Papuci de casă Amma, the Wow Llama

Papuci de casă Amma, the Wow Llama

Nu mai știu dacă m-am mai ”plâns” către voi din cauza faptului că am picioarele reci pe tot parcursul anului. Indiferent cât de bizar ar suna, sunt una dintre puținele persoane dependente de șosete. Și veți spune că e ceva absolut normal, nu-i așa? Numai că nu știu câte dintre voi dorm și noaptea cu șosete în picioare, spre exemplu. Ei bine, eu da, sunt această ciudățenie a naturii, dar nu pot altfel, pentru că mi-ar amorți picioarele constant. Pare-se că acest inconvenient se datorează circulației periferice deficitare, dar am găsit o soluție despre care vă voi povesti astăzi. Așadar, articolul pe care îl parcurgeți le este dedicat lor, noilor mei papuci de casă Amma, the Wow Llama.

Amma, the Wow Llama

Despre Amma, the Wow Llama

Amma, the Wow Llama este un brand de papuci din casă confecționați în proporție de 90% din materiale naturale. Este vorba, mai exact, despre lână și piele, realizați 100% handmade într-o fabrică de familie din Europa.

Partea superioară a papucilor este cea confecționată din lână exterior + interior, iar talpa este din piele întoarsă, flexibilă și antiderapantă. Talpa papucilor a fost gândită astfel tocmai pentru ca aceștia să poată fi folosiți cu succes și de către copii. Năzdrăvanii aleargă mult prin casă și astfel ar putea aluneca și s-ar putea accidenta din cauza neatenției. Din fericire, acest lucru este mai puțin probabil să se petreacă dacă au ”la purtator” papuci Amma, the Wow Llama.

Amma, the Wow LlamaDeși sunt confecționați manual, modelul de inspirație tradițional-grecească de pe lateralele papucilor este lucrat cu mașina de brodat.

Avantajele achiziționării unei perechi de papuci de casă Amma, the Wow Llama sunt următoarele:

 • lâna lasă picioarele să respire;
 • nu supra-încălzesc precum cei din materiale sintetice;
 • iau ușor forma anatomică a picioarelor;
 • sunt extrem de comozi și ușori;
 • sunt veseli, colorați, diferiți;
 • conferă o stare de bine.

Amma, the Wow LlamaUn alt aspect care pe mine mă încântă este acela că fiecare pereche de papuci este model unicat! Practic, nimeni nu va mai avea papuci ca ai mei, fapt care-mi inspiră și mie o doză de unicitate! Iată, deci, cum o pereche de papuci de casă mai altfel poate lucra și la psihic, crescând stima de sine.

Părerea mea 

Papucii de casă Amma, the Wow Llama m-au atras ca un magnet de cum i-am văzut pe pagina lor de Facebook. Mi s-au părut foarte interesanți și mi-am dorit să mă pot bucura de o pereche. Ei bine, primul contact cu cei din imagine a fost WOW, exact conform așteptărilor mele!

I-am contemplat îndelung, am admirat grija cu care au fost confecționați și-mi era milă să-i încalț. Totuși, mi-am făcut curaj și mi-am spus că i-am luat ca să-i port, așa că i-am încălțat. Fără nicio exagerare, în nici 5 secunde picioarele mele erau deja super-încălzite.

Trebuie să recunosc că nu am mai experimentat această senzație cu nicio altă pereche de papuci de casă. Sunt net diferiți și superiori perechilor de papuci avute până în prezent, drept pentru care îi îndrăgesc foarte mult!

Știu că pare hilar, însă în prima seară pur și simplu n-am putut să-i descalț. Așa că am adormit încălțată cu ei și m-am bucurat pe tot parcursul nopții de picioare încălzite constant.

Amma, the Wow LlamaTare mult mă bucur că am descoperit Amma, the Wow Llama și așa de bine mă simt cu acești papuci încât mă bate un gând. Ce-ar fi să-mi fac o colecție de astfel de papuci de casă? Nu de alta, dar îmi plac atât de mult încât mi-aș dori să am și pe alte culori și să-i schimb în funcție de pijamale. Crazy enough? Of course, dar vă spun din experiență că merită din plin, prin faptul că nu se compară cu nimic. Îi recomand de la Pământ la Cer și înapoi, cam atât de fascinată sunt de ei! 🙂

Voi ce părere aveți? Vă plac papucii de casă Amma, the Wow Llama aleși de mine? I-ați purta? Aveți deja papuci de casă de la ei?11 thoughts on “Papuci de casă Amma, the Wow Llama”

 • Arata foarte dragut! Chiar mi-ar placea si mie o pereche. Pana acum nu auzisem de ei, dar iti multumesc pentru ca ne-ai impartasit experienta ta. Eu port papuci de casa mereu, dar cu fetita mea trebuie sa ma cert ca sa ii incalte.

 • ce simpatici sunt si ce mot frumos au! si cred ca tin tare cald! imi plac, vreau si eu!!

 • Si eu port papuci de casa pentru ca nu suport sa am picioarele reci si de obicei cumpar papuci din lana de oaie de la producatorii locali dar trebuie sa recunosc ca nu am mai vazut papuci frumosi ca ai tai. Sunt intradevar modele unicat.

 • Ca niciodata, anul acesta nu am mai suferit de picioare reci, presupun ca a fost mai cald in casa fiindca am schimbat caloriferul. Acum, stau cu picioarele goale in papuci de vara :D. Am fel de fel de botosei, ciorapei, papucei dar acestia sunt super faini. Mi-ar fi placut sa va si talpaa cum este, dar imi cam dau seama.

 • Modelul ales de tine este unul dragut si foarte potrivit. Imi plac mult cum se aseaza cu picior si faptul ca nu supra incalzesc piciorul

Răspunsul tău contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: