levol

Mă uit la această tavă și îmi pare desprinsă din anii ’20, de pe la curțile marilor boieri. Și vouă vă dă aceeași senzație? Mi se pare o împletire genială între vintage și contemporan, pe care trebuie să o am!

Cană Mia | Levol.ro

Mă gândesc că ceaiul n-ar fi rău să fie servit într-o cească care să facă cinste tăvii acesteia deosebite. Iată varianta aleasă dintre cele disponibile pe site:

Levol

Are o capacitate de 345 ml și 12 cm înălțime, deci clienta cu pricina are ocupație cât mă ocup eu de manichiură.

Pahar Chloe | Levol.ro

Ei, ce credeți? Nici măcar paharul de apă nu este lăsat la voia întâmplării! El trebuie să fie în aceeași notă coloristică cu cana de ceai și să aivă un design elegant, de asemeni.

LevolȘi chiar am găsit pe site ce căutam, de îți este mai mare dragul să consum apă dintr-un astfel de pahar. De altfel, acesta este un truc de care eu mă folosesc frecvent în viața de zi cu zi. Îmi pun apă în recipiente atrăgătoare ca să mă îmbie la a o consuma cu un mai mare interes.

Cam atât despre decorațiuni pe ziua de astăzi, cam acestea îmi sunt urgente deocamdată. Dar dacă îmi mai vin diverse idei pe parcurs, știu unde să caut mai întâi – pe site-ul Levol.ro. Chiar au o mulțime de produse pe care nu le-am mai văzut în alte magazine de profil, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Au început să-mi displacă decorațiunile mainstream și-mi doresc să am unele… unice!

Spuneți-mi, voi aveți vreo comandă la activ pe acest site? Care decorațiune v-a plăcut mai mult dintre cele pe care mi le-am ales eu? Ce părere aveți despre ideea mea de a decora casa pentru viitoarele mele cliente? V-ar plăcea să fiți întâmpinate astfel de manichiuristele voastre? Ce altceva ați mai adăuga de pe site întregului ”tablou” descris în acest articol?

 



7 thoughts on “Levol – totul într-un singur loc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.