Trei produse esențiale în portfard

Trei produse esențiale în portfard

Ca orice femeie pasionată de frumusețe și de înfrumusețare, am înțeles că prima impresie este esențială. Acest lucru este valabil mai ales în relațiile cu persoanele de sex opus. La prima vedere, bărbații se îndrăgostesc de aspectul exterior, de ceea ce văd la primul contact vizual. Așadar, pentru a reuși să ne facem plăcute ar fi indicat să lucrăm mai mult asupra acestuia. Gândindu-ne logic, în primă fază fizionomia feței și mâinile sunt cele ”la vedere”, așadar trebuie să preocupe îngrijirea lor. Astfel, vă propun – din experiență – trei produse ce nu ar trebui să lipsească din portfardul vostru. Aș îndrăzni să spun că sunt esențiale pentru un look îngrijit și atrăgător, dar să vedem despre ce este vorba, mai exact.

esențialeBonilash pentru sprâncene, Mascara Med XL Volume, Feminohelp Unghii sunt cele trei produse pe vi le recomand. Și pentru că le folosesc deja de aproximativ două luni de zile, iată de ce le consider esențiale.

Bonilash pentru sprâncene | Primul dintre esențiale

Sprâncenele schimbă incredibil de mult fizionomia feței, de aceea este indicat să vi le stilizați la niște profesioniști. Aceștia vă vor face diagnoza și în urma acesteia vor decide care este forma care vi se potrivește. În cazul în care forma pe care o aveți nu este cea mai fericită alegere, va trebui să le lăsați să crească. Procesul în sine poate fi destul de anevoios dacă nu folosiți un ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor. În sensul acesta, din experiență eu vă pot recomanda serul Bonilash pentru sprâncene.

esențialeDupă ce serul pentru stimularea creșterii genelor a fost un real succes, Bonilash s-a gândit să facă ceva și pentru sprâncene. Astfel a luat naștere serul pentru stimularea creșterii sprâncenelor, creat cam pe același principiu. Conține, în mare, cam aceleași ingrediente, numai că diferă aplicatorul. Dacă cel pentru gene îl avea identic cu cel al tușurilor de ochi, acesta este ceva mai generos. Este un aplicator ceva mai mare, puțin rigid (nu zgârie), dar foarte ușor de utilizat.

esențialeIngredientele active din acest produs sunt următoarele:

  • Bimatoprost – stimulează creșterea și îndesirea părului;
  • Widelash™ – un complex inovator, întărește părul, reface structura acestuia și accelerează creșterea;
  • Complex de 11 ingrediente naturale – îmbunătățesc circulația sanguină, reducând căderea părului;
  • Biotină.

Efecte

Bonilash pentru sprâncene vine cu o serie de beneficii. Serul stopează căderea firelor de păr din sprâncene, stimulează creșterea și îndesirea lor și conferă profunzime culorii naturale ale acestora.

Eu am obținut rezultate foarte bune după utilizarea acestui ser, însă abia după două săptămâni am avut rezultate vizibile. Și pentru că am folosit numai pe una dintre sprâncene, vă voi arăta curând și o poză demonstrativă.

Per total, chiar dacă nu a dat rezultate peste noapte, serul este foarte ok și merită încercat. Eu îl recomad cu încredere, chiar mi-a întrecut așteptările!

Mascara Med XL Volume | A doua dintre esențiale

Coborâm, și mai jos de sprâncene avem genele, cele care conferă profunzime privirii. Ei bine, pentru acestea am o soluție 2 în 1, Mascara Med XL Volume care pur și simplu le transformă. Dar haideți să vedem cum se petrece acest lucru.

esențialeMascara Med XL Volume nu este doar un simplu rimel care conferă genelor un negru intens și un volum colosal. Med-ul din denumire este adăugat deoarece în timpul purtării acestui produs el susține și procesul de creștere al genelor. Cu ajutorul complexului inovator de ingrediente active din compoziție, Mascara Med îngrijește și hrănește genele în egală măsură.

esențialeCe beneficii aveți în urma folosirii acestui produs? Ei bine, Mascara Med XL Volume:

  • învăluie genele într-o culoare intensă fără să le încarce;
  • conferă volum XL;
  • intensifică treptat nuanța naturală a genelor;
  • repară și îngrijește genele cu fiecare aplicare, cu ajutorul keratinei și pantenolului.

După cum ați putut vedea deja în imaginea de mai sus, aplicatorul este gen ”miriapod” cum îmi place mie să-i spun. Genul acesta de pensulică descurcă foarte bine geană cu geană, curbează și conferă un volum uimitor. Mascara Med XL Volume nu este waterproof, însă rezistă foarte bine pe parcursul întregii zile și nu se fărâmițează.

esențialeMă bucur tare mult că, în sfârșit, am avut ocazia de a testa această mascara. N-aveam nici cea mai mică idee despre ce poate face cu genele mele, dar mă declar pe deplin mulțumită de aceasta. Atât de mulțumită încât de vreo o lună de zile nu am mai folosit niciun ser pentru stimularea creșterii genelor. Pur și simplu nu mai simt nevoia să o fac, pentru că genele mele arată foarte bine. Și doar am mai folosit atâtea mascare, însă ca aceasta nu-i niciuna. Ce spuneți, chiar că este printre esențiale în portfard, nu-i așa?

Feminohelp Unghii | Al treilea dintre esențiale

În ordinea ierarhică urmează mâinile, de a căror unghii trebuie să aveți grijă îm mod constant. Nu spune nimeni să apelați obligatoriu la manichiură în gel sau la cea cu ojă semipermanentă. Și unghiile naturale pot arăta senzațional dacă sunt îngrijite corespunzător. Ce înseamnă asta? Ei bine, folosirea unor produse adecvate, care să le hrănească din interior.

esențialeFolosirea unei creme de mâini ar trebui să fie la ordinea zilei pentru a avea un aspect îngrijit. Însă cu unghiile este puțin altă poveste, ele au nevoie de o îngrijire aparte, dedicată. Pentru ca manichiura să arate ireproșabil trebuie să ne înclinăm atenția îndeosebi asupra cuticulelor. Indiferent cât de fain este modelul de pe unghii, acesta pălește în fața unor cuticule ”ciufulite”. De aceea, este recomandată aplicarea unui ulei pentru cuticule ori de câte ori este nevoie.

Ingrediene Feminohelp Unghii

Feminohelp este un ser pentru regenerarea cuticuleor și a unghiilor. Este un complex de cinci uleiuri care fac minuni:

  • ulei de argan – pentru regenerarea eficientă a unghiilor și a cuticulelor uscate;
  • ulei de ricin – pentru regenerarea, creșterea și rezistența unghiilor;
  • ulei de măsline – pentru hidratarea și hrănirea unghiilor deteriorate și a cuticulelor;
  • ulei de susan – înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
  • ulei de avocado – netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiilor.

Modalitatea de aplicare m-a cucerit, nu am mai întâlnit-o la niciun astfel de produs folosit de mine până acum. Dispune de o pensulă generoasă care se încarcă cu produs pe măsură ce rotesc de capătul recipientului. Doar la un corector am mai întâlnit acest sistem de aplicare, însă la alte seruri pentru cuticule și unghii nu.

esențialeÎmi place tare mult consistența acestui produs, nu curge, are o vâscozitate foarte bună, exact cum îmi place mie. Aceasta mă ajută să-mi masez îndelung cuticulele până la absorbția completă a serului. Ah, și mirosul m-a dat pe spate și m-a trimis înapoi în timp, în copilărie. De ce? Pentru că miroase absolut delicios a pepene galben. Și-mi amintesc faptul că prin anii 92-94 exista o gumă de mestecat cu miros identic. Deci de Feminohelp Unghii mă leagă și amintiri din copilărie, nu doar plăcerea de a folosi produsul în sine.

Rezultate

Rezultatele folosirii acestui ser se văd de pe o zi pe alta, cuticulele mele arată mai bine ca niciodată! De unde erau maxim de uscate și de ”zburlite” acum arată de revistă! Iar unghiile sunt mult mai tari și mai rezistente, nu mai pocnesc și astfel le pot avea și eu mai lungi. Asta chiar dacă-mi fac singură manichiura cu ojă semipermanentă și-o îndepărtez prin pilire, ceea ce teoretic în timp subțiază unghiile.

Sunt mai mult decât încântată că l-am introdus în rutina de îngrijire a mâinilor mele. Categoric, nu-l voi lăsa din mână prea curând pentru că-mi place prea mult. Și-mi satisface pe deplin nevoile când vine vorba despre cuticule și unghii.

Concluzii

Acestea au fost cele trei produse care m-au fascinat în ultima perioadă și pe care voi continua să le folosesc. Tocmai pentru că sunt așa de încântată de ele mă gândesc că ar trebui să fie esențiale portfardului unei femei. Le consider a fi trei produse indispensabile, de care orice reprezentantă a sexului frumos are nevoie la un moment dat.

Așadar, dacă experiențele mele de testare v-au convins, am să vă spun și unde le-am văzut de vânzare. Cel mai adesea am întâlnit aceste trei produse în farmaciile Sensiblu, dar și pe site-ul 1001Cosmetice.ro.

Voi ați încercat aceste trei produse? Care dintre ele v-a plăcut cel mai mult? Ce altceva ați mai adăuga voi la capitolul ”esențiale din portfard”?



14 thoughts on “Trei produse esențiale în portfard”

  • Din fericire, eu am avut mereu unghiile tari, insa mama mea are unghii casante care se rup usor. Mereu ma intreba ce sa mai incerce pentru a le intari. Ii voi recomanda FeminoHelp

  • Eu am unghiile foarte moi, se rup extrem de repede. Chiar eram in cautarea unui produs bun. Mi se par interesante si celelalte produse. Sigur le voi incerca! Multumim de recomandare!

  • Eu nu am probleme la nici unul dintre aceste capitole, deoarece am sprancene groase si bine definite, gene lungi si dese si unghii sanatoase dupa ce am renuntat la constructiile cu gel in favoarea ojei dar am vazut reclama la aceste produse si sunt intradevar bine venite pentru cele care au probleme si nu vor sa apeleze la solutii mai costisitoare.

  • De serul de la Bonilash auzisem foarte multe lucruri si il vazusem de zeci de ori in reclame. Si totusi nu credeam ca poate face minuni. Asta pana cand am intrat in posesia lui si am simtit pe genele mele cat de bun si eficient este. Ma bucur enorm ca l-am descoperit 🙂

  • Nu le-am încercat ,dar sunt foarte interesante aceste produse și bune din ce se spune despre ele ,chiar merită încercate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.