Accesoriu din piele întoarsă | Peloro

Accesoriu din piele întoarsă | Peloro

Este adevărat că gențile reprezintă una dintre marile slăbiciuni ale femeii și că niciodată nu avem suficiente. În garderoba unui segment al reprezentantelor sexului frumos, gențile chiar depășesc numărul articolelor vestimentare. Acest lucru se întâmplă deoarece unele femei simt nevoia să aivă câte o geantă pentru aproape fiecare outifit pe care îl creează. Cândva m-am situat și eu pe acolo, însă macazul l-am schimbat atunci când am trecut pe genți din piele naturală. Dar chiar și așa, nu mă pot abține să nu-mi cumpăr măcar câte o geantă pe sezon, una în vogă. La mare căutare toamna acesta, din câte am remarcat, sunt gențile din piele întoarsă, îndeosebi pe roșu. În ceea ce mă privește, deși nu eram o împătimită a acestei culori, anul acesta m-a cuprins febra ei. Și am început să-mi achiziționez diverse articole roșii, chiar și o geantă din piele întoarsă de la Peloro. Haideți să vă și arăt frumusețea care mi-a picat cu tronc de cum am văzut-o!

piele întoarsă PeloroDespre gențile Peloro v-am mai povestit și cu altă ocazie, pe când abia descoperisem site-ul și-mi ”clăteam” ochii pe acesta. Și deși la momentul respectiv mă orientasem spre cu totul alte modele, iată că în final m-am oprit la cel din imagine. Însă nu îmi pare rău deloc, ba dimpotrivă, consider că mă reprezintă cel mai bine dintre toate.

Geantă din piele întoarsă | Peloro

Această geantă de la Peloro este confecționată în Italia, model stil bucket de dimensiuni medii, dar este neașteptat de încăpătoare. Ca să vă faceți o idee despre mărimea acesteia, vă las și dimensiunile aproximative ale sale (fără franjuri):

  • L: 25 cm;
  • H: 19 cm;
  • l: 19 cm.

Unul dintre motivele pentru care am ales acest model a fost acela că poate fi purtat în două moduri. Datorită lanțului, aceasta poate fi purtată fie cross-body, fie ca o geantă de umăr.

Aceasta ar fi varianta cross-body:

piele întoarsă Peloro

Și aceasta ar fi varianta pe umăr:

piele întoarsă PeloroDiferența dintre cele două variante este, evident, lungimea baretei. Mi personal îmi place să o port în ambele forme, nu pot să mă hotărăsc pe care dintre ele o prefer.

Pielea din care este confecționată este de foarte bună calitate, am purtat-o de multe ori, dar nu s-a ros și nici nu s-a murdărit. Nu am stres nici cu feroneria acesteia, deoarece fiind pe gri am scăpat de gândul că la un moment dat va oxida.

Închiderea se face cu capsă, însă geanta stă foarte bine închisă și datorită lanțului care ”presează” marginile una peste alta. Este foarte safe, modalitatea de închidere fiind una foarte ingenioasă. La interior este căptușită cu material textil și dispune și de un buzunărel cu închidere prin fermoar.

Idei de asortare

În ceea ce privește culoarea acestei genți, este adevărat că poate fi mai dificil de integrat în ținute. Dar mie mi se pare că arată foarte bine cu orice, fiind practic pata de culoare a outfit-urilor.

Eu aleg să o port îndeosebi la ținute uni, spre exemplu la unele negre precum cea din imagini. O asortez perfect cu bereta și cu șalul de culoare roșie cărora le-am făcut recent loc în garderobă.

Vă las aici și link către această geantă, ca să o studiați mai bine și, de ce nu, să o și comandați. Eu o recomand cu căldură, chiar este super!

piele întoarsă PeloroCum este? Vă place această geantă ce poartă numele ”Ball and Chain”? Vă vedeți purtând-o?



14 thoughts on “Accesoriu din piele întoarsă | Peloro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.