A.S.P. Luxury Haircare | Affinage România

A.S.P. Luxury Haircare | Affinage România

O zicală spune că ”nu există femeie urâtă, ci doar neîngrijită” și trebuie să vă mărturisesc că sunt complet de acord cu aceasta. De-a lungul timpului am asistat la nenumărate transformări ale persoanelor din jurul meu. Totul începe în momentul în care femeia hotărăște să-și acorde puțin mai multă atenție decât de obicei. Nu este deloc greu, trebuie avute în vedere în primul rând părul, tenul, mâinile și unghiile. Practic, acestea ne atrag prima dată atenția când interacționăm cu o persoană, nu-i așa? Despre îngrijirea părului vom vorbi astazi, mai exact despre o nouă serie de produse A.S.P. Luxury Haircare încercată de mine.

Îngrijirea părului m-a preocupat dintotdeauna, pentru mine aspectul sănătos al acestuia fiind foarte important. Nu este prima dată când încerc produsele acestui brand, o altă experiență de testare a unei alte game v-a fost povestită aici. Și pentru că la momentul respectiv am fost fascinată de rezultatele obținute, mi-am dorit să mai încerc și altceva. De data aceasta m-am axat pe produse pentru volum, dat fiind faptul că îmi căzuse destul de mult păr. Dacă au funcționat sau nu, vă povestesc în cele ce urmează.

A.S.P. Luxury HaircareAcestea sunt produsele încercate, cinci la număr, dar zic să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte.

Kitoko Volume-Enhance Cleanser | A.S.P. Luxury Haircare

Cleanserul pentru volum de la Kitoko este de fapt șamponul, cu ajutorul lui mi-am îndepărtat impuritățile din păr. Numai că fiind cleanser nu face spumă la fel ca un șampon obișnuit. Pur și simplu se distribuie uniform pe păr, se masează bine și se clătește cu apă din abundență.

A.S.P. Luxury HaircareDeși mai folosisem în trecut cleansere pentru păr, mi-a luat ceva timp până să mă obișnuiesc cu acesta. Dar am fost tare mulțumită de rezultatele folosirii acestuia împreună cu celelalte două produse pentru volum.

Kitoko Volume-Enhance Leave-in Treatment | A.S.P. Luxury Haircare

Acest produs este sub formă de spray lichid și deși îl folosesc din vară, mai am cam jumătate de recipient. Se aplică foarte ușor pe părul umed, prin pulverizare și nu îngrașă deloc părul.

A.S.P. Luxury HaircarePrintre ingredientele sale se numără ceaiul verde, laleaua de foc, pantenolul și karite, toate conferindu-i un miros foarte atrăgător. Cel puțin mie îmi place și mă bucur că persistă ore bune pe păr. În afară de acest aspect, conferă un volum vizibil părului, indiferent cât de rar sau de fin ar fi.

Affinage Mode Root Booster Mega Volume Mousse | A.S.P. Luxury Haircare

Spume pentru volum am mai încercat nenumărate de-a lungul timpului, însă niciuna nu m-a dat pe spate. Aceasta în schimb este de top, este singura de la care am obținut rezultate WOW!

A.S.P. Luxury HaircarePulverizată direct la rădăcină cu ajutorul acelei tije spuma conferă părului un volum dramatic, nemaiîntâlnit! Am rămas foarte impresionată când am văzut cât de tare mi-a ridicat firele de păr de la rădăcină! Însă pentru un volum ceva mai așezat îi puteți scoate tija și aplica pur și simplu, ca pe o spumă obișnuită. În ambele cazuri vă garantez că veți fi foarte mulțumite de rezultat.

În imaginea de mai jos vă arăt rezultatul folosirii celor trei produse de mai sus, ca să vă faceți o părere.

A.S.P. Luxury HaircareDupă cum puteți vedea, părul nu numai că are volum, însă este și foarte lucios, drept și disciplinat, fără vreo altă intervenție asupra sa.

Kitoko Sun Defence UV Protect Spray | A.S.P. Luxury Haircare

În încercarea mea de a-mi proteja părul de orice, mi-am dorit foarte mult un spray pentru protecție UV. Acesta mi-a fost de mare folos toată vara, însă eu îl folosesc și acum. Asta pentru că eu consider că așa cum pielea e afectată de razele UV tot timpul anului, la fel se întâmplă și cu părul.

A.S.P. Luxury HaircareLa fel ca și în cazul tratamentului leave-in pentru volum, și acest spray pentru protecție UV miroase delicios. Cu siguranță acest lucru se datorează ingredientelor precum rodie, pepene roșu, ceai verde și karite. Pulverizez acest spray aproape de fiecare dată când ies din casă și-mi place că nu-mi îngrașă și nu-mi zburlește părul. Mă așteptam să devină ușor frizzy, dar apoi mi-am amintit că este un produs profesional, prietenos cu părul.

Kitoko Arte Style Extend Dry Shampoo | A.S.P. Luxury Haircare

De când am descoperit șampoanele uscate am fost tentată să încerc cât mai multe mărci, inclusiv de la Kitoko. Eram tare curioasă să văd ce rezultat obțin în urma folosirii acestuia, așa că mi-am lăsat părul să se îngrașe intenționat.

A.S.P. Luxury HaircareÎn timpul aplicării acestui șampon uscat am experimentat o senzație foarte plăcută de răcoare la nivelul scalpului. Este diferit de ce am mai încercat în materie de șampoane uscate și datorită faptului că nu lasă reziduuri la rădăcină. Și ce îl face cu adevărat special este că nu numai că absoarbe sebumul, dar conferă părului și un boost de volum. În imaginea de mai jos puteți vedea cum arăta părul meu înainte și după folosirea acestui produs.

A.S.P. Luxury HaircareAm fost profund impresionată de rezultatul obținut, pentru că părul arăta ca proaspăt spălat. Este cel mai fain șampon uscat din câte am încercat până în prezent, drept pentru care îl recomand cu încredere!

Kitoko Detangling Comb | A.S.P. Luxury Haircare

Și pentru că îmi pierdusem pieptenele cu dinți rari, îmi era musai necesar altul. Astfel am început să-l folosesc pe cel de la Kitoko, de care sunt extrem de mulțumită.

A.S.P. Luxury HaircareDacă sunteți pe aici de ceva timp, știți că v-am mai scris pe blog despre pieptănarea părului. Vă povesteam atunci că de ani buni de zile nu mă mai pot pieptăna cu altfel de pieptene decât cu dinții rari. Cu toate că nu mi se încurcă foarte tare, încerc să evit pe cât posibil ruperea acestuia. De aceea, tot timpul folosesc un pieptene cu dinții rari, în cazul de față pe cel de la Kitoko. Îmi place foarte mult mai ales pentru că este compact și-l pot transporta cu ușurință în geantă.

Concluzii

Eu m-am convins: folosirea produselor de la A.S.P. Luxury Haircare este întotdeauna o experiență pe cinste! Asta pentru că fiind produse profesionale, sunt atent create din grijă și respect pentru consumatori. Categoric, după folosirea unei game A.S.P. Luxury Haircare părul vostru va arăta de parcă v-ați fi lăsat pe mâna unui celebru hairstilist. Puteți avea un păr ca la salon la voi acasă alegând produsele potrivite. Eu voi arunca o privire pe site-ul lor ca să identific și alte produse care ar merita încercate. Vă recomand și vouă să faceți același lucru, pentru că părul vostru merită momente de răsfăț din partea A.S.P. Luxury Haircare.

Voi ați încercat vreun produs de la ei? Ce îmi mai puteți recomanda?26 thoughts on “A.S.P. Luxury Haircare | Affinage România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.