#BackToUniversity – rochii Fashion Mia

#BackToUniversity – rochii Fashion Mia

Articolul #BackToUniversity este despre câteva ținute pe care vi le propun pentru frecventarea studiilor universitare. Este vorba mai exact despre trei articole vestimentare alese de pe site-ul Fashion Mia, două rochii și o capă. Ca (aproape) orice femeie împătimită după rochii, mai tot timpul sunt cu ochii după modele mai altfel. Acest lucru se întâmplă deoarece m-am plictisit să am în garderobă articole vestimentare pe care le are încă jumătate de oraș. În plus, puțină originalitate nu strică niciodată, nu-i așa? Astfel am descoperit site-ul Fashion Mia pe care am plasat și eu o comandă.

Despre Fashion Mia

Fashion Mia este un site chinezesc care cucerește de la prima accesare prin marea varietate de articole disponibile pe acesta. Găsiți acolo îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru toate gusturile și pentru orice sezon. Livrarea este incredibil de rapidă, produsele comandate au ajuns la poșta locală în 7 zile de la data plasării comenzii.

Eu recunosc faptul că uneori pierd ore navigând pe acest site și adăugând ori scoțând produse din coș. Am găsit aici multe haine pe gustul meu, de aceea îmi este și foarte greu să mă hotărăsc atunci când decid să plasez o comandă. Dar haideți să vă arăt asupra căror articole m-am oprit, poate vă inspiră și pe voi alegerile mele.

#BackToUniversity – rochie office Fashion Mia

Nu aveam nicio rochie de lungime midi în garderobă, așa că acesta a fost un bun prilej de a-mi lua una. Și sincer, nici culoarea nu prea se regăsește între articolele mele vestimentare, așa că e o provocare să o port.

#BackToUniversity Fashion MiaRochia este confecționată dintr-un material elastic și are multiple detalii interesante. În zona bustului are revere de sacou și un nasture, în talie dispune de un cordon, are buzunare laterale și șliț la spate.

#BackToUniversity Fashion MiaDupă părerea mea, este genul de rochie elegantă, care necesită o anumită poziție corporală, o anumită verticalitate. Per total, este foarte comodă, lejeră, iar eu am ales să o port cu cizme cu toc, din piele întoarsă.

#BackToUniversity Fashion MiaDacă v-ar plăcea să aveți în garderobă această rochie, de aici o puteți cumpăra. Mărimea corespunde, așa că vă puteți comanda măsura pe care o purtați.

#BackToUniversity – rochie casual Fashion Mia

Rochiile casual au fost dintotdeauna printre preferatele mele, deoarece le pot purta în fel și chip. Când nu am dispoziția de a mă încălța cu tocuri, o port cu niște adidași și tot bine arată ținuta per total.

#BackToUniversity Fashion MiaDe regulă, îmi aleg rochiile casual în nuanțe de negru și de gri, e o chestie care se întâmplă instinctiv. Probabil acest lucru se datorează ideii conform căreia ar fi mai ușor de asortat cu aproape orice. Însă dintre toate nuanțele în care era disponibilă această rochie, am ales albastrul-petrol din imagine. Nu știu de ce celelalte nuanțe mi s-au părut prea mainstream.

#BackToUniversity Fashion MiaAceastă rochie se întâmplă să aivă două atribute pe care eu le urmăresc la rochiile casual: guler lejer și buzunare laterale. Bata aceea din talie vine ca un bonus și ajută la rearanjarea rochiei în forma dorită. Materialul este, de asemeni, unul elastic și fin la atingere, confortabil, perfect pentru o zi la cursuri.

#BackToUniversity Fashion MiaEste pe gustul vostru și sunteți curioase pe ce alte nuanțe se mai găsește? Puteți afla accesând acest link. Și în cazul acesteia mărimea corespunde.

#BackToUniversity – capă Fashion Mia

De ceva vreme îmi doresc o capă, însă nu aveam idee dacă mă voi putea acomoda cu ea. Asta pentru că mereu am trăit cu impresia că mi-ar cam restricționa mișcările. Și pentru că nu voiam să încep a purta direct o capă extravagantă, am ales un model foarte simplu.

Este confecționată dintr-o stofă subțire, se închide cu trei nasturi și dispune de crăpăturile de rigoare. Părerea mea este că e perfectă pentru toamnă-primăvară când e frig pentru rochie, dar cald pentru geacă. Este potrivită pentru a face tranziția de la cald la frig și de la frig la cald.

#BackToUniversity Fashion MiaNu știu voi cum o percepeți, însă mie mi se pare ideal de a fi purtată cu rochii mulate pe corp precum a mea. Sau cu o combinație de helancă pe gât și fustă conică, de asemeni.

Și nu, nu este incomodă, cum îmi imaginam eu când nu știam cum este să porți o capă. Îmi conferă toată mobilitatea de care am nevoie, exact ca orice alt overall.

Pe cine mai tentează această capă de sezon? Cumpărați-o pe a voastră de aici, sunt pe mărimi, însă S-ul pe care l-am comandat eu estimez că merge și la un M. Acum depinde cât de amplă vă doriți să vină pe corp.

#BackToUniversity – cercei Fashion Mia

Și ultimul articol, dar nu cel din urmă, este de fapt un accesoriu – o pereche de cercei cu perle. I-am comandat în ideea în care nu mai aveam nimic asemănător în colecție și mi-am imaginat că ar arăta frumos pe lobul urechii.

#BackToUniversity Fashion MiaCerceii sunt placați cu argint, iar pe dopul-opritor există marcajul specific argintului, 925. I-am purtat de nenumărate ori și s-au comportat foarte bine, nu au oxidat, sunt în stare intactă și acum. Dacă vă fac cu ochiul, de aici îi puteți achiziționa.

Concluzii

Sunt mulțumită de produsele comandate, materialele sunt ok, mărimile corespund, iar livrarea este foarte promptă. Ce mi-aș mai putea dori mai mult?

Apropo, Fashion Mia sărbătorește 5 ani de existență și își întâmpină clienții cu reduceri de până la 75%! Până și articolele comandate de mine pot fi cumpărate cu până la 50% reducere față de prețul inițial! Articolele de extrasezon pot fi luate la prețuri minuscule, e o idee bună de a vă pregăti garderoba de vară, mă gândesc!

Ce spuneți? Care dintre articolele comandate de mine vă face cu ochiul cel mai tare? Voi ați comandat de pe site-ul Fashion Mia?



16 thoughts on “#BackToUniversity – rochii Fashion Mia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.