Îngrijire corporală cu produse Gamarde

Îngrijire corporală cu produse Gamarde

Îngrijirea corporală este un subiect de mare interes pentru mine, îndeosebi îngrijirea pielii. Asta mai ales din cauză că am fost înzestrată de mama natură cu o piele uscată. Indiferent cât de bine mă hidratez inclusiv intern, am pielea uscată în orice anotimp. Pentru că îmi doresc să am o piele vizibil hidratată și frumoasă, aplicarea loțiunii de corp este la ordinea zilei. Însă astăzi vreau să vă povestesc despre altfel de produse, unul pentru călcâie și altul anticelulitic, ambele de la Gamarde. Primul produs pe care l-am încercat de la acest brand a fost apa termală. Un recipient de 250 ml mi-a ajuns din noiembrie până în aprilie, aplicat zilnic. Și atât de mult mi-a plăcut încât mi-am dorit să încerc și alte produse de la ei. Așa că iată-mă povestindu-vă despre crema reparatoare pentru călcâie și uleiul pentru masaj anticelulitic Effislim.

GamardeDespre Gamarde

Gamarde este singura linie de fito-dermatocosmetice bio care garantează 100% ingrediente de origine naturală în compoziție. Formula produselor Gamarde reprezintă o combinație rară a principiilor frumuseții ce întâlnesc dermatologia și plantele.

Produsele dermatocosmetice Gamarde au la bază ingrediente active, cu proprietăți de înfrumusețare și regenerare. Acestea sunt certificate BIO, sunt dedicate în special pielii sensibile și nu sunt testate pe animale. Nu conțin silicon, parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale provenite din petrochimie, coloranți, conservanți sau parfum de sinteză.

Dar să vă povestesc câte ceva despre experiența de testare a celor două produse pe care vi le-am arătat mai sus.

Ulei drenant activ anticelulitic Effislim | Gamarde

Chiar dacă de 5 ani de zile am adoptat un stil de viață sănătos, ceva celulită tot mai am pe coapse. Asta pentru că fiziologic corpul femeii a fost dotat cu mai multe celule adipoase decât cel al bărbatului. Dintr-un motiv sau altul, chiar dacă fac mișcare fizică și mănânc cât de cât ok, celulita nu vrea să mă părăsească. Nu e mai deloc vizibilă, însă eu știu că este acolo și-mi doresc să procedez la eradicarea acesteia. În sensul acesta, de ceva timp am început să folosesc uleiul drenant activ anticelulitic de la Gamarde. Îl folosesc de câteva ori pe săptămână și cel mai bine dă randament în cazul meu în combinație cu bățul de bambus. Are un miros plăcut și o textură foarte plăcută ce permite o masare îndelungată a zonelor vizate. Încă de la prima utilizare pielea a arătat mult mai fermă, mai plină din interior și mai întinsă. Așadar, pot afirma cu tărie că acest ulei drenant activ anticelulitic Effislim are rezultate imediate.

GamardePrintre ingredientele active se numără următoarele:

  • Apă termală – calmantă, dermo-protectoare, bogată în sulf;
  • Ulei de argan – efect de hrănire, regenerare;
  • Ulei esențial de pin – efect decongestionant;
  • Uleiuri esențiale de mirt și chiparos – efect decongestioant;
  • Ulei esențial de scorțișoară – excelent tonifiant și cu efect de stimulare.

În cazul în care testimonialul meu v-a convins și vă doriți să-l încercați, de aici îl puteți achiziționa. Eu pot doar să vă garantez că folosit cu regularitate funcționează de minune în scopul pentru care a fost creat.

Cremă reparatoare pentru picioare | Gamarde

Deși îmi fac pedichiura destul de des (cel puțin la fel de des ca vara), pare-se că n-am reușit să-mi țin sub control pielea călcâielor. Cel puțin nu așa cum mi-aș fi dorit. Făcând o retrospectivă, parcă niciodată nu am avut pielea călcâielor mai uscată ca în această iarnă. Indiferent ce produse pentru picioare am folosit, toate mi-au oferit o hidratare superficială. Datele problemei s-au schimbat atunci când am început să folosesc crema reparatoare pentru picioare de la Gamarde. Este net superioară celorlate încercate până în prezent, are o textură foarte emolientă, ușor grasă. Însă se absoarbe instantaneu în piele, nu lasă film uleios la suprafața acesteia și îmi lasă călcâiele reparate și catifelate ca de bebeluș. Și în cazul acesteia rezultatele s-au văzut de la prima aplicare, fapt care m-a uimit și impresionat!

GamardePrintre ingredientele-minune se află:

  • Apă termală – calmantă, dermo-protectoare, bogată în sulf;
  • Unt de shea – efect de catifelare, protejează epiderma;
  • Mentol – efect de prospețime, de stimulare, de tonifiere;
  • Ulei esențial de ceai verde – efect purificator;
  • Vitamina E naturală – acțiune anti-radicali, reparare;
  • Uleiuri de floarea-soarelui și argan – bogat în Omega 3, 6 și Vita E, repară și hrănesc epiderma.

Pentru că în cazul meu a funcționat atât de bine, vă recomand și vouă să încercați acest produs pentru repararea călcâielor. O puteți comanda de aici spre a vă bucura de toate beneficiile acesteia.

Concluzii

Că produsele Gamarde sunt realizate din 100% ingrediente de origine naturală nu este un mit. Lucrul acesta se simte din plin la fiecare aplicare, este o senzație notabilă. Încă de la primul contact cu produsele se poate sesiza diferența față de restul dermatocosmeticelor de pe piață. Eu le folosesc cu toată încrederea și văzând cât de bine se prezintă pielea mea, îmi doresc să mai încerc și altceva. Mi-au atras atenția în mod deosebit produsele de față și de mâini. Sunt convinsă că voi obține rezultate la fel de bune, precum și-n cazul celor de față. Mie Gamarde mi-a câștigat încrederea, fapt pentru care vi le recomand și vouă! Cu siguranță veți fi la fel de mulțumite de ele ca și mine.

Un alt aspect de apreciat este acela că Gamarde a optat pentru ambalaje minimaliste, dar pentru o calitate superioară. Gamarde a urcat rapid în topul preferințelor mele și voi continua să-i recomand și să folosesc produsele acestora.

Voi ați încercat ceva de la ei? Ce altceva îmi mai puteți recomanda?



5 thoughts on “Îngrijire corporală cu produse Gamarde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.