Beneficiile radiofrecvenței corporale | Epsilon Galați

Beneficiile radiofrecvenței corporale | Epsilon Galați

Nouă, femeilor, ne place să arătăm bine și să se vadă, din toate punctele de vedere. Suntem atente la vestimentație, la machiaj, dar mai ales la îngrijirea corporală. O tendință pe care am remarcat-o în rândul femeilor care se îndreaptă spre pragul vârstei de 30 de ani are legătură cu aspectul fizic. Acestea realizează că arderile naturale nu le mai ajută la fel de bine precum odinioară și încep să ia măsuri. Mare parte dintre ele încep să fie ceva mai atente la alimentație, însă un procent în creștere apelează și la remodelarea corporală. Despre o astfel de procedură vă voi povesti și eu astăzi, mai exact despre radiofrecvența corporală pe care o puteți face la Epsilon Galați.

Epsilon Galați – Centru de remodelare corporală și slăbit

Despre Epsilon Galați v-am mai vorbit pe blog și cu altă ocazie, am participat la majoritatea evenimentelor acestora. Ba chiar am fost și clienta acestui Centru de remodelare corporală și slăbit. Vă povesteam și atunci ce încântată sunt de tot ce presupune Epsilon și despre faptul că mă simt ca acasă.

Epsilon GalațiAtmosfera de la Epsilon Galați nu s-a schimbat, însă de-a lungul timpului, Centrul și-a îmbogățit portofoliul de servicii. Astfel, găsiți la aceștia aproape tot ce v-ați putea dori în materie de remodelare corporală și slăbit. Plus multe alte servicii precum microblending sprâncene, pigmentare buze, extensii gene fir cu fir, manichiură în gel, ș.a.m.d.

Vizitând site-ul acestora vă puteți pune la curent cu toate noutățile, cu lista de prețuri, precum și cu ofertele din această perioadă. Dar să revenim la radiofrecvența corporală cu care începusem acest articol.

Ce este radiofrecvența corporală?

Radiofrecvența corporală este o procedură non-invazivă care constă în aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire. Astfel, se produce încălzirea dermei la o temperatură între 38 și 41 de grade, favorizând crearea de colagen. Încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și în același timp stimulează metabolismul fibroblastelor. Stimularea aceasta accelerează producerea de noi fibre de colagen și elastină.

Regenerarea depozitelor de colagen și elastină conferă fermitate și elasticitate pielii asigurându-i un aspect sănătos și întinerit cu efect imediat. Refacerea depozitelor de colagen și elastină conferă garanția unor rezultate pe termen lung. Radiofrecvența acționează precum un corset care strânge țesuturile musculare și adipoase. Este, practic, o contracție datorită căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime.

Beneficiile radiofrecvenței corporale

Printre beneficiile radiofrecvenței corporale se numără următoarele:

  • reducerea aspectului de coajă de portocală;
  • îmbunătățirea elasticității pielii;
  • tratarea oricărui tip de celulită (cu rezultate foarte bune chiar și la celulita de stadiu 3-4);
  • reducerea grăsimii localizate;
  • remodelarea și tonifierea corporală;
  • eliminarea flacidității;
  • reducerea vergeturilor.

Contraindicațiile radiofrecvenței corporale

Nu este recomandat să apelați la procedura de radiofrecvență corporală dacă:

  • aveți implantat stimulator cardiac sau cardioverter;
  • sunteți diagnosticată cu epilepsie;
  • suferiți de infecții acute ale pielii, eczeme, herpes;
  • aveți placă sau proteză metaliă în orice zonă a corpului;
  • sunteți în perioada de sarcină și alăptare;
  • ați avut intervenții chirurgicale pe aria tratată, în ultimele 6 luni;
  • ați fost diagnosticată cu cancer în ultimii 5 ani.

Radiofrecvență corporală la Espilon Galați

La Epsilon Galați procedura de radiofrecvență corporală se desfășoară într-un cadru intim, cu personal specializat. Totul durează 30 de minute pe o zonă și debutează cu aplicarea unui gel termic, perfect compatibil cu radiofrecvența.

Epsilon GalațiUlterior, aparatul cu care se efectuează procedura este plimbat pe toată zona vizată. Practic acesta încălzește și desprinde celulele de țesut adipos din derm.

Epsilon GalațiProcedura este nedureroasă, tot ce puteți resimți pe tot parcursul acesteia fiind doar o ușoară senzație de căldură locală. Radiofrecvența este compatibilă oricând cu oricare dintre celelalte tratamente cosmetice. Astfel, ați putea opta spre exemplu pentru un pachet de radiofrecvență + vacuum, care dau rezultate excepționale împreună.

În funcție de necesitățile fiecăreia, radiofrecvența corporală se poate face astfel:

  • regim de tratament intensiv – o dată sau de două ori pe săptămână;
  • tratament preventiv – o dată pe lună;
  • tratament conform recomandării cosmeticianei.

Mie îmi place tare mult procedura și aș sta la ”gâdilat” zilnic, noroc că nu mi-e necesar atât de des. Eu, însă, aleg să combin radiofrecvența corporală cu vacuumul deoarece îmi place rezultatul pe care îl obțin.

Voi ați încercat radiofrecvența corporală? În cazul vostru a dat rezultate? Ce alte proceduri de remodelare corporală ați mai încercat?



12 thoughts on “Beneficiile radiofrecvenței corporale | Epsilon Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.