Remary – produse profesionale împotriva celulitei

Remary – produse profesionale împotriva celulitei

Cu siguranță toate femeile își doresc un trup frumos și armonios, iar o mare parte dintre ele lucrează intens pentru a-l obține. Unele mizează pe mișcarea fizică, altele pe diete, pentru ca în final să ajungă la dimensiunile dorite. Este adevărat că nu este ușor, însă cu ambiție și determinare, orice este posibil. Rămâne totuși un subiect prea puțin abordat, destul de neglijat, și anume celulita. Oricât de sănătos ar fi stilul de viață pe care îl ducem, avem celulită prin simplul fapt că am fost înzestrate cu celule adipoase. Am abordat acest subiect deseori pe blog și nu am să mă repet. Însă vă arăt astăzi cum vă puteți îmbunătăți aspectul pielii, ca în final să eradicați celulita cu totul. Am descoperit pe site-ul Glemis.ro două produse profesionale pentru lupta împotriva celulitei de la Remary. Și după o săptămână de testare zilnică mi-am dat seama că este cazul să vă povestesc despre ele. Dar haideți să vă spun câte ceva despre fiecare în parte.

Remary Glemis.roCremă termoactivă anticelulitică profesională | Remary

Crema termoactivă anticelulitică profesională Remary este un tratament prețios de remodelare corporală și fermitate bazat pe eficiență imediată și precizie. Aceasta reprezintă îmbinarea perfectă dintre textura inovatoare și cele mai bune rezultate din și știință și natură.

Aceasta funcționează în trei etape:

  • Tehnologia ThermoSlim încălzește pielea și asigură transportul substanțelor active în straturile interne ale pielii. Astfel se intensifică arderea celulelor grase și determină remodelarea drastică a zonelor unde aceasta este aplicată;
  • Drenajul permite eliminarea toxinelor și a apei din organism, reducerea edemelor, atenuarea umflăturilor din țesuturile adipoase și îmbunătățirea microcirculației zonelor vizate;
  • Pregătirea pielii pentru a primi nutrienți esențiali importanți, prin aportul de substanțe puternic revitalizante care îi redau acesteia suplețea și elasticitatea.

Ingrediente active

  • algă marină brună – contribuie la remodelarea corporală și crește fermitatea pielii;
  • algă marină de stâncă – are proprietăți tonifiante, remineralizante și normalizatoare ale circulației sangvine;
  • iederă – destinde tegumentul și redă suplețea pielii, are efect anti-inflamator, îmbunătăţeşte drenajul limfatic;
  • coada calului – contribuie la formarea colagenului, asigurând un aspect sănătos pielii, utilă pentru sănătatea vaselor de sânge;
  • sunătoare – are efect puternic cicatrizant, regenerator și fortifiant;
  • extract din frunză de viță de vie – topește grăsimea de sub piele, susține o siluetă mai fermă și mai rafinată, are efect de drenaj;
  • păpădie – are un puternic efect detoxifiant, elimină toxinele din organism și luptă eficient împotriva retenției de apă.

Experiența de testare

Folosesc acest produs de o săptămână și mă declar foarte încântată de aspectul pielii mele. Încă de la primul masaj cu această cremă pielea a arătat mult mai fermă și vizibil hidratată. Textura acesteia este foarte plăcută, nu este și nu rămâne lipicioasă pe piele, așa că masajul anticelulitic e o plăcere.

Revin cu completări de îndată ce-mi creez o părere pertinentă cu privire la scopul pentru care aceasta a fost creată. Însă până în prezent din partea mea are numai bine albe.

Cremă profesională pentru slăbit | Remary

Această are la bază o combinație de alge și uleiuri esențiale menită să ajute la diminuarea semnificativă a celulitei. De asemeni, reduce circumferința corporală, arde grăsimile și detoxifiază organismul. Compușii acesteia ajută la eliminarea toxinelor și lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și pe cea limfatică, lăsând pielea revitalizată. Substanțele active din algele marine reglează metabolismul la nivel celular, accelerând procesul de regenerare, redând fermitatea și elasticitatea pielii. Acestea au rolul de a fragmenta grăsimile și de a le transforma în componente mai mici, normalizând metabolismul la nivelul pielii.

Remary Glemis.roIngrediente active

  • algă marină brună – contribuie la remodelarea corporală și crește fermitatea pielii, ajută la refacerea țesuturilor, redă tinerețea și fermitatea pielii;
  • ceară de albine – stimulează circulația sângelui, ajutând astfel la eliminarea grăsimii și a celulitei;
  • unt de Shea – hidratează pielea prevenind totodată deshidratarea acesteia și previne iritațiile pielii;
  • iederă – destinde tegumentul, redă suplețea pielii și îmbunătăţeşte drenajul limfatic;
  • ulei de măsline – are proprietăți emoliente, lăsând pielea moale și catifelată;
  • extract din castan sălbatic – susține sistemul circulator, având grijă de sănătatea pielii și a capilarelor;
  • coada calului – asigură un aspect sănătos pielii, fiind foarte util pentru sănătatea vaselor de sânge;
  • ulei de Centella Asiatica – stimulează producția de colagen, regenerează țesuturile cutanate, este benefic în lupta contra vergeturilor;
  • extract de semințe de guarana – ajută la reducerea grăsimilor localizate;
  • ulei esențial de scorțișoară – accelerează circulața sângelui, drenează grăsimea și diminuează celulita;
  • niacinamidă – întărește barierea de protecție a pielii prevenind astfel pierderea apei din piele și îmbunătățește elasticitatea.

Experiența de testare

Cred că este una dintre puținele creme anticelulitice care miros atât de delicios – a scorțișoară! Datorită acestui aspect îmi este mai mare dragul să îmi fac masaj cu aceasta, pentru că după acesta pielea mea miroase delicios.

Textura acestei creme este una foarte fină, emiloentă, nu se absoarbe repede, ceea ce permite un masaj anticelulitic adecvat. După doar o săptămână de folosire am putut observa o îmbunătățire a fermității pielii, plus hidratare în profunzime. Vă voi comunica rezultatele finale după cel puțin o lună de masaj cu acest produs.

Concluzii

Se vede încă de la primul contact că produsele Remary de pe site-ul Glemis.ro sunt de calitate, atât ca textură cât și ca rezultate. Rareori se văd schimbări după numai câteva utilizări ale unui produs destinat luptei cu celulita. Acestea două sunt complet diferite și ca texturi, și ca mirosuri, și ca senzația experimentată în timpul masajului. Le folosesc cu plăcere, iar masajul deja nu mai este o corvoadă pentru mine ci un moment de relaxare. Deocamdată îmi place cum se văd și cum se simt zonele vizate, însă voi continua să folosesc produsele și voi reveni cu completările de rigoare.

Voi ați încercat aceste două produse în lupta voastră cu celulita? V-au plăcut la fel de mult cum îmi plac mie?



8 thoughts on “Remary – produse profesionale împotriva celulitei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.