#HairGadget – placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0

#HairGadget – placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0

Deja nu mai este niciun secret că una dintre preocupările mele majore este îngrijirea părului, nu-i așa? Și în acest capitol nu intră numai produsele pentru îngrijirea acestuia, ci și cele de coafare. Se știe ce impact au temperaturile ridicate asupra părului, cunoaștem cât de repede și de tare îl pot degrada. Dar facem oare suficiente demersuri pentru a-i menține sănătatea și frumusețea? În ceea ce mă privește, răspunsul este DA! Nu numai că am un ritual de îngrijire destul de elaborat, format din aplicarea a 5-6 produse în timpul spălării și după aceasta. Dar am început să fiu mult mai atentă și la aparatura de coafare, precum uscător, ondulator și placă. Am introdus în rutina mea numai aparatură de ultimă generație, special concepută pentru a proteja părul. Și chiar despre asta vreau să vă vorbesc în cadrul acestui articol. Vă voi povesti în cele ce urmează despre cel mai recent #hairgadget intrat în colecția mea, placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0.

placa Rowenta Liss & Curl Este poate cea mai luxuriantă și mai scumpă placă pentru păr pe care am avut-o vreodată. Însă vă voi detalia mai jos de ce își merită toți banii și de ce trebuie să o aveți.

#HairGadget – placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0

Placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0 este concepută în ideea de a avea două instrumente de coafare într-unul. Practic, aceasta poate fi folosită atât pentru a întinde părul, cât și pentru a crea bucle. Placa de față îmbină performanța cu temperatura optimă așa încât noi să ne putem bucura de un păr frumos zilnic.

Aceasta are încorporat sistemul Straight Optimizer care folosește o bandă de silicon pentru a întinde eficient șuvițele de păr. Chiar și la temperaturi joase veți obține un păr perfect drept dintr-o singură mișcare.

Placa Rowenta Liss & CurlCealaltă laterală, cu Pro Curling System în dotare, ajută la crearea de bucle elegante, strânse sau lejere, după preferințe. Este foarte ușor de manevrat, trebuie doar puțin exercițiu.

Eu am învățat să-mi fac bucle cu placa din niște tutoriale văzute pe YouTube, însă apelez destul de rar la această funcție a ei. Cel mai frecvent folosesc placa pentru funcția ei primară, aceea de a întinde părul.

Placa Rowenta Liss & CurlCaracteristici

Placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0 se încălzește până la 200‎°C, însă temperatura optimă de 170‎°C păstrează intactă rezistența părului. De altfel, vă arătam mai demult prin intermediul unui filmuleț că până la 170‎°C display-ul plăcii este verde și afișează mesajul ”RESPECT”. După 170‎°C display-ul se face roșu, atenționându-ne că de la acea temperatură în sus părul nostru se poate degrada. Mie acest aspect chiar îmi denotă respectul brand-ului față de consumatorul propriu-zis, îmi arată că într-adevăr îi pasă.

Cele două plăci sunt dintr-o ceramică de înaltă calitate, aspect care se poate observa cu ochiul liber. Combinatia dintre generatorul de ioni și învelișul exclusiv cashmere keratin cu ulei de argan protejează părul, lăsându-l fin și strălucitor.

Placa Rowenta Liss & CurlIndiferent de grosimea șuviței de păr, plăcile mobile asigură o presiune constantă și uniformă asupra acesteia. Astfel se realizează o îndreptare perfectă, chiar și la temperaturi joase.

Placa Rowenta Liss & CurlPlaca se se încălzește în 30 de secunde, dispune de un sistem de blocare a acesteia, iar cablul de alimentare se rotește la 360°. Dar ce mi se pare și mai fain la această placă este sistemul AUTO OFF. Cu alte cuvinte, se oprește singură după 60 min în care nu a fost utilizată. Tare sau ce?

Experiența mea cu placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0 

Așa cum menționam anterior, până acum am folosit această placă doar în scopul de bază. Recunosc că prefer părul drept și norocul meu că mama natură m-a înzestrat în acest sens. Numai că există și momente în care necesită intervenția unui astfel de aparat de coafare. Asta mai ales de când m-am tuns bob, pentru că vârfurile mi-o iau razna îndeosebi după spălare.

Reușesc să nu fac abuz de placă pentru că folosesc produse de îngrijire cu keratină. Dar vârfurilor nu am ce le face, ele stau zburlite oricum, așa că intervin asupra lor cu placa Rowenta Liss & Curl. Dar iată un exemplu de ”înainte” și ”după”, ca să-nțelegeți cam cu ce mă confrunt după fiecare spălare pe cap.

Placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0

Placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0 Vedeți? Problema n-ar fi foarte gravă, însă n-aș avea cum să ”rezolv” acele vârfuri zburlite decât intervenind cu această placă. Oricum, eu sunt mulțumită de faptul că nu mi-a afectat părul în niciun fel de mai bine de două luni de când o folosesc. Și sunt tare surprinsă de cât de repede reușesc să-mi îndrept tot părul, în mai puțin de 10 minute, la doar 170°C.

Concluzii

Recunosc că am început să folosesc această placă cu scepticism, pentru că mă gândeam că toate plăcile fac exact același lucru. Dar apoi am exclamat un ”WOW!” pe care chiar îl merită, pentru că într-adevăr face același lucru, dar net superior!

Încă un aspect de care sunt foarte încântată este acela că nu-mi rupe deloc părul. Cu alte plăci reușeam să-mi agăț fire de fiecare dată când o foloseam și mă ofticam grav.

Placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0 alunecă incredibil de ușor pe păr, lăsându-l perfect drept, cu un minim de efort! Placă mai rapidă decât aceasta eu nu am mai avut în cei peste 10 ani de când folosesc astfel de aparatură.

Părerea mea sinceră este că merită din plin să investiți în această placă! Cu siguranță veți fi la fel de mulțumite și de încântate de ea ca și mine. Se găsește de cumpărat în orice magazin fizic sau online care comercializează produse de genul. Iată aici câteva exemple de site-uri de unde o puteți comanda.

Și totuși, am o curiozitate: sunt printre voi persoane care au deja acest #hairgadget? Și vouă vă place la fel de mult?



14 thoughts on “#HairGadget – placa Rowenta Liss & Curl SF7660F0”

  • Am fost la un pas de a cumpăra o placă, noroc cu prietena mea coafeza care mi-a explicat ce se întâmplă cu firul de păr dacă o folosești des,
    Altfel, din când în când, este utilă pentru aranjarea podoabei capilare o placă Rowenta.
    Apropo, părul tău arată super!

  • Si eu folosesc des placa si consider ca o tunsoare bob e foarte usort de aranjat cu aceasta. Am una remington de vreo 6 ani si sunt foarte multumita de ea 😉

  • Eu nu folosesc placa dar fetele mele au cate una fiecare. Si tot Rowenta Liss & Curl SF7660F0! Si sunt foarte multumite si ele!
    Sa o folosesti cu multa placere, sanatoasa!

  • O idee mai mult decat buna ca o placa de par sa aiba dubla functie. Adica s-au gandit la oamenii ca mine, care azi vor parul drept si maine bucle. De ce sa dau banii si sa ocup spatiu cu doua aparate de hair styling, cand pot sa am unul singur, dar bun. Deci o sa ii scriu mosului sa imi aduca si mie o placa de par Rowenta Liss Curs SF7660F0.

  • Placa este una dintre marile inventii de care eu profit din plin. Mi-am facut un obicei in a intinde mana dupa placa de fiecare data dupa ce ma spal pe par. O fi bine, o fi rau … mie imi place maxim rezultatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.