Wishlist de geci și paltoane MANZARA

Wishlist de geci și paltoane MANZARA

”Bună, mă numesc Ioana și sunt o shopaholică anonimă!”… M-am gândit să încep astfel acest articol deoarece nu este altceva decât pura realitate. Sunt pasionată de modă și îmi place să fiu la curent cu toate tendințele. Nu întotdeauna îmi achiziționez articole în vogă, ci numai dacă mă avantajează fizic, dar îmi place să știu ce se poartă. Fac shopping foarte des, într-o perioadă se întâmpla chiar zilnic, de îndată ce ieșeam de la serviciu. Nu exista zi să nu ajung acasă fără să am măcar un articol vestimentar sau un accesoriu. E adevărat că în acea perioadă garderoba îmi era în schimbare/transformare, așa că aveam cumva o scuză.

Nu de mult timp m-am mai liniștit, însă am trecut de la shopping-ul prin magazine la cel online. Îmi place să-mi petrec timpul liber navigând pe site-uri de articole vestimentare în căutarea de piese care-mi lipsesc. Făcând ”inventarul” garderobei am constatat că nu am nicio geacă de tip parka. Deși câțiva ani de zile am fugit de ele, acum au început să-mi placă și chiar îmi doresc câteva. Cele mai faine geci parka le-am găsit pe un site recent descoperit, numit MANZARA. Mi-am făcut chiar și un wishlist cu tot ce mi-a plăcut de pe site și vreau să îl împărtășesc cu voi și să vă cer părerea.

Atunci când porți măsura XS la îmbrăcăminte poate fi destul de dificil să găsești articole vestimentare faine. Dar iată că de această dată a fost cu noroc și-am pus ochii pe câteva geci deosebite.

Geacă Elora | MANZARA

Prima geacă de damă stil parka ce mi-a atras atenția este aceasta într-o frumoasă nuanță de verde-kaki cu blăniță gri. Sincer, este prima dată când văd această combinație cromatică și nu mă așteptam să arate așa de bine împreună.

MANZARABlănița de jur împrejurul glugii o face să arate foarte glamourous, iar manșetele îi conferă un plus de feminitate. Cele câteva detalii aurii se asortează perfect cu culoarea gecii, iar despicătura de la spate m-a cucerit iremediabil! Îmi place foarte mult și deja am o mulțime de idei de asortare a acesteia cu articole din garderoba mea.

Geacă Marjory | MANZARA

Apoi căutând jachete de damă am zărit aceasta geacă parka într-o superbă nuanță de bleumarin. Trebuie neapărat să o am, îmi place foarte mult design-ul acesteia! Combinația de navy cu blăniță albă o face senzațional de atrăgătoare, cel puțin pentru mine.

MANZARADe când am văzut-o îmi stă gândul numai la ea datorită croielii ușor cambrate în talie și a mânecilor aproape mulate. Blugii mei albaștri și cu bocancii achiziționați recent așteaptă să fie purtați împreună cu aceasta. Este poate una dintre cele mai reușite geci parka dintre toate câte am văzut până în prezent.

Geacă Tisa | MANZARA

Văzând această jachetă de damă pe site mi-am dat seama că nu am în garderobă nicio geacă din piele de genul acesta. De fapt, nici nu îmi amintesc să fi avut vreodată și rău am făcut, pentru că este genială și vă spun imediat și de ce.

MANZARAGenul acesta de geacă lungă din piele și cu guler din blană merge de minune cu rochii/fuste mulate sau cloche. Așadar, aceasta este geaca ideală pentru ocazii sau ieșiri în oraș. Nu știu vouă, însă mie mi s-a întâmplat de multe ori să nu găsesc geaca potrivită pentru o ținută ușor mai elegantă. Ba chiar o văd purtată de minune și cu pantaloni superskinny tot din piele, ținuta astfel formată conferind un aer luxuriant. Să vă mai spun și că gulerul acesteia este din blană naturală?

Geacă Catharine | MANZARA

Vă vine să credeți sau nu, în ultimii cincisprezece ani de zile nu am mai avut nicio geacă din fâș. Cred că am fugit de acest material din cauza unor frustrări acumulate în copilărie legate de acest material. Dar toamna și iarna ploile ori ninsorile îmi cam dau bătăi de cap, așa că m-am hotărât să-mi cumpăr totuși una. Cred că este singurul material impermeabil și prin care nu intră mai deloc frigul.

MANZARADeși am fugit atâția ani de ele, această jachetă de damă îmi amintește foarte tare de una pe care am avut-o prin școala generală. Avea cam aceeași croială, era tot roșie și cu glugă. Observ că retrăiesc din nou această ciclicitate a modei și nu-mi displace deloc, ba chiar mă face melancolică. Anul acesta am făcut o fixație pe roșu, deși nu se află printre culorile mele preferate. Dar pentru că ”mă prinde” foarte bine, cred că o voi cumpăra pentru a mă apăra de condițiile meteo extreme.

Palton Anissa | MANZARA

Ce mi-a mai atras atenția pe site la capitolul paltoane de damă au fost cele din blană de miel. Este disponibil în două variante de culori și are o croială foarte lejeră, casual cu o ușoară tendință loose fit. Dintre negru și crem eu am ales negru pentru că-mi pare cumva mai versatil, mai simplu de asortat.

MANZARAÎmi pare modelul perfect de palton pentru acele momente în care dispoziția cere o ținută deloc pretențioasă. Este ideal de a fi purtat în acele zile când ne îmbrăcăm cu ce ”ni se lipește de mână” din șifonier. Totodată, nu numai că îi dă outfit-ului un aer stilish, dar este și foarte călduros. Cumva îl percep ca fiind piesa de rezistență a ținutei, atrage toată atenția asupra sa.

Palton Latonia | MANZARA

Ei bine, paltonul de mai sus din lână de oaie nu este singurul care mi-a plăcut de pe site. Mai este un model de palton de damă din lână crem deschis care m-a înnebunit pur și simplu. Este exact pe stilul meu și mi-a rămas gândul la el, inspirându-mă modul cum este purtat în imagine.

MANZARAArată genial și fiind oversized se poate accesoriza în o mie de feluri. L-aș purta cu o pălărie de genul, cu blugi scurți și cu o pereche de cizme peste genunchi sau chiar cu o pereche de bocanci. Cred că se pretează foarte bine pe toamnă-primăvară, ar face tranziția dintre anotimpuri mai ușoară și cool în egală măsură.

Cam acestea sunt gecile și paltoanele care mi-au atras atenția de pe site-ul MANZARA. Încă nu am plasat comanda de geci deoarece aștept cu interes și părerea voastră. Fiind vorba despre mai multe modele, simt nevoia să mă consult cu cineva mai întâi.

Mi-am comandat, totuși, ceva însă nu este un articol vestimentar de sezon. Așa că mă mai gândesc puțin dacă să vă vorbesc sau nu despre el în perioada următoare. Ce vă pot spune în acest moment e că materialul din care este confecționat articolul este foarte calitativ, peste așteptări.

Despre MANZARA

Din experiența primei mele comenzi pe site vă pot spune că totul a decurs neașteptat de bine. Interfața site-ului este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 299 lei. Iar în cazul în care nu vi se potrivește mărimea o puteți returna în termen de 14 zile.

By the way, că tot este Black Friday, țin să vă anunț că și MANZARA au o secțiune de reduceri dedicată acesteia. Aici o puteți accesa.

Eu vă recomand acest site cu maximă încredere, mai ales că au îmbrăcăminte cum n-am mai văzut pe nicăieri. Achiziționând articole vestimentare de la ei nu veți fi niște copii xerox, ci veți purta ceva cu totul aparte.

Voi știați de acest site? Aveți vreo comandă la activ?



24 thoughts on “Wishlist de geci și paltoane MANZARA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.