Regivero – soluția unui păr sănătos

Regivero – soluția unui păr sănătos

Îngrijirea părului a fost și este un domeniu de interes pentru mine, dintotdeauna. În trecut grija aceasta excesivă se datora faptului că aveam părul foarte lung, trecut de mijloc. Și evident că îmi doream ca acesta să aivă un aspect cât mai sănătos, să se vadă că-i acord atenția cuvenită. Apoi, când pe fondul stresului cotidian și al unor carențe de minerale din organism a început să cadă, l-am tuns. Și m-am concentrat mai mult asupra remedierii problemei căderii părului, chiar dacă asta a implicat și scurtarea lui. Însă produsele pe care le-am descoperit nu numai că mi-au rezolvat problema, dar mi-au făcut părul să renască. Astfel, produsele Regivero despre care vă povestesc astăzi nu doar că mi-au stopat căderea părului, mi l-au și regenerat considerabil. Dar haideți să vă și detaliez puțin despre ce este vorba mai exact.

Despre Regivero

Regivero este un brand românesc de produse pentru îngrijirea părului care oferă soluții complete la problemele legate în special de căderea acestuia. Brand-ul a luat naștere din dorința de a înțelege cât mai bine care este secretul unui păr sănătos, protejat și fortifiat.

Obținerea produselor Regivero a implicat multe teste și acumularea unei reale experiențe în biologia pielii și a părului. Toate acestea au fost necesare pentru înțelegerea cauzelor, înainte de tratarea consecințelor.

Produsele Revigero pot fi folosite fără probleme pe oricare tip de păr, fiind tratamente pe bază de ingrediente din extracte naturale. Acestea se folosesc pentru întreținerea părului, având rolul de a preveni căderea lui și de a contribui la regenerarea sa.

Gama de produse Regivero a fost testată de către Quality Assurance & Control Systems din Athens – Statul Georgia, SUA, obținând Criteriul A. Aceasta înseamnă că Regivero este considerată o marcă de încredere și că produsele sunt de calitate superioară, oferind clienților un grad de încredere ridicat.

Actualmente, gama de produse Regivero este compusă din patru produse și arată astfel:

RegiveroGama este formată din:

  • șampon împotriva căderii părului;
  • șampon împotriva mătreții;
  • loțiune împotriva căderii părului;
  • loțiune pentru regenerarea părului.

Propun să aflăm câte ceva despre fiecare produs în parte. Iar la final vă arăt și rezultatele pe care le-am obținut în urma folosirii acestora.

Regivero – șampon împotriva căderii părului

Șamponul Regivero a fost creat pentru a lupta împotriva căderii părului, dar și pentru a-i asigura un aspect sănătos și plin de viață. Aceste lucruri sunt posibile datorită complexului biologic, botanic și biotehnic al acestuia.

RegiveroStoparea căderii părului este posibilă datorită formulei care furnizează părului esențialul de elemente nutritive necesare întăririi rădăcinii acestuia.

Se recomandă folosirea acestui șampon de cel puțin două ori pe săptămână, astfel:

  • umeziți bine părul;
  • aplicați șamponul;
  • masați cu blândețe;
  • așteptați 3 minute;
  • repetați procedura.

Pentru obținerea rezultatelor optime este recomandată folosirea șamponului împreună cu loțiunea împotriva căderii părului. Șamponul împotriva căderii părului poate fi comandat de aici.

Regivero – loțiune împotriva căderii părului

Această loțiune are la bază un complex biologic și botanic combinat cu BIO-Keratină, extract natural din măsline, Pro Vitamina B5 și extract de ceai verde. Această formulă complexă asigură necesarul de elemente nutritive pentru a întări rădăcina firului de păr și a combate căderea acestuia.

RegiveroLoțiunea împotriva căderii părului este creată special pentru a reduce căderea firelor de păr prin susținerea metabolismului celular. Aceasta îmbunătățește consumul de oxigen la nivelul celulelor părului, crescându-i astfel elasticitatea.

Acest tratament se folosește după spălarea părului, astfel:

  • agitați produsul pentru omogenizare;
  • aplicați loțiunea direct pe scalp, la baza firelor de păr;
  • masați ușor scalpul și întindeți pe toată lungimea firelor de păr;
  • nu clătiți;
  • lăsați să acționeze până la următoarea spălare.

Se recomandă folosirea acestei loțiuni de minim 3 ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni. Pentru rezultate optime, folosiți acest produs concomitent cu șamponul împotriva căderii părului. Puteți achiziționa acest produs de aici.

Regivero – loțiune pentru regenerarea părului

Acest produs conține un complex activ marin și botanic ce stimulează creșterea de noi foliculi de păr, refacând vitalitatea acestora. Extractul de miere, bio-keratină, extractul de rădăcină de gingseng și extractul de castan sălbatic ajută la revitalizarea firelor de păr.

RegiveroAceastă loțiune îi conferă părului elasticitate, îl întărește în intregime, îi oferă volum și îl face mai ușor de întreținut. Îl hidratează pe toată lungimea sa și este o excelentă sursă de proteine, nutrienți, aminoacizi, polizaharide și glicogen.

Iată cum trebuie folosit acest produs:

  • agitați produsul pentru omogenizare;
  • aplicați loțiunea direct pe scalp, la baza firelor de păr;
  • masați ușor scalpul și întindeți pe toată lungimea firelor de păr;
  • nu clătiți;
  • lăsați să acționeze până la următoarea spălare.

Se recomandă folosirea acestei loțiuni de minim 3 ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni. Pentru rezultate optime, folosiți acest produs concomitent cu șamponul împotriva căderii părului. Aici se găsește loțiunea aceasta.

Regivero – șampon împotriva mătreții

Șamponul împotriva mătreții are efect calmant și purificator, combate mătreața și menține părul curat și sănătos, fără exces de sebum. Conține biosulf, extract de scoarță de salcie albă, extract de scoarță și frunze de measteacăn și ulei din lemn de ienupar.

RegiveroAcest complex fitoterapeutic acționează eficient în eliminarea mătreții și prevenirea reapariției acesteia. Efectul calmant al extractelor din plante previne iritațiile scalpului și contribuie la restabilirea echilibrului natural al acestuia. Biosulful reglează secreția de sebum și restabilește nivelurile optime ale lipidelor pe suprafața scalpului.

Iată și modul de folosire al acestui șampon antimătreață:

  • umeziți bine părul;
  • aplicați șamponul;
  • masați cu blândețe;
  • așteptați 3 minute;
  • repetați procedura.

Pentru obținerea rezultatelor optime se recomandă folosirea acestui produs de cel puțin două ori pe săptămână. Dacă vă confruntați cu mătreața, de aici vă puteți achiziționa acest șampon.

Experiența mea cu produsele Regivero

Am început să folosesc cele patru produse Regivero de pe la mijlocul lunii iunie și am avut din ele până pe la începutul lunii august. Entuziasmată fiind de descoperirea făcută, le-am folosit pe toate patru concomitent. Practic, spălarea mea pe cap din perioada menționată arăta astfel:

  • aplicare șampon împotriva mătreții;
  • aplicare șampon împotriva căderii părului;
  • aplicare loțiune împotriva căderii părului;
  • aplicare loțiune pentru regenerarea părului.

Nu știu dacă e tocmai în regulă cum am procedat eu, însă în final sunt mulțumită de faptul că a dat rezultate. Încă de la primele spălări am putut observa că-mi cădeau din ce în ce mai puține fire de păr, până n-au mai căzut deloc. Apoi, în timp, cam după o lună de zile, am putut observa cum părul meu a început să mi se regenereze, să-mi crească fire noi.

Când m-am confruntat cu căderea părului n-am sesizat din ce zone căzuse. Observasem ca părul mi se rărise foarte tare, dar nu mai conștientizam de pe unde căzuse efectiv. Oricum, mi se vedea pielea capului și-mi era groază să-mi mai țin părul legat în coadă.

Însă când a început să se regenereze am observat că în anumite zone ale scalpului îmi căzuseră smocuri întregi de păr. Slavă Domnului că am scăpat de această problemă și că părul a intrat pe făgașul cel bun, spre regenerare. Abia aștept să se îndesească, să arate ca odinioară! Momentan am destul de multe fire noi care stau zburlite în vârful capului, dar pe care le domolesc cu fixativ.

Iată o parte dintre firele noi crescute, care au acum în jur de 7-8 cm, de prin iulie până în prezent. Practic, tâmplele mele ajunseseră să fie golașe.

rezultate RegiveroOricum, mie din fire îmi crește destul de repede părul, însă bineînțeles că trebuie ajutat. Îmi era necesară tratarea cauzei și stoparea efectelor negative, pentru a-i permite acestuiai să se regenereze și să arate sănătos.

În încheiere

Mă bucur tare mult că am descoperit aceste produse. O dată la câteva luni mai fac câte o ”cură” de Regivero, ca să-i mai dau părului meu câte un boost de vitalitate.

Pentru că în cazul meu produsele au funcționat de minune, le recomand cu încredere tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de probleme. Produsele Regivero pot fi folosite de către oricine, nu au restricții de vârstă sau de sex și nici contrandicații.

Mai mult decât atât, Regivero oferă GARANȚIA PE SATISFACȚIE. Asta înseamnă că dacă nu sunteți pe deplin mulțumite și satisfăcute de produsele achiziționate, Regivero vă înapoiază banii. Toate detaliile despre mecanismul Garanției pe satisfacție pot fi citite aici. Acesta este încă un motiv pentru care este musai să încercați cele patru produse Regivero!

 

Sunt curioasă, voi ați auzit despre acest brand? Ați folosit produsele lor? Ați fost mulțumite de rezultatele obținute?



31 thoughts on “Regivero – soluția unui păr sănătos”

  • Nu am auzit până acum de această marcă, însă cu siguranță o voi încerca. Mă confrunt cu căderea părului, am folosit câteva produse care pe moment păreau ok, insă dacă le folosesc mai mult timp nu își mai fac niciun efect. Chiar eram în căutare de un produs bin, recomandat de altcineva cu aceeași problemă ca a mea!

  • Trebuie sa incerc si eu samponul lor impotriva matretii fiindca sunt in cautare de remedii pentru aceasta problema deranjanta.

  • De cand zic sa le pun la treaba dar am vrut sa termin ce am desfacut. Oricum pe mine tare ma intereseaza produsele pentru caderea parului. Dupa nastere a inceput sa-mi cada foarte tare parul. Sper sa ma ajute produsele Regivero.

  • Eu folosesc samponul anti caderea parului si sa stii ca am vazut rezultate. Nu ma asteptam sa fie atat de eficient si rezultatul n-a intarziat sa apara. Cam dupa 5-6 folosiri s-au vazut rezultate la mine si am combinat samponul cu lotiunea

  • uite ca nu m-am gandit sa folosesc concomitent, am folosit samponul si acum lotiunea, am observat inbunatatiri substantiale si o sa continui cu aceste produse!

  • Produsele par super! Mai ales cele impotriva cederii parului. Cu ce nu sunt asa convinsa este lotiunea pentru regenerare. Se recomandă folosirea acestei loțiuni de minim 3 ori pe săptămână, dar sa lasam să acționeze până la următoarea spălare. Eu ma spal 1/sapt..deci aplic lotiune si teoretic se absoarbe toata?

  • Am primit cadou soluția împotriva căderii părului Regivero, mulțumesc, Georgiana !, am trei săptămâni de când o folosesc și deja mi se pare că dă rezultate.
    Părul nu-mi mai cade atât de mult ca înainte, deci este un produs bun. Vedem cum stau lucrurile la final.

  • Eu folosesc samponul si lotiune pentru caderea parului si totodata un balsam destul de hranitor . Oricum, produsele nu opresc caderea parului, ci stopeaza acest lucru – daca inainte de a folosi aceste produse imi cadea un pumn de par, dupa cele 8 sapt am ajuns la un sfert din aceea cantitate. Deci, sunt produse super bune din ounctul meu de vedere. Merita

  • Eu am un par tare sensibil si imi cade destul de mult. Ar trebui sa incerc si eu aceste produse. Multumesc pentru recomandare!

  • Am folosit si eu vreo doua luni samponul si lotiunea anticadere de la Regivero, dar nu stiu ce sa iti spun..nu prea se vad schimbari.

  • La un moment dat, m-am confruntat și eu cu probleme privind căderea părului. Însă, acum s-au mai ameliorat. Nu am folosit un șampon special, dar e bine de avut în vedere și acesta.

  • E prima oară când aud de aceste produse! Până acum am fost prietena cu cele de la Gerovital! O sa le caut, să le dau o șansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.