Rutină de îngrijirea tenului iarna | Bioderma România

Rutină de îngrijirea tenului iarna | Bioderma România

Așa cum vă povesteam și într-un articol anterior, dintotdeauna am fost atrasă de înfrumusețare, încă de mic copil. Numai că pe măsură ce au trecut anii am realizat că mă preocupă mai mult îngrijirea părului și a corpului. În preferințele mele le-aș plasa pe primul loc, make-up-ul trecând în plan secund, alături de parfumuri. Și pentru că n-am fost înzestrată cu vreun ten perfect, încerc să-i acord o deosebită atenție pentru a arăta decent. În ultimii ani m-am orientat mai mult spre dermatocosmetică, am constatat că se pliază mai bine pe nevoile mele. Însă brand-ul cu care mă identific cel mai bine este Bioderma România.

Brand-ul Bioderma nu mai are nevoie de nicio prezentare, sunt convinsă că fiecare dintre voi a interacționat cu el. Produsele acestora se găsesc în farmacii și sunt create cu o deosebită atenție pentru a mulțumi toate categoriile de consumatori. Ce îmi place în mod deosebit la Bioderma este că au creat produse pentru categoria persoanelor cu piele atopică. Eu sunt una dntre ele și recunosc că doar la ei am găsit produse cu care să rezonez. Astăzi nu voi face altceva decât să vă arăt ce produse am mai consumat eu de la ei. Sunt patru la număr și le puteți vedea în imaginea de mai jos.

Bioderma RomâniaEste vorba mai exact despre o soluție micelară demachiantă, un ulei pentru duș, o cremă de față și un balsam de buze. Dar haideți să vă spun câte ceva despre fiecare în parte.

Soluție micelară demachiantă Sensibio H2O | Bioderma România

Nu este prima dată când vă povestesc despre această micelară, i-am dedicat chiar și-un articol separat. Vă povesteam atunci că am testat varianta albastră și-apoi pe cea roz și că m-am identificat mai bine cu aceasta.

Bioderma RomâniaÎn continuare îmi mențin părerea, îmi place la fel de mult ca atunci, topește machiajul instantaneu. Este perfectă pentru tenul meu sensibil, nu mi-a provocat absolut nicio neplăcere. Și-mi dau seama că-mi lipsește și că trebuie să merg la farmacie ca să-mi refac stocul. În imagine este o variantă travel-size, numai bună de aruncat în bagaj atunci când se ivește o călătorie.

Ulei de duș Atoderm | Bioderma România

Pentru mine a fost prima dată când am încercat un produs Bioderma destinat spălării. N-am mai încercat niciun gel sau ulei pentru duș de la ei, însă eram tare curioasă despre ele. Iată că recent am consumat acest ulei pentru duș din gama Atoderm.

Bioderma RomâniaNu prea știam la ce să mă aștept, însă am rămas plăcut surprinsă de finețea și blândețea acestui ulei de duș. Are consistența unui ulei, însă este puțin mai fluid, iar în contact cu apa face suficient de multă spumă. Îndepărtează foarte bine impuritățile de pe piele și în același timp o hidratează. După duș eram reconfortată și nu mai simțeam nevoia să-mi aplic o loțiune pentru corp.

Cremă pentru față Hydrabio Perfecteur SPF30 | Bioderma România

Cu siguranță nici această cremă pentru față nu vă este străină, deoarece ați mai văzut-o la mine pe blog. Vă povestisem despre ea în articolul în care vă arătam cele două produse Hydrabio testate de mine. În continuare îmi place și satisface nevoile tenului meu.

Bioderma RomâniaMă încântă faptul că recipientul dispune de pompiță pentru că astfel se conservă proprietățile cremei. Are o nuanță plăcută de roz deschis, este de o finețe inimaginabilă și are un miros plăcut, foarte discret. Consistența sa este foarte faină și se absoarbe repede în piele hidratând-o instantaneu.

Balsam de buze Atoderm | Bioderma România

Iarna aceasta, nu am idee de ce, pielea extrem de subțire a buzelor mi-a luat-o razna. Posibil să fie și din cauza faptului că am cam făcut abuz de ruj lichid mat în ultima perioadă. Evident că am tot încercat diverse produse pentru hidratarea buzelor, însă nimic nu a dat rezultate. Asta până când ”mi-a căzut în mână” balsamul de buze Atoderm de la Bioderma.

Bioderma RomâniaCe m-a surprins foarte tare la acest balsam de buze este design-ul acestuia. Cu toate că la prima vedere pare a avea un ambalaj aparent obișnuit, când i se îndepărtează capacul e diferit. Are o tăietură oblică, delicată, feminină, care te determină să-l folosești de drag.

Bioderma RomâniaȘi nu numai ambalajul m-a uimit, ci și mirosul acestui balsam de buze. Mă așteptam să aivă deja bine-cunoscutul miros de vanilie, însă ce credeți? Acesta miroase delicios a fructe de pădure (preferatele mele)! Este genial, foarte emolient, hidratează în profunzime și repară crăpăturile buzelor. Îl folosesc din toamnă și abia dacă l-am consumat pe jumătate, la momentul actual fiind preferatul meu.

Concluzii

Produsele Bioderma nu au făcut altceva decât să mă convingă de faptul că sunt ceea ce am eu nevoie. Mi se potrivesc de minune și e faină senzația aceasta de siguranță pe care o dobândesc când le folosesc. Tot ce am folosit până în prezent s-a pliat perfect pe nevoile pielii mele și asta mă face foarte fericită! Vă recomand și vouă să studiați gamele Bioderma aici și să optați pentru cea care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Voi ce ați mai încercat de la Bioderma? Ce mi-ați mai putea recomanda pentru pielea mea uscată-sensibilă, ușor atopică?13 thoughts on “Rutină de îngrijirea tenului iarna | Bioderma România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.