Lunay – absorbante zilnice de la Bio Aleea

Lunay – absorbante zilnice de la Bio Aleea

Ne place să arătăm bine și să se vadă, însă de cele mai multe ori ne concentrăm atenția pe aspectul exterior. Investim în produse pentru îngrijirea părului, a tenului, a mâinilor, investim în haine, încălțăminte și accesorii. Însă de cele mai multe ori, starea de bine nu se dobândește doar privindu-ne în oglindă. Aspectul exterior nu este altceva decât un ambalaj, ca să folosesc un termen ușor forțat. Starea de bine vine când atât interiorul cât și exteriorl sunt într-un oarecare echilibru. Și dacă tot investim în articole vestimentare, de exemplu, de ce n-am investi și într-o lenjerie intimă de calitate? Dar în niște absorbante din 100% bumbac? Despre asta vreau să vorbim astăzi, despre starea de bine care ne este conferită de sănătatea și confortul zonei intime. Vă voi povesti în cele ce urmează despre cea mai recentă descoperire a mea în materie de absorbante, Lunay de la Bio Aleea.

Despre Bio Aleea

Dacă mi-ați mai urmărit activitatea de aici de pe blog, cu siguranță numele Bio Aleea nu vă este deloc străin. V-am mai vorbit despre aceștia și cu altă ocazie, când testasem o serie de produse de îngrijire corporală. Vă las aici trimitere către articolul respectiv,ca să-l parcurgeți în caz că l-ați ratat.

BioAleea a luat ființă din dorința fondatorilor de a oferi semenilor săi produse de calitate superioară, de o transparență totală în ceea ce privește ingredientele acestora. Niciunul dintre produsele BioAleea nu conține sulfați, parabeni, silicon și sunt testate de nichel și dermatologic.

Pe lângă produsele cosmetice și odorizantele de cameră bio, Bio Aleea are în portofoliul său și absorbante și tampoane. Aici vă puteți pune la curent cu toată gama disponibilă, însă eu vă voi vorbi numai despre cele încercate de mine. Am avut ocazia de a testa absorbantele zilnice Lunay din bumbac cu o picătură și iată-mă povestindu-vă despre ele.

Ce este leucoreea?

Aparatul genital feminin a fost înzestrat cu două tipuri de scurgeri, menstruație și leucoree. Dacă în cazul primeia dintre ele totul ține maxim 7 zile pe lună, pe cealaltă o avem zilnic. Menstruației îi știți deja scopul, nu mai intru în detalii. Posibil, însă, ca termenul de leucoree să nu vă fie foarte cunoscut. Ce este, de fapt, leucoreea? Este o scurgere albă vaginală, care poate avea consistența, fluiditatea și culoarea diferită de la o persoană la alta. Are rolul de a proteja aparatul genital și de a trage un semnal de alarmă când ceva este în neregulă.

Chiar dacă este o chestiune fiziologică absolut normală, poate fi deranjantă. În sensul acesta, pentru ca leucoreea să nu creeze un disconfort pe parcursul zilei, ar trebui folosite absorbante zilnice. Recomandarea mea ar fi să alegeți cu mare grijă absorbantele, fie ele zilnice sau nu. Materialul din care este confecționat este foarte important. Pielea, în general, trebuie să intre în contact cu materiale naturale, cât mai prietenoase cu aceasta. Ca atare, în cazul de față bumbacul s-ar preta cel mai bine, deci absorbantele zilnice din bumbac sunt cele indicate.

Lunay – absorbante zilnice din bumbac

Multă vreme am folosit absorbante zilnice din cu totul alte tipuri de fibre și nu mi-au făcut prea bine. De pe la jumătatea zilei până spre seară experimentam o senzație tare neplăcută, un disconfort, mă iritam local. La prima vedere absorbantele pe care le foloseam păreau ok, însă mi-am dat seama că ar fi cazul să le schimb. Și așa le-am descoperit pe acestea comercializate de Bio Aleea, Lunay, confecționate din bumbac.

LunayAbsorbantele zilnice Lunay sunt confecționate din 100% bumbac natural, ce nu a fost albit cu clor. Iată cu ce sunt diferite aceste absorbante zilnice față de alte sortimente existente pe piață:

  • lasă pielea să respire;
  • nu irită;
  • au textură moale, fină la atingere;
  • sunt hipoalergenice;
  • nu au parfum artificial;
  • au capacitate bună de absorbție;
  • au pH prietenos cu pielea;
  • nu permit dezvoltarea microorganismelor;
  • nu sunt testate pe animale.

Cum se comportă?

Atât stratul superior cât și cel interior sunt din 100% bumbac natural, iar stratul interior este adeziv. Deși pot părea aparent grosuțe, lipiciul acestor absorbante este foarte calitativ. Astfel, nu se deplasează deloc de pe slip, indiferent de activitățile pe care le întreprindeți peste zi.

Creatorii absorbantelor zilnice Lunay spun că se pot folosi și în zilele cu flux menstrual redus. Ba chiar, le recomandă cu încredere chiar și în cazurile de incontinență urinară.

Eu m-am simțit foarte bine cu ele, drept pentru care le recomand cu toată încrederea! Încercați-le și voi și veți simți diferența clară dintre acestea și tot ce-ați mai folosit până la ele. Dacă v-am făcut curioase și vă doriți să le încercați, de aici vi le puteți comanda.

Și totuși, este cineva care deja a încercat absorbante Lunay? Cum vi s-au părut? Au fost pe măsura așteptărilor voastre?



12 thoughts on “Lunay – absorbante zilnice de la Bio Aleea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.