Compleul tricotat – un must have toamna asta

Compleul tricotat – un must have toamna asta

Cred că una dintre trăsăturile definitorii ale femeii este aceea de a fi shopaholică. Nu e o noutate faptul că ne place să facem cumpărături, dovadă stau ușile șifonierelor care nu se mai închid de prea multe haine. Ce concluzie tragem noi de aici? Că îndeosebi facem achiziții de articole vestimentare, deoarece indiferent cât de multe haine am avea, tot n-avem cu ce ne-mbrăca. De multe ori shopping-ul are capacitatea de a ne relaxa și de a ne distrage de moment atenția de la orice altceva. Unii l-ar numi shopping compulsiv și nu că n-ar fi adevărat, dar asta este deja altă poveste. Revenind la ideea de la care am plecat, recunosc că și eu fac parte din acea categorie a femeilor.

NC fashion

Ca o #fashionaddict ce sunt, încerc să fiu mereu la curent cu tot ce e nou în fiecare anotimp în materie de modă. Astfel, studiind tendințele de toamna aceasta am remarcat că sunt din nou în vogă tricotajele. Și nu, nu mă refer aici numai la bine-cunoscutele pulovere, așa cum probabil v-ați fi așteptat. Tricotajele se poartă inclusiv în partea de jos – observ o înclinare spre fuste sau pantaloni tricotați. Dar, ”răsfoind” internetul după ceva tricotaje mai deosebite, mi-a atras atenția un altfel de compleu – compleul tricotat. L-am văzut pe pagina de Facebook NC fashion și bineînțeles că nu m-am putut abține și am plasat o comandă. Mi-a fost destul de greu să mă hotărăsc asupra nuanței, însă în final m-am oprit asupra unuia gri deschis.

Compleul tricotat NC FashionCompleul tricotat – un must have toamna asta

Dacă mă întrebați pe mine, compleurile mi se par cele mai faine! De ce? Pentru că ”împac” și partea de sus, și partea de jos a corpului. Astfel, scap de stresul asortării articolelor vestimentare între ele. Compleurile pur și simplu le îmbrac ca atare și sunt good to go. Plus că sunt și foarte comode, constituind niște ținute casual râvnite și preferate de o mare parte dintre reprezentantele sexului frumos.

Compleul tricotat NC FashionCompleul tricotat ales de mine este confecționat dintr-un tricot moale și elastic. Este unul dintre puținele tricotaje de la care nu mă mănâncă pielea, ceea ce reprezintă un mare bonus.

Totul despre modelul ales

Pantalonul are talia medie spre înaltă, dispune de un elastic lat în talie care îl fixează bine și vine mulat pe corp.

Bluza are o lucrătură asimetrică, este puțin mai lungă în spate și ușor despicată pe laterale. Gulerul este unul de tip cascadă, ce permite purtarea acestuia în mai multe moduri. Mânecile nu sunt simple, ci se termină cu un volănaș. De asemeni, ceea ce face din acest compleu un treining este buzunarul acela comun specific hanoracelor sport.

Împletitura este una deosebită, lucrată în relief și, după părerea mea, modelul este mai evident pe culorile vii ori deschise. Pe nuanța aleasă de mine mi se pare că se vede genial, îmi place foarte mult acest gri deschis.

Treiningul tricotat NC FashionÎnainte de a vă povesti despre compleul tricotat din imagini, l-am purtat de destul de multe ori ori. Asta ca să-mi pot face o părere pertinentă despre el, să vă spun cum se comportă la purtare și la spălat. Este important de reținut faptul că compleul nu s-a scămoșat și nici nu a intrat la apă în timpul spălării. Iar datorită elasticității sale nu a făcut coate și nici genunchi.

Astfel, concluzia mea este că tricotul din care este confecționat este de cea mai bună calitate. Rareori am văzut un tricot așa de bun, de regulă majoritatea articolelor tricotate fac scame încă de la prima purtare.

Deși nu s-ar spune, compleul tricotat este de o versatilitate rar întâlnită. Asta pentru că se poate purta într-o mulțime de feluri: cu bocanci, ori cu teneși sau adidași… Cu geacă din piele sau cu o vestă din blană sau fâș… Și lista poate continua.

Recomandare

Pagina NC fashion este nișată pe articole vestimentare de damă, moderne și de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Compleuri tricotate precum al meu am mai văzut și pe alte pagini sau site-uri, dar la prețuri nejustificat de mari. Îmi pare că NC fashion practică prețuri de bun simt, accesibile oricui. Raportul calitate-preț este excelent, de aceea vă recomand cu încredere să faceți achiziții de la ei.

Și nu, nu comercializează numai compleuri tricotate, ci și din catifea, de exemplu, plus o mulțime de alte articole moderne. Toate produsele disponibile la vânzare sunt must-have-uri, în pas cu moda, unele dintre cele mai recente apariții în domeniu. Urmărind activitatea paginii NC fashion nu numai că veți fi la curent cu tot ce se poartă, dar vă și puteți achiziționa articole de senzație. Aruncați și voi o privire! Cu siguranță nu veți iesi de acolo cu mâna goală, precis vă va face ceva cu ochiul. 🙂

Vouă vă plac compleurile tricotate? Ați purta un astfel de articol vestimentar?16 thoughts on “Compleul tricotat – un must have toamna asta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.