Geantă plic MASIMA – Yay or Nay?

Geantă plic MASIMA – Yay or Nay?

Se cunoaște faptul că femeile, prin natura lor, sunt mai preocupate de modă decât bărbații. Indiferent de cât de multe articole vestimentare am avea, niciodată nu avem cu ce să ne îmbrăcăm. Însă marea noastră slăbiciune sunt de fapt accesoriile: gențile, curelele, portofelele… tot ce ține de marochinărie. Nu cred că am întâlnit vreo reprezentantă a sexului frumos care să spună că deține prea multe genți, spre exemplu. Ne place să avem o colecție generoasă de poșete de toate dimensiunile și pentru diferite ocazii. De ceva timp și-a făcut loc în colecția mea o geantă plic pe cât de simplă, pe atât de interesantă. Este vorba despre un plic de dimensiuni medii, de la Atelierul MASIMA.

Despre Atelierul MASIMA

MASIMA a luat ființă în Cluj-Napoca din dorința de a veni cu ceva nou în industria marochinăriei românești. Acest atelier se remarcă prin bogata gamă de produse realizate în atelierele proprii, confecționate cu piele de foarte bună calitate.

Care este avantajul achiziționării produselor MASIMA? Acela că vă veți bucura de produse de calitate superioară la prețuri de producător. MASIMA reprezintă îmbinarea perfectă între modern și tradițional, între aspect și funcționalitate.

Pentru MASIMA clientul este în centrul tuturor acțiunilor sale. Produsele sunt realizate cu o deosebită atenție la detalii, fără a face rabat de la calitate, vizându-se satisfacerea clientului final.

În portofoliul acestui atelier se regăsesc curele din piele pentru femei și bărbați, genți, poșete, serviete, portofele și multe altele. Ba chiar, recent am văzut și câteva modele de șorțuri pentru bucătari! Spuneți voi dacă nu este prea faină ideea acestora!

Despre genți

Geanta este accesoriul esențial al unei femei, care nu se demodează niciodată. Nici nu ar avea cum, având în vedere lunga serie de schimbări prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta trebuie să completeze perfect ținuta celei care o poartă, să fie în același ton. Așa au apărut gențile elegante, casual și chiar sport, deoarece era inestetic să asociem o geantă cu prestanță unui trening.

Geanta nu este altceva decât un portabil spațiu de depozitare al femeii, care să-i permită acesteia transportul lucrurilor necesare. În funcție de activitățile pe care urmează să le întreprindă, geanta poate avea dimensiuni mai mici sau mai mari. Spre exemplu, gențile de zi cu zi sunt de regulă mai încăpătoare, pe când cele de seară sunt de dimensiuni mai mici. Astfel a luat naștere geanta plic, pentru acele momente în care nu este nevoie să se transporte decât strictul necesar.

Geantă plic MASIMA

După cum vă spuneam anterior, recent am făcut loc unui plic MASIMA în colecția mea de genți. Este de dimensiuni medii, confecționat din piele întoarsă naturală de un maro-ciocolatiu delicios și cu feronerie argintie. La interior dispune de o căptușeală calitativă în aceeași nuanță plăcută.

Plicul este dur, păstrându-și forma chiar dacă nu are nimic în el. Nu este genul acela de plic moale care ia forma obiectelor din interior și cu siguranță știți la ce mă refer. Din acest punct de vedere sunt foarte mulțumită, are exact lucrătura care-mi place.

Obiectele stau foarte bine organizate în interior și nu alunecă dintr-o parte în alta. Nu este genul acela de plic enervant în care se face un haos total în timpul purtării. Sunt încântată de calitatea acestui plic, pentru că deși are la activ numeroase purtări, încă arată excepțional, ca nou aș zice.

MASIMAAceastă geantă plic impune o postură dreaptă persoanei care o poartă. Faptul că nu are în dotare baretă de pus pe umăr implică purtarea acesteia sub braț. Acest aspect vine ”la pachet” cu un spate drept, lucru care mi se pare foarte bine gândit.

Cumva, o astfel de geantă plic precum cea de la MASIMA scoate feminitatea din noi, ne ”obligă” să fim femei. Postura dreaptă, umerii în spate, pieptul în față și privirea înainte denotă eleganță, rafinament și încredere în sine. Iată cum aparent o simplă geantă de genul acesta poate aduce schimbări pozitive în atitudinea unei femei.

Și deși unii critici de modă o consideră demodată, mie mi se pare de o eleganță incomensurabilă. Am senzația că geanta plic nu va fi niciodată out of style. Așa că la întrebarea ”Yay or Nay?” răspunsul meu este afirmativ.

Dacă vă face cu ochiul plicul meu maro-ciocolatiu, aflați că încă este pe stoc și se poate comanda de aici.

Concluzii

Atelierul MASIMA mi-a atras atenția inițial pe Instagram unde admiram toate creațiile postate acolo. Bineînțeles că nu aveam de unde să știu despre calitatea acestora doar privindu-le, însă acum m-am convins. Având în uz propria mea geantă plic am putut remarca atât de atenția la detalii cu care a fost lucrată, cât și calitatea superioară a materiei prime.

Din câte am văzut, MASIMA are modele unice, pe care nu le-am mai văzut pe nicăieri. Și cel mai tare m-a cucerit logo-ul lor ștanțat pe o mare parte dintre produse. Mi se pare că arată genial bătut în piele naturală!

Vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site dacă sunteți în căutarea unor articole de marochinărie mai… altfel. Cu siguranță veți găsi ceva care să vă placă. Eu deja am mai pus ochii pe câte ceva. 😀

Dar spuneți-mi, sunt printre voi persoane care deja au articole MASIMA în colecție? Ați purta un astfel de plic din piele întoarsă? Ce v-a atras atenția în mod deosebit?

 17 thoughts on “Geantă plic MASIMA – Yay or Nay?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.