Vellie – apă micelară cu lapte de capră

Vellie – apă micelară cu lapte de capră

Demachierea este una dintre cele mai importante etape în rutina de îngrijire a tenului, peste care nu trebuie să sărim. Este atât de importantă deoarece în timpul acesteia îndepărtăm toate impuritățile aflate pe ten. Astfel, pielea poate respira și se poate regenera în voie, așa cum este normal. O idee preconcepută de care mă lovesc deseori este asocierea demachierii cu aplicarea make-up-ului. Întâlnesc des reprezentante ale sexului frumos care nu-și demachiază tenul pe motiv că ele nu se machiază. Ok, dar demachierea este mai mult decât atât, reprezintă practic îndepărtarea de pe față a tuturor impurităților captate din aer. Nu mă credeți pe cuvânt, dar faceți un experiment. La finalul zilei demachiați-vă tenul cu o cotonetă îmbibată într-un demachiant și veți putea constata ce ați ”adunat” pe parcursul zilei. Însă gata cu morala, haideți să vă spun în câteva cuvinte care este subiectul acestui articol. De curând am consumat apa micelară cu lapte de capră Vellie de la Caress Society și vreau să vă povestesc despre ea.

Caress Society

Cu siguranță vă amintiți că despre Caress Society v-am mai vorbit și în trecut. I-am descoperit anul acesta și le-am rămas fidelă deoarece produsele lor mi se potrivesc. De fapt, apa micelară cu lapte de capră nu este singurul produs consumat recent de la ei. Am folosit din nou și henna lor pentru vopsirea sprâncenelor pentru că mi se pare absolut genială!

Vellie Caress SocietyÎmi plac foarte mult ambalajele produselor Caress Society, sunt minimaliste și elegante, exact pe gustul meu. Da, eu – această snoabă a ambalajelor, mă las deseori tentată și influențată de acestea. În general, calitatea și design-ul ambalajelor vorbesc despre atenția cu care sunt realizate produsele privite ca întreg. Categoric, decizia mea de cumpărare depinde de ambalajele produselor. Bineînțeles că acest lucru are atât părți pozitive, cât și negative, însă rareori am dat greș cu alegerile făcute. Revenind la produsele din imaginea de mai sus, zic să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte.

Henna pentru sprâncene – Renovital

De ceva timp simt nevoia să-mi vopsesc sprâncenele într-o nuanță mai deschisă decât de obicei, așa că am ales henna graphite. Este nuanța minei de creion și se pretează pentru aproape orice persoană. Nu este nici stridentă, dar nici insesizabilă, ceea ce o face să fie perfectă pentru oricine își dorește un plus de culoare la capitolul sprâncene.

Vellie Caress SocietyDespre cum arată, cum se aplică și care sunt rezultatele v-am povestit în acest articol. Așadar, ca să nu mă repet, dați fuga acolo și vedeți tote detaliile care v-ar putea interesa. Și dacă vă tentează, o puteți cumpăra și voi de pe site. Eu o recomand cu toată încrederea ca fiind cea mai ușoară metodă de vopsire a sprâncenelor.

Vellie – apă micelară cu lapte de capră

Nu mai folosisem niciun produs pentru îngrijirea tenului de la Caress Society, însă eram foarte curioasă. Din portofoliul lor cel mai tare m-a tentat apa micelară, deoarece eu de regulă prefer demachierea mai light. Iar apa micelară cu lapte de capră este, de asemeni, o noutate pentru mine. De fapt, nu cred că am mai folosit vreodată un produs cu lapte de capră în compoziție.

Vellie Caress SocietyMirosul acestei ape micelare este unul foarte delicat și cumva indescifrabil deoarece nu reușesc să-l asociez cu nimic. Îmi place foarte mult pentru că efectiv dizolvă machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă. Curăță tenul blând, iar pielea rămâne incredibil de hidratată și de catifelată la atingere.

Nu am simțit nevoia să mă spăl pe față după demachierea cu acest produs, ceea ce e un mare plus. Mai mult decât atât, senzația de după demachiere este similară cu cea experimentată în timpul folosirii de produse high end.

Apa micelară Vellie a fost creată special pentru pielea lipsită de strălucire, sensibilă si predispusă iritării, adică perfectă pentru mine. Ingredientele active precum extractul din lapte de capră și acidul hialuronic au fost special alese. Acestea fac pielea mai elastică, mai fermă și o calmează fără a compromite stratul natural de hidrolipide al epidermei. Totodată conferă luminozitate tenului datorită celulelor stem din magnolie pe care le are în compoziție.

Per total, mă declar foarte încântată de acest produs și recunosc că mi-a întrecut așteptările, așadar voi continua să-l folosesc. Recomand această apă micelară cu toată încrederea, indiferent de tipul vostru de ten. Și dacă am reușit să vă tentez cu aceasta, de aici o puteți comanda la un super preț.

Concluzii

Brand-ul Caress Society se numără printre cele ale căror produse nu m-au dezamăgit niciodată. Revin pe site-ul lor ori de câte ori mi-e necesar un produs pe care știu că l-ar avea. Asta pentru că sunt convinsă că n-am cum să dau greș achiziționând produse din portofoliul acestora. De aceea vă îndemn și pe voi să le încercați, mergeți pe mâna mea și cu siguranță nu veți fi dezamăgite. Sunt produse foarte calitative, dar care nu vă fac gaură în buget, ceea ce e ideal, nu-i așa?

Dar spuneți-mi, voi ați încercat vreun produs Caress Society? Pe care anume?



12 thoughts on “Vellie – apă micelară cu lapte de capră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.