Produse cosmetice de la Valentino Cosmetics

Produse cosmetice de la Valentino Cosmetics

Femeile, prin natura lor, sunt mult mai preocupate de aspectul lor fizic decât bărbații. Și deoarece își doresc să rămână tinere și frumoase (în ciuda vârstei din C.I.) investesc diverse sume în produse care le promit aceste lucruri. Ne-am obișnuit să spunem că frumusețea este costisitoare, însă rostul meu în blogosferă este acela de a vă arăta și alternative avantajoase. Pentru că da, putem arăta bine și cu un buget restrâns, trebuie doar să știm unde să căutam. În primăvară am descoperit un site ce comercializează produse cosmetice de la diverse brand-uri și vreau să-l împărtășesc cu voi. Valentino Cosmetics se numește și are sub cupola sa următoarele brand-uri:

  • Ados
  • Arcocere
  • Art-De-Lautrec
  • Farmasi
  • Lovely
  • Mr. Nail
  • Pretty-by-Flormar
  • Verdeoasi
  • Pielor
  • Hammam-El-Hana
  • Casalfe
  • Petit-Maison

Pe valentinocosmetics.ro găsiți tot ce aveți nevoie pentru un aspect fizic impecabil. De la produse de make-up și manichiură, până la produse de îngrijire corporală și pentru epilare, toate așteaptă cuminți să fie descoperite. Din toată lista brand-urilor mai sus menționate, până în prezent nu am încercat decât câteva. Este vorba mai exact despre Pretty-By-Flormar (despre care v-am povestit mai demult aici), Ados, Pielor și Hammam-El-Hama. De la ultimul brand n-am folosit decât o cremă travel size, mi-a plăcut mult, însă nu v-am scris despre ea. Însă haideți să vă povestesc câte ceva despre produsele recent consumate, de la Ados și Pielor.

Valentino CosmeticsEste vorba despre două măști de față, două creme de mâini, o ojă și un lac de unghii pentru uscare rapidă. Dacă sunteți curioase ce părere am avut despre ele, parcurgeți în continuare acest articol.

Mască de față Pielor Renewal Code | Valentino Cosmetics

Masca facială textilă Pielor Renewal Code este îmbogățită cu acid hialuronic și colagen. Aceste două ingredente au rolul de a contribui la hidratarea tenului și reducerea ridurilor de la nivelul tenului.

Valentino CosmeticsPielor Renewal Code este o mască de față de tip șervețel, cu decupaje în zona ochilor, a nasului și a buzelor. Se aplică pe fața curată și uscată, se presează cu grijă și se lasă să acționeze preț de 20 de minute. După îndepărtare nu se necesită clătire cu apă, ci se recomandă masarea surplusului de produs pe ten.

Masca este extrem de bine impregnată, miroase frumos și conferă o senzație de răcoare tenului. Dat fiind faptul că am folosit o singură mască de acest tip, nu mă pot pronunța asupra aspectului ridurilor. Însă în ceea ce privește celălalt aspect, să știți că mi-am simțit tenul foarte hidratat și în timpul, dar și după aplicare. Categoric, aș mai folosi această mască, deoarece simt că a făcut un bine tenului meu. Am folosit-o seara, iar a doua zi n-am mai simțit nevoia să-mi aplic o cremă de față.

Masca de față Pielor Vital Infusion | Valentino Cosmetics

Este tot o mască facială textilă, la fel ca și cealaltă. Doar că aceasta are în compoziție acid hialuronic, colagen, extract de avocado și de rodie. Primele două ingrediente mențin hidratarea tenului și ameliorează ridurile, ultimele două au efect reparator asupra tenului.

Valentino CosmeticsȘi aceasta este o mască de față de tip șervețel, cu decupaje în zona ochilor, a nasului și a buzelor. Se aplică pe fața curată și uscată, se presează cu grijă și se lasă să acționeze preț de 20 de minute. După îndepărtare nu se necesită clătire cu apă, ci se recomandă masarea surplusului de produs pe ten.

La fel ca și în cazul celeilalte, este foarte bine impregnată, miroase frumos și răcorește tenul. În urma folosirii acestei măști, nu numai că mi-am simțit tenul hidratat, însă coșurile pe care le aveam pe față erau vizibil micșorate dimineață. În cazul meu chiar a avut un efect reparator vizibil, lucru care m-a uimit! Mi-ar plăcea să-mi fac stoc de măști din acestea pentru că pare-se că tenul meu le agrează.

Aceste două măști testate de mine, cât și multe alte sortimente se pot achiziționa de aici.

Cremă de mâini Pielor Magnolia | Valentino Cosmetics

Crema de mâini Pielor Magnolia are o textură ușoară, se absoarbe repede în piele și nu lasă film gras la suprafața acesteia. În compoziția acestei creme intră untul de Shea și glicerina, care protejeaza și catifeleaza mâinile fără a lăsa o senzație uleioasă.

Valentino CosmeticsCrema de mâini Pielor este una dintre puținele creme cu care pot spune că m-am împăcat foarte bine. Rareori îmi simt pielea mâinilor așa de bine hidratată, puține produse îmi satisfac această nevoie. Ei bine, am ajuns la concluzia că esențele tari chiar se țin în sticluțe mici. Această cremă de doar 30 ml a reușit să confere mâinilor mele hidratarea și finețea care le era atât de necesară.

Acest produs, dar și alte creme Pielor găsiți pe site chiar aici.

Mostre de cremă de mâini Pielor | Valentino Cosmetics

Pielor este singurul brand la care am văzut mostre de cremă de mâini, la pliculeț. Mi se par foarte ingenioase și perfecte pentru acelea dintre noi care nu obișnuiesc să poarte crema de mâini în geantă. Un pliculeț ajunge pentru o folosire și poate fi strecurat cu ușurință în orice buzunar, pentru că este insesizabil.

Valentino CosmeticsMie îmi sunt foarte utile aceste pliculețe mai ales când plec de acasă cu gentuțe de dimensiuni medii sau mici. Deoarece am pielea destul de uscată, obișnuiesc să mă dau cu cremă după fiecare spălare pe mâini. Îndeosebi iarna mi se usucă mai tare și mai repede pielea mâinilor, și de la frig, dar și de la apă și săpun. Așadar, pliculețele cu cremă de mâini sunt un must pentru mine, mai ales în anotimpurile reci. Ce spuneți, așa-i că-i tare ideea?

Ados Gel Lack 7 Days | Valentino Cosmetics

Oja Ados Gel Lack 7 Days s-a vrut a fi o ojă cu aspect de gel, care să reziste pe unghii șapte zile,. Ei bine, după ce am supus-o la numeroase teste, vă pot garanta că este o reușită!

Este foarte pigmentată și acoperă unghiile perfect și uniform dintr-un singur strat. Apoi, luciul inițial este precum cel al unghiilor cu gel și foarte puțin se mai pierde pe parcursul celor șapte zile. Are o aderență foarte bună, nu sare de pe unghii chiar dacă răzuiți diverse cu unghiile. Ca femei, întreprindem diverse activități casnice care implică folosirea mâinilor și a unghiilor. Sunt convinsă că niciuna dintre voi nu s-ar aștepta să-i reziste oja obișnuită o săptămână. Mai ales în condițiile în care faceți curățenie generală în casă, de exemplu. Ei bine, iată că se poate! Mie mi-a ținut, drept pentru care vă recomand și vouă să o încercați. În imaginea de mai jos puteți vedea cum arată aplicată pe unghii într-un singur strat.

Valentino Cosmetics

Ados Lac de unghii pentru uscare rapidă | Valentino Cosmetics

Dacă ați avut de-a face cu oje care se usucă greu sau n-aveți răbdare să le lăsați să se usuce în voie, am soluția! Vă este necesar acest lac de unghii pentru uscare rapidă de la Ados, care vă ușurează mult munca.

Valentino CosmeticsNu numai că înjumătățește timpul de uscare al ojei, dar funcționează de minune și ca top coat și vitaminizant. Sigilează foarte bine manichiura, conferind astfel o mai bună rezistență ojei și deopotrivă întărește unghiile. Mă bucur tare mult că am descoperit acest produs pentru că mă ajută enorm. Eu stau cam prost cu răbdarea și mereu reușeam să-mi stric câteva unghii. Acum am scăpat de o grijă în plus. Încercați-l și voi pentru că merită.

Concluzii

Începusem acest articol prin a vă promite că vă prezint alternative accesibile ale produselor de înfrumusețare. Nu m-am dezis de la aceasta deoarece îmi place să împărtășesc cu voi tot ce cred că v-ar putea fi de folos. Toate produsele despre care v-am vorbit mai sus n-au costat mai mult de 10 lei fiecare. Maștile și cremele de mâini sunt în jur de 5 lei, dar din punct de vedere al calității concurează cu cele scumpe. Iată, deci, că frumusețea poate fi accesibilă și nu trebuie cheltuită o avere pe produsele de îngrijire.

Vă recomand să aruncați și voi o privire pe site, garantându-vă că nu veți iei cu mâna goală. Sunt atât de multe produse tentante și de calitate, încât ar fi păcat să nu vă aprovizionați de pe valentinocosmetics.ro.

Voi ați încercat vreun produs dintre cele despre care v-am povestit? Aveți vreo comandă la activ pe site?



18 thoughts on “Produse cosmetice de la Valentino Cosmetics”

  • Ceava am auzit din brabd-urile mentionate dar le credeam de sine statatoare. Am intrat pe site si imi fac cu ochiu 3 game. Acum astept sotul sa vad ce il conving sa plateasca.

  • Rolul tău în blogosferă îşi îndeplineşte scopul. De-ai şti cât de bulversată sunt uneori fiindcă sunt atât de multe produse pe piață din care nu ştiu ce să aleg. De obicei cumpăr ce am nevoie, dar se dovedeşte că produsul nu mă ajută şi e şi scump. Eh, aici la tine pe blog în sfârşit am găsit ghidul de care aveam nevoie, iar faptul că am aflat de ValentinoCosmetics mă bucură enorm.
    Ps: Îmi plac jnghiile tale şi lacul roz arată minunat!

  • Ma atrag si pe mine mult produsele de la Pielor, in special cremele de maini si mastile de fata, dar pana acum nu am apucat sa le testez. Poate pe viitor

  • Nu am încercat nici un produs de la acest brand, însă par a fi atractive. Din atâtea opțiuni pe piață, e cam greu să găsești ceva care să ți se potrivească. Nevoile și preferințele diferă…

  • Nu știam despre acest site, desi sună a casa de modă Valentino. Nu cred ca are totusi nici o legătură, nu? Am auzit doar de câteva dintre brandurile comercializate de acest site dar nu le-am încercat niciodată. E bine de știut ca au prețuri accesibile. Poate îmi fac curaj sa dau și o comanda cândva.

  • Uite ca nu stiam de existenta acestui site! Chiar o sa arunc un ochi peste acele masti de fata. Eu obisnuiesc sa imi cumpar pliculete cu fel si fel de masti deoarece imi sunt mult mai practice atunci cand calatoresc (economisesc spatiu). 😁 Multumesc pentru recomandare!

  • Tare mult mi-a placut sa iti citesc articolul. Pe o piata unde sunt o multime de produse care mai de care mai costisitoare, este revigorant sa gasesti cosmetice la preturi accesibile care sa functioneze. Iti multumesc pentru inspiratie, cu siguranta ma voi uita pe site sa vad ce gasesc!

  • Nu am mai auzit pana acum de acest site insa cred ca am sa intru sa vad cam ce au pe acolo!

  • Nu am testat încă produse de la acest brand, însă datorită preţului accesibil chiar mă tentează să încerc câteva dintre ele. Cel puţin măştile de faţă care au în compozţie acidul hialuronic, atât de benefic pentru tenul nostru. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.