Socks in Box – X-mas edition | Pirin Hill

Socks in Box – X-mas edition | Pirin Hill

Ca orice pasionată de modă, încerc să fiu la curent cu tot ce apare nou sau cu ce e în tendințe. Însă nu mă preocupă numai aspectul exterior sau ceea ce port ”la suprafață”, ci și articolele vestimentare ”de corp”. Nu demult vă povesteam despre importanța pe care o acord în general șosetelor și lenjeriei de corp. Deși avem deseori tendința de a le neglija, ele sunt cu adevărat importante. Asta deoarece ne pot aduce un plus de confort și o stare de bine în funcție de materialele din care sunt confecționate. Descoperisem recent șosetele din bambus și vă povesteam despre ele cu mare entuziasm. Astăzi vă vorbesc despre același lucru, dar de data aceasta despre conceptul Socks in Box de la Pirin Hill.

Despre Pirin Hill

Vă reamintesc faptul că Pirin Hill este la origine un brand bulgăresc de șosete de calitate la prețuri accesibile. Aceștia au în spate o vastă experiență acumulată de-a lungul anilor în care au lucrat pentru englezi, francezi și germani. Șosetele acestora reprezintă alternativa celor asiatice, de slabă calitate și a celor de brand, nejustificat de scumpe.

Știu că ați văzut ceva similar și în articolul trecut, însă de data aceasta este vorba despre un ambalaj premium.

Socks in Box Pirin HillEste un ambalaj premium deoarece este confecționat dintr-un carton lucios, dur, de calitate și cu închidere cu capac. Nu am informații exacte, însă cred că este realizat din materiale reciclate și desigur că la rândul său poate fi refolosit.

LUXURY BOX 7 Comfort Feet | Socks in Box Pirin Hill

În primul articol în care vă povesteam despre experiența de purtare a șosetelor Pirin Hill vă arătam box-uri de 3 perechi. Ei bine, de această dată vin în atenția voastră cu un luxury box cu șapte perechi de șosete de bambus. Și nu este vorba numai despre ambalajul complet diferit de al celorlalte, ci și de design. Box-ul de față conține șapte perechi de șosete cu motive de Crăciun sau de iarnă, câte una pentru fiecare zi a săptămânii.

Socks in Box Pirin HillToate cele șapte perechi de șosete sunt confecționate din 78% Bambus, 21% Poliamidă, 1% Elastan. Fiecare pereche este prevăzută cu cusătură plată, vârf și călcâi întărit, precum și protecție antibacteriană.

Socks in Box Pirin HillȘosetele de bambus au o textură fină, catifelată, sunt foarte confortabile și călduroase, absorb și evaporă transpirația. De când port șosete de bambus nu mi-am simțit niciodată picioarele transpirate, iar circulația periferică mi-e vizibil îmbunătățită. Este, realmente, o experiență unică, diferită de absolut tot ce am mai încercat până să le descopăr pe acestea.

Socks in Box Pirin HillRecent lansată, cutia luxuriantă cu șapte perechi de șosete din bambus de la Pirin Hill poate reprezenta o idee inedită de cadou. Cu siguranță reprezentantele sexului frumos ar fi foarte încântate să găsească o astfel de cutie sub bradul de Crăciun. Cel puțin, mie mi-ar surâde această idee foarte tare, mi-ar plăcea câte o cutie din fiecare model. Astfel, mi-aș înlocui toate șosetele cu din acestea din bambus, lucru care mi-ar face picioarele fericite și mai zburdalnice decât de obicei.

Este incredibil ce bună-dispoziție îmi poate da perechea de șosete potrivită, însă nu știi până nu încerci. Vă recomand și vouă cu cel mai mare drag și cu cea mai mare încredere să le achiziționați. Cu siguranță veți fi la fel de mulțumite de ele ca și mine! Box-uri de trei sau de șapte perechi, cu diverse pattern-uri găsiți aici.

Este cineva care deja a încercat șosetele din bambus Pirin Hill? Cum vi se par? Vă plac?11 thoughts on “Socks in Box – X-mas edition | Pirin Hill”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.