Despre calitatea parfumurilor remake Cosmetice-Sara.ro

Despre calitatea parfumurilor remake Cosmetice-Sara.ro

Una dintre slăbiciunile reprezentantelor sexului frumos o reprezintă, de departe, parfumurile. La fel ca și în cazul articolelor vestimentare, nu avem niciodată suficiente și mereu găsim ceva care să ne placă. Alegem să investim în parfumuri deoarece acestea vorbesc despre noi, despre personalitatea noastră. Spre exemplu, eu am ajuns la nivelul la care pot încadra o persoană într-o tipologie umană doar mirosindu-i parfumul. Găsirea parfumului care vă reprezintă este doar o chestiune de timp, până reușiți să identificați acele note care vă fascinează olfactiv. Dar ce vă faceți dacă parfumul care vă încântă are un preț ce depășește bugetul alocat acestui segment? Am eu soluția: reorientarea către parfumurile remake de la Cosmetice-Sara.ro.

Despre Cosmetice-Sara.ro

Acum patru ani și jumătate când am început să activez ca blogger vă făcusem o promisiune. Era vorba despre faptul că indiferent de evoluția gusturilor mele în domeniul beauty, voi veni cu alternative accesibile pentru voi. Ei bine, Cosmetice-Sara.ro este una dintre ele.

Recunosc, la capitolul parfumuri am devenit puțin (mai mult) snoabă și le prefer pe cele originale. Însă din când în când mai testez și remake-uri pe care să vi le puteți permite dacă nu sunteți genul care investește prea mult în parfumuri.

Cosmetice-Sara.ro are o gamă variată de parfumuri remake la prețuri accesibile, dar și diverse produse de machiaj. Din câte am observat, parfumurile au prețul unic de 99 lei. Însă în momentul de față au o ofertă de senzație, oricare două parfumuri cu doar 100 lei.

Eu am testat două parfumuri și iată-mă povestind despre ele după ce mi-am format o părere pertinentă. Este vorba despre Black Opium de la Yves Saint Laurent și de Chanel No 5.

Cosmetice-Sara.roAm ales două parfumuri care îmi plac și pe care le cunosc foarte bine pentru că le-am avut în varianta originală. Am considerat că astfel îmi va fi mult mai ușor să identific diferențele dintre ele, dacă există. Dar haideți să povestim despre fiecare parfum în parte, în detaliu.

Remake Black Opium Yves Saint Laurent | Cosmetice-Sara.ro

Black Opium de la YSL este unul dintre parfumurile mele preferate ever, încântându-mă îndeosebi cu aroma sa de cafea. Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți deja că eu nu sunt consumatoare de cafea, dar că mă încântă mirosul acesteia. Asupra mea are cumva un efect de relaxare la nivel metafizic.

Cosmetice-Sara.roRecipientul acestui parfum remake este foarte reușit, având totuși mici diferențe. Dacă cunoașteți originalul probabil că ați sesizat și voi o mică diferență la zona din centrul sticlei. Cât despre conținut, pot afirma cu tărie că este identic cu originalul. Dacă n-aș fi știut, aș fi putut jura că este un Black Opium ”de la mama lui”.

Testul suprem pe care l-am aplicat acestui parfum remake a fost acela al îmbăierii. Practic, mi-am pulverizat parfum la încheietură, după care am petrecut aproape o oră într-o cadă plină cu spumă. Toată lumea s-ar aștepta ca după o spălare temeinică să nu se mai simtă parfumul, nu-i așa? Ei bine, aflați de la mine că nu este și cazul acestui parfum, se simțea destul de puternic chiar și după baie. A fost o reală surpriză și pentru mine.

Așadar, sunt în măsura în care vă pot recomanda cu încredere acest parfum remake dupa Black Opium YSL. Și dacă vă tentează să-l cumpărați, însă nu știți cum miroase, vă las aici notele sale:

note de bazăcedru, patchouli, vanilie;
note de mijloccafea, iasomie;
note vârfflori de portocal, pară, piper roz.

Remake Chanel No 5 | Cosmetice-Sara.ro

Chanel No 5 nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece este acest titan al parfumurilor. Brand-ul Chanel, atât de râvnit de femeile din toată lumea, deși are recipiente minimaliste, este foarte greu de copiat. Haideți să vedem cât de reușit este remake-ul de la Cosmetice-Sara.ro.

Cosmetice-Sara.roAduce cu originalul, însă de aproape se pot sesiza câteva mici diferențe la fundul recipientului și la nivelul etichetelor. Chiar și așa, conținutul sticlei era cel care mă interesa cel mai mult.

Ca și în cazul celuilalt remake despre care v-am vorbit, și cel de față este ireal de reușit. Mirosul acestuia este identic cu cel al Chanel-ului original, doar că (evident) persistă mult mai puțin decât acela.

Dar o chestie care m-a surprins foarte tare este legată tot de persistență. Pe pielea mea nici Chanel-urile originale nu persistă peste noapte. Cu acesta am avut, cred, surpriza vieții, pentru că l-am pulverizat la încheietură în jurul orei 21, iar dimineața încă se mai simțea.

M-a bulversat foarte tare calitatea acestui remake și dacă v-am făcut curioase, vă las mai jos notele acestuia:

note de bazăchihlimbar, lemn de santal, mosc, patchouli, vanilie, vetiver, zibetă;
note de mijlociasomie, lăcrămioare, trandafir;
note de vârfaldehide, bergamotă, extras din portocală amară, lămâie, Ylang-Ylang.

Concluzii

Acestea fiind spuse, concluzionez prin a vă spune că merită să dați o șansă parfumurilor remake de pe Cosmetice-Sara.ro. Dacă pe mine – cea mai pretențioasă ever – m-au convins, atunci înseamnă că sunt cu adevărat de calitate. Iată, deci, o alternativă foarte accesibilă a parfumurilor de brand. Am senzația că la cât sunt de reușite ca miros și ca persistență, nu v-a sesiza nimeni că folosiți de fapt un remake.

Spuneți-mi, voi aveți la activ vreo comandă pe site-ul Cosmetice-Sara.ro? Vă tentează să încercați parfumuri remake?9 thoughts on “Despre calitatea parfumurilor remake Cosmetice-Sara.ro”

  • Chiar daca folosesc si parfumuri originale, curiozitatea ma impinge uneori sa incerc si parfumuri remake. Sunt multe parfumuri de nisa pe care nu le stiu cum miros, iar un astfel de pafum imi satisface curiozitatea si poate sa ramana printre preferate.

  • O sa comand si eu Black Opium ca mai facut tare curioasa in privinta lui si eu chiar sunt o mare iubitoare de cafea. Din descriere mi se pare potrivit pentru sezonul rece.

  • Sunt un pic nedumerită cu aceste remake-uri.
    Înclin să cred că dacă tot nu iei un parfum de casă/brand, de ce ai lua ceva asemănător? Mai bine iei ceva reprezentativ, denumire, formulă etc al brandului care vinde produse de gen. Dar, este doar o părere.
    Poate pentru că nu am încercat, nu sunt așa convinsă 🙂

  • Sunt fascinată de parfumurile remake
    Deabea astept sa fac urmatoare comanda

Răspunsul tău contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: