C-THRU Cosmic Aura

C-THRU Cosmic Aura

Mă declar o împătimită a produselor de înfrumusețare căreia îi place să fie la curent cu toate noutățile din domeniu. Însă dacă ar fi să aleg o singură categorie despre care aș putea vorbi non-stop aceea ar fi parfumurile. Cred că știți deja concepția mea conform căreia parfumurile vorbesc despre noi, despre personalitatea noastră. Mie îmi este suficient să miros parfumul unei persoane pentru a-mi crea o părere pertinentă despre felul de a fi a acesteia. Revenind la subiectul de la care am plecat, este adevărat că în ultimii ani am devenit (mai mult sau mai) puțin snoabă. Cunoașteți că m-am orientat îndeosebi către parfumurile originale, de brand. Însă la fel de adevărat este că din când în cand mai testez și parfumuri accesibile, de tip drug store. Lucrul acesta se datorează faptului că nu am uitat de unde am plecat și îmi doresc totodată să vin cu sugestii la îndemâna oricui. În sensul acesta, astăzi vă voi povesti despre cea mai recentă lansare a celor de la Sarantis – gama C-THRU Cosmic Aura.

Despre gama C-THRU Cosmic Aura

C-THRU Cosmic AuraDeși de-a lungul timpului am mai încercat și alte variante de C-THRU, aceasta îmi place în mod deosebit. Este specială, aparte și miroase a parfum scump. Le-am mirosit pe toate până acum, pe o parte dintre ele le-am și folosit, însă aceasta mi se pare cea mai reușită. Este o combinație floral-fructată perfect echilibrată din punctul meu de vedere. Ideea e că eu nu mă identific cu notele fructate, însă aceasta le are foarte subtile. Cumva ele sunt cele care ”pudrează” ușor parfumul, conferindu-i o gingășie aparte.

Consider că numele acestei game este perfect ales. Închizând ochii și mirosind parfumul mă imaginez plimbându-mă într-o seară de vară printr-o grădină cu flori, având deasupra cerul înstelat. Paradoxul suprem mi se pare faptul că deși aparent destul de văratec, eu îl percep mai mult ca pe un parfum potrivit anotimpurilor reci. Mie așa mi se pare, că se pliază mai bine pe toamnă-iarnă, datorită unor note ”cu greutate” din compoziția sa. Sau cel puțin pe mine mirose mult mai bine în perioada aceasta decât vara.

C-THRU Cosmic Aura – Eau de toilette

Apa de toaletă C-THRU Cosmic Aura persistă cel mai bine dintre toate produsele gamei. Pe pielea mea se simte destul de intens pentru aproximativ 6 ore. Mă gândesc că are o persistență mai mult decât mulțumitoare pentru prețul pe care îl are.

C-THRU Cosmic AuraSticluța este o adevărată bijuterie și deși are doar 30 ml ajunge pentru aproximativ două luni de folosire zilnică.

C-THRU Cosmic Aura – Parfum Deodorant

Pe acesta îl văd cumva ca pe un body mist (doar că ceva mai persistent), eu mi-l aplic pe piele după fiecare duș și prin casă. Pentru că da, eu sunt dependentă de a mă parfuma chiar dacă îmi petrec ziua acasă. Îmi place să miros bine tot timpul, chiar și când dorm.

C-THRU Cosmic AuraAvând 75 ml se consumă destul de greu, per total estimez că mă voi bucura de acesta vreo jumătate de an.

C-THRU Cosmic Aura – Deodorant

Folosesc acest deodorant și pe post de antiperspirant și-am obținut rezultate bune, ce e drept acasă. Încă nu am avut curajul de a mă baza pe el când mă aventurez cu treburi prin oraș, însă aș putea încerca și asta. Voi reveni cu un later edit în cazul în care o voi face.

C-THRU Cosmic AuraCam o lună de zile am avut din acest deodorant, cam asta este durata de viață a acestora.

Închei acest articol prin a vă spune că dacă nu ați încercat această gamă, trebuie să o faceți. Vă garantez că noua gamă numită Cosmic Aura vă va schimba percepția despre parfumurile de tip drugstore. Dacă nu erați fane C-THRU, am senzația că veți deveni după ce luați contact cu această nouă gamă.

Și totuși, este cineva care deja a încercat C-THRU Cosmic Aura? Vă place la fel de mult cum îmi place și mie?



13 thoughts on “C-THRU Cosmic Aura”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.